Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα Χρήστη Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3

ΘΕΜΑ: Ερμηνευτικό Λεξικό Cyberότσαρκας

Απ:Ερμηνευτικό Λεξικό Cyberότσαρκας 14 Χρόνια, 10 Μήνες πριν #749

Μου φαίνεται οτι θα πρέπει να διαβάζεις τα θέματα περισσότερες φορές παιδί μου.

Το θέμα 3 έλεγε:

Η μέθοδος του Τρισμέγιστου (να γίνει παράθεση με τη μέθοδο του πατέρα του αράπη - αυτή η ερμηνεία, οπωσδήποτε, να ΜΗΝ συνοδευτεί με φωτογραφία διότι θα αφαιρεθούν μονάδες) (4 μονάδες)

Οπότε ο βαθμός σου είναι μηδέν και θα σε παρακαλέσω την Δευτέρα να έρθεις με τους γονείς σου.
  • psilos
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • Πήρε το κύπελλο
Τη σήμερον ημέρα καλύτερα βιαστής παρά οπαδός και ΑΕΚΤΖΗΣ.Μάτια επιλεκτηκά κλειστά...

Απ:Ερμηνευτικό Λεξικό Cyberότσαρκας 14 Χρόνια, 10 Μήνες πριν #757

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Καλά Garavelas οι φώτος σου είναι άπαιχτες!!!

Btw, Άμα σφηνώσει ο αράπης πάει και τον ξεσφηνώνει ο πατέρας του...
Άμα σφηνώσει και ο πατέρας του, ποιος τον "βοηθάει";
  • Nio
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • Έφτασε στο πρώτο έρπινγκ
  • STARTER!
Δείξε μου τις τσάρκες σου...
...να σου πω ποιος είσαι!

Απ:Ερμηνευτικό Λεξικό Cyberότσαρκας 14 Χρόνια, 10 Μήνες πριν #759

Ψηλός, ψηλός καλόγερος ΑΕΚτζής και κόκκαλα δεν έχει...
Κλασικό δείγμα νεοοπαδού Ενωσίτη ο ψηλός, που δεν έχει μάθει να κάνει υπομονή και θέλει σόνι και καλά, πρωτάθλημα τώρα! Αγαπητέ μου συνοδοιπόρε, γκαντέμη των καταρρακτών, και ομοϊδεάτη κιτρινόμαυρε αετέ... Μετά από τόσες εξορμήσεις στις οποίες μοιραστήκαμε τον ίδιο φραπέ από τον κουμπάρο του Ιορδάνη, φάγαμε τις ίδιες οντριοσαβούρντες και μας έχεσαν οι ίδιες νυχτερίδες, θα έπρεπε να έχεις ήδη καταλάβει ότι πίνω μόνο dewars...
Όπα σόρρυ, γράψε λάθος!
Πάμε πάλι...
Μετά από τόσες εξορμήσεις στις οποίες μοιραστήκαμε τον ίδιο φραπέ από τον κουμπάρο του Ιορδάνη, φάγαμε τις ίδιες οντριοσαβούρντες και μας έχεσαν οι ίδιες νυχτερίδες, θα έπρεπε να έχεις ήδη καταλάβει ότι δεν θα άφηνα στην απ' έξω τον εαυτό μου (το μεγαλύτερο ελάττωμα του μαυροπρόβατου garavela είναι ότι αντιμετωπίζει επί ίσοις όροις τους πάντες και τα πάντα, συμπεριλαμβανομένης και της αφεντιάς του...)

Για να δούμε λοιπόν τι έχουμε...

Στην πρώτη ερώτηση ο αγαπητός garavelas απαντάει σωστά οπότε παίρνει ένα βαθμό (απλά πράγματα).

Στη δεύτερη ερώτηση, παρόλο που δεν ζητείται, ο garavelas δεν προνοεί και δεν επισυνάπτει φωτογραφία, για να δούμε κι εμείς οι έρμοι πως είναι αυτές οι περιβόητες μιλφάρες, κάτι που θα του έδινε και βαθμολογικό μπόνους αλλά θα ανέβαζε και τους δείκτες αναγνωσιμότητας της σελίδας.
Τον βαθμολογώ με 1,99. Απάντησε μεν σωστά, αλλά του πουσ.., μια φωτογραφία με κάποια από δαύτες τις κυρίες, δεν θα μας χάλαγε καθόλου.

Στην τρίτη ερώτηση ο garvel, αν και καθήμενος μπροστά εις τον υπολογιστή του, απαντάει ορθώς! Eπειδή όμως, πράγματι η λέξη "ξεπατώθηκα" δεν υπάρχει στο λεξικό της Cyberότσαρκας (άσχετα από την ορθή φωτογραφική ερμηνεία που δίνει), δεν είναι δυνατόν να βαθμολογηθεί, καθώς στην ουσία δεν υφίσταται ερώτηση. Άρα, που πας ρε Καραμήτρο; Γιατί απαντάς; Πάρε ένα κουλούρι!
Επομένως τρίτη ερώτηση: βαθμός 0!

Στο τέταρτο θέμα (το δυσκολότερο από τα 4 που έπεσαν), ο garavelas προσπαθεί ματαίως να μας κάνει επίδειξη γνώσεων, την ώρα που έχει χάσει την επαφή με το μη ζητούμενο του θέματος.
Πολύ σωστά, όπως επεσήμανε ο ψηλός, ενώ απαντάει άριστα στην ερώτηση, επισυνάπτει όχι μία, αλλά δύο φωτογραφίες άσεμνου περιεχομένου, παρόλο που απαγορεύεται κατηγορηματικά κάτι τέτοιο από το ίδιο το θέμα.
Επομένως του αφαιρώ από την ορθή απάντηση δυο μονάδες, μία για κάθε φωτογραφία.
Άρα τέταρτη ερώτηση: 4 - 2 = 2

Για να κάνουμε τώρα και το άθροισμα...
1 + 1,99 + 0 + 2 = 4,99 (δοκάρι...)

‘Αρα κι επομένως και συνεπώς, ο ψηλός έχει δίκιο που συστήνει στον garavela στην επόμενη εξόρμηση να εμφανισθεί με τη συνοδεία των κηδεμόνων του (αν θα είναι Δευτέρα ή όχι δεν το γνωρίζω), καθώς θα πρέπει να τους γίνουν συστάσεις για τις επιδόσεις του κανακάρη τους...

Πρωτάθλημα πάντως αγαπητέ μου ψηλέ, μην περιμένεις αν δεν γίνει νέο γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια. Μέχρι τότε (ζήσε Μάη μου δηλαδή...), θα παραμένουμε ο φτωχός συγγενής των διορισμένων πρωταθλητών και μη, του ελληνικού δημοσίου, είτε αυτοί εργάζονται σε κάποια υπηρεσία, είτε παίζουνε ποδόσφαιρο σε κάποιο γήπεδο...

ΥΓ. Ρε παπάρες... Τώρα που τα φόρουμ βρίσκονται στο ναδίρ, τώρα είναι η ώρα να δείξουμε ότι μπορούμε να συντηρήσουμε το δικό μας. Μπείτε γράψτε και στις άλλες κατηγορίες. Δεν μπορούν να μας παρασέρνουν τα ρεύματα!
Ο αετός πετάει ψηλότερα όταν πάει κόντρα στον άνεμο...

Ο δικέφαλος αετός όμως, αγαπημένε μου ψηλέ και απογοητευμένε βυζαντινέ μαχητή, ότι και να κάνει, θα πραγματοποιεί δυστυχώς, για αρκετά χρόνια ακόμα, χαμηλές πτήσεις...

Όσο για το πως ξεσφηνώνεται ο αράπης (πατήρ και υιός), αγαπητέ Nio, η απάντηση είναι πάρα πολύ απλή...
Το αποφρακτικό εργαλείο του αράπη είναι πτυσσόμενο, σαν τις σκάλες της πυροσβεστικής ένα πράμα, με πρόσθετους ελιγματικούς μηχανισμούς, για να δίνει λύσεις σε κάθε πρόβλημα...

apofraksi_arapi.jpg

Απαραίτητη προϋπόθεση όμως είναι να μιλάμε για σφήνωμα σε διαμπερές σπήλαιο.
Αν ακούσετε ότι ο αράπης έκανε εμφάνιση σε τυφλό σπήλαιο, να ξέρετε ότι είναι παραμύθια!
Garavelas speaking...
  • garavelas
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • Ο τελευταίος των εξορμηστών

Απ:Ερμηνευτικό Λεξικό Cyberότσαρκας 14 Χρόνια, 9 Μήνες πριν #813

Σαμαστάρι
Petzl
Σπηλαιοεπαφικός (να δοθεί νέα ερμηνεία)
Φρόσω
Γιος του Θωμά
Φακός ανατροπή
Τα ίχνη του Παύλου Μελά (garavelas version)

ΥΓ. Άντε καμάρια μου... (Νο2)
  • garavelas
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ

Απ:Ερμηνευτικό Λεξικό Cyberότσαρκας 14 Χρόνια, 9 Μήνες πριν #814

Σαμαστάρι. Είναι ένας σταλαγμίτης που μοιάζει σαν μαστάρι.
Petzl. Petzl είναι ο εξοπλισμός ενός αναρριχητή-καταρριχητή. Βλ. φωτογραφία Στέργιου.
Σπηλαιοεπαφικός. Σπηλαιοεπαφικός είναι ο άνθρωπός που αποκτά στενή επαφή με ένα σπήλαιο. πχ, Garavelas Dam.
Φρόσω. Σπήλαιο το οποίο βρίσκεται κοντά στον παλιό Γαύρο. Λέγεται ότι η Φρόσω ήτανε μια όμορφη χωριατοπούλα που την έφαγε ο δράκος που βρισκόταν μέσα στην σπηλιά.
Γιος του Θωμά. Ο γιος του Θωμά ήταν ο γιος κάποιου Θωμά.
Φακός ανατροπή. Δεν ξέρω τι είναι.
Τα ίχνη του Παύλου Μελά (garavelas version). Είναι μάλλον κάποιος μυστικός χάρτης που έχει κάνει ο garavelas στο πίσω μέρος του μυαλού του.
Ευχαριστώ πολύ...!!!
  • mpezas
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • Μπήκε στη θερμοκοιτίδα

Απ:Ερμηνευτικό Λεξικό Cyberότσαρκας 14 Χρόνια, 9 Μήνες πριν #815

mpezas.......

Koulouri.jpg

Απλά άσχετος...
  • Stergios
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • Στέκεται όρθιος
ΕΙΠΑ ΑΜΑΡΤΙΑ..

Απ:Ερμηνευτικό Λεξικό Cyberότσαρκας 14 Χρόνια, 9 Μήνες πριν #816

Σαμαστάρι: Θεϊκή ατάκα Mpouri-Garavela όπου ο Mpouris λέει "ρε λακάμες αυτό είναι σαν μαστάρι" (δείχνοντας έναν διάκοσμο μέσα στο σπήλαιο των νερών). Και στο καπάκι η εύλογη απορία του Garavela "τι είναι το σαμαστάρι;;;" Εγώ νομίζω ότι είναι το ποδήλατο ή μήπως ο φακός;;; Μάλλον θα είναι τα τσιγάρα...
Petzl: Η καλύτερη μάρκα εξοπλισμού για θέματα ασφαλείας extreme sport. Επίσης κάλλιο petzl και στο χέρι παρά τραγούδι του Τάσου του Κουνέλι. (Βλ. επίσης στην Φρόσω και στον φακό ανατροπή...)
Σπηλαιοεπαφικός: Γιατί ξέρουμε την κανονική του για να πούμε την νέα;;; Let me try... Σπηλαιοεπαφικός είναι ο άνθρωπος που μας φέρνει σε επαφή με το σπήλαιο. (Βλ. Nio) Ναι καλά διαβάσατε "Nio"... Ετοιμαστείτε να σας πάω από εβδομάδα στην Λεπτομαϊδα...
Φρόσω: Τον εξοπλισμό μου petzl κυρία Φρόσω, σε ποια σπηλιά να πάω να τον χώσω; Ναι η Φρόσω είναι και αυτή μια σπηλιά από τις πολλές που έχουμε στο μενού μας που δεν υπάρχει περίπτωση να τη βρούμε χωρίς την βοήθεια κάποιου...
Γιος του Θωμά: Έχουμε έναν άπιστο στην παρέα μας.... Είναι γιος του άπιστου Θωμά!!!
Φακός ανατροπή: Ο Super Duper Extra Large φακός LED χωρίς μπαταρίες... Μέχρι τώρα δεν μας χρειάστηκε... Και ούτε πρόκειται... Είμαστε Petzl...
Τα ίχνη του Παύλου Μελά (garavelas version): Και είχα μια απορία τόσο καιρό... Τι τραβάς βίντεο τα πόδια σου και λες "τα σπηλαιοεπαφικά ίχνη του Παύλου Μελά" + "τα βρεγμένα ίχνη του Παύλου Μελά" + "τα καταρρακτολογικά ίχνη του Παύλου Μελά"... Μου λύθηκε επιτέλους!!!!

Μετά από αυτό το post, ένα πράγμα μπορώ να πω...

Ένα μικρό βήμα για την Cyberότσαρκα, ένα μεγάλο για τα ίχνη του Παύλου Μελά...

Υ.Γ: Εμένα δεν μου αρέσει το κουλούρι... Μπορώ να έχω μια τυρόπιτα;;; Αλλά μετά την νηστεία ε...
  • Nio
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • STARTER!

Απ:Ερμηνευτικό Λεξικό Cyberότσαρκας 14 Χρόνια, 9 Μήνες πριν #817

Στέργιο Στέργιο;;;
Που είσαι και που είναι το super duper post σου;;;
Περιμένω 3 μέρες τώρα...
Κουράστηκα και θα αρχίσω να τα καρφώνω όλα!!!
  • Nio
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • STARTER!

Απ:Ερμηνευτικό Λεξικό Cyberότσαρκας 14 Χρόνια, 9 Μήνες πριν #819

Σαμαστάρι: Θεϊκή ατάκα Mpouri-Garavela όπου ο Mpouris λέει "ρε λακάμες αυτό είναι σαν μαστάρι" (δείχνοντας έναν διάκοσμο μέσα στο σπήλαιο των νερών). Και στο καπάκι η εύλογη απορία του Garavela "τι είναι το σαμαστάρι;;;" O nio νομίζει ότι είναι το ποδήλατο ή μήπως ο φακός;;; Νόμιζα απο τότε που ήμουν πιτσιρικάς ότι το σαμαστάρι ήταν πλάσμα που κατοικούσε στη κούφια Γη μέχρι που ο θαρραλέος εξερευνητής mpouris μου έλυσε την απορία.
Ιδού λοιπόν η απάντηση:
mastaria.jpg

Petzl: Η καλύτερη μάρκα εξοπλισμού για θέματα ασφαλείας extreme sport. Επίσης κάλλιο petzl και στο χέρι... λέμε επίσης πρόσεχε μην petzl γλιστράει ο βράχος... και άλλα πολλά. Αλλά πάνω από όλα "petzl και ας μην ....σω ποτέ''

Σπηλαιοεπαφικός: Καλή φάση ε? "Το λακωνίζειν εστί φιλοσοφείν" άρα το αντίθετο του garavela και του nio.

Φρόσω: Είναι απλώς ένα δημιούργημα της φαντασίας ενός καφετζή που μερικά μέλη μας μυθολάτρες ξεκίνησαν μια μέρα με χιονόπτωση να βρούν τη Φρόσω επειδή άκουσαν πως είναι milfάρα... Ακούμε και για σπηλιές που κρυβόταν ολόκληρα χωριά (8 κάτοικοι) μέχρι και για βάραθρα που καταπίνουν ποτάμια. Σε λίγο θα μας πουν στα Κορέστια πως έχουν φωτογραφίες με τον Οδυσσέα όταν πέρασε τη Σκύλα και την Χάρυβδη πίσω από τον παλιό Γάβρο...

Γιος του Θωμά: Όπως λέει και ο Τερζής "Είμαι του θωμά ο Γιος..."
Ο Γιος του Θωμά είναι ο φίλος κολλητός και αδερφός toulias.
Η Λέξη Γιος του Θωμά λειτουργεί σαν το "σουσάμι άνοιξε" σε περιπτώσεις που ένας κοινός θνητός δεν θα έχει την ίδια μοίρα.

Φακός ανατροπή: κάντε κάτι στο forun να μπορούμε να φορτώνουμε μεγάλες φώτο,βαρέθηκα να κάνω convert. Ο Φακός ανατροπή είναι ο αυτοφορτιζόμενος φακός led που είχα αγοράσει από γνωστό κατάστημα και βγήκε και αδιάβροχος. Στην τσάρκα με mpeza και giannouli ήταν καταλύτης στην υπόθεση έξοδος.

Τα ίχνη του Παύλου Μελά (garavelas version):
Και είχα μια απορία τόσο καιρό... Τι τραβάς βίντεο τα πόδια σου και λες "τα σπηλαιοεπαφικά ίχνη του Παύλου Μελά" + "τα βρεγμένα ίχνη του Παύλου Μελά" + "τα καταρρακτολογικά ίχνη του Παύλου Μελά"... Μου λύθηκε επιτέλους!!!
Εφευρέτης των ιχνών ήταν και είναι ο toulias, όταν έξω από το σπίτι του Παύλου Μελά, μια πύρινη γλώσσα φωτιάς εμφανίστηκε πάνω στο κεφάλι του και τότε ο αρχηγός μας άρχισε να βιντεοσκοπεί τα ίχνη που άφηναν τα πόδια του στο χιόνι φωνάζοντας:
- ΤΑ ΙΧΝΗ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ, ΤΑ ΙΧΝΗ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ...
Από τότε ο garavelas "Τα παιδία παίζει" (Αττική σύνταξη) ...

Υ.Γ. "Οι γέροι πεινάει" (σύνταξη του Ι.Κ.Α)
Υ.Γ(δύο). Υπερωρίες....
Υ.Γ(τρία). ΜΠΕΖΑΣ ΚΑΙ ΝΙΟ, μηδέν εις το πηλίκο.
  • Stergios
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • Στέκεται όρθιος
ΕΙΠΑ ΑΜΑΡΤΙΑ..

Απ:Ερμηνευτικό Λεξικό Cyberότσαρκας 14 Χρόνια, 9 Μήνες πριν #825

Νομίζω ότι μετά και τις τελευταίες απαντήσεις σας, έφτασε η ώρα που πρέπει να παραδώσω οριστικά κι αμετάκλητα το πτυχίο μου, στη διεύθυνση της Cyberότσαρκας.
Χαίρομαι που επιτέλους στα πρόσωπά σας, βλέπω τους άξιους συνεχιστές του έργου μου...
Πριν από αυτό όμως να παρατηρήσω τον Stergio για την αντίφαση της φωτογραφίας που συνοδεύει την ερμηνεία του για τον γιο του Θωμά καθώς επέλεξε την μόνη ίσως περίπτωση που η φράση "ο Γιος του Θωμά" μπορεί και να λειτουργήσει ανάποδα.

Και δεύτερον να δώσω την original φωτοερμηνεία της λέξης σπηλαιοεπαφικός (το χρωστούσα άλλωστε):

Έπειτα κι από αυτό λοιπόν κι αφού πλέον μου λείπουν ελάχιστα ένσημα για να συνταξιοδοτηθώ, επιστρέφω το πτυχίο μου στη διεύθυνση της σελίδας για να το βάλει κι αυτό στο μουσείο της Cyberότσαρκας που θα ανεγερθεί σε διακόσια δεκαοκτώ χρόνια από σήμερα.

Επιτέλους, θα βρω λίγο χρόνο να ασχοληθώ με την κηπουρική που ανέκαθεν ήταν η μεγάλη μου αγάπη.

ΥΓ1. Σώστε τα δάση απ’ τον Δεμίρη.
ΥΓ2. Πρόσεχε... Θα σηκωθεί!
ΥΓ3. Και πάλι καληνύχτα και καλή αντάμωση...
  • garavelas
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ

Απ:Ερμηνευτικό Λεξικό Cyberότσαρκας 14 Χρόνια, 9 Μήνες πριν #826

Άκυρο garavela!
Δεν πληροφορήθηκες ότι τα όρια ηλικίας για συνταξιοδότηση ανέβηκαν?
Οπότε για τουλάχιστον δύο χρόνια ακόμα δε σε βλέπω να ξεφεύγεις..
Υ.Γ.Όλοι σας είστε σπηλαιοεπαφικοί εκτός από τον μπότζο!
  • GreenEyes
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • Ανέβηκε στην περπατούρα

Απ:Ερμηνευτικό Λεξικό Cyberότσαρκας 14 Χρόνια, 8 Μήνες πριν #831

stergios.jpg
  • Nio
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • STARTER!

Απ: Ερμηνευτικό Λεξικό Cyberότσαρκας 12 Χρόνια, 6 Μήνες πριν #1453

Σημαντική αλλαγή από σήμερα στη σελίδα μας, μετά και τη σχετική γραπτή άδεια του αρχηγού, καθώς η κατηγορία "Μόνο για μέλη" επέστρεψε στην αρχική της, γενική ονομασία, "Cyberfun" και η πρόσβαση είναι πλέον δημόσια...
Η επιλογή αυτή έγινε διότι το Cyberfun, μετά την τελευταία αλλαγή του template πριν από περίπου ενάμισυ χρόνο, είχε εγκλωβιστεί μέσα στο φόρουμ εξαιτίας ενός τεχνικού προβλήματος που δεν καταφέραμε ποτέ να λύσουμε.
Είναι η αγαπημένη κατηγορία των περισσοτέρων από μας (και δική μου) και νομίζω ότι ήρθε η ώρα να πάρει λίγο τα πάνω της και πάλι αφού η Cyberότσαρκα, από γεννησιμιού της, ήταν και παραμένει διασκέδαση...

Για τα καλορίζικα λοιπόν, περιμένω να δω ποιος καλός συνεξορμηστής θα μου δώσει τις ερμηνείες των παρακάτω λέξεων...

Αδερφός

Βουβουζέλα

Χαλασμένος τόπος

Μανάβης

Θεοχάρης

Γκαϊμπερούτσκα και Cyberοuchka

ΥΓ1. Άντε καμάρια μου... Βαθμολόγηση δεν θα υπάρξει αυτή τη φορά.
ΥΓ2. Μετακομίσεις, αλλαγές, αναβαθμίσεις, μεταφορές, συνέβαλαν στο γεγονός ότι ακόμα και σήμερα λείπουν κάποιες φωτογραφίες μέσα από τις δημοσιεύσεις εντός του φόρουμ. Η Cyberότσαρκα συμπληρώνει αυτόν τον μήνα 5 χρόνια ζωής σε μία δύσκολη εποχή για το διαδίκτυο (να μην αρχίσω πάλι για το faceb… φτού Κύριε!) και είναι λογικό να έχει και απώλειες. Με τον καιρό θα συμπληρωθούν ότι κενά υπάρχουν (όπου αυτό είναι δυνατό).
Γι’ αυτό μη σηκώνετε φωτογραφίες σε εξωτερικές διευθύνσεις αλλά προτιμήστε την ασφάλεια του δικού μας χώρου φιλοξενίας.

Και κάτι από τα πολύ παλιά, έτσι για τα γενέθλια της σελίδας...

polifimos.jpg
  • garavelas
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ

Απ: Ερμηνευτικό Λεξικό Cyberότσαρκας 12 Χρόνια, 6 Μήνες πριν #1459

Αδερφός: Αδερφός, αυτό που λέει ο μανάβης συνέχεια. Μάλλον κάποιος που το έπαιζε αδερφός δεν βοήθησε κάπου όταν χρειάστηκε και το λένε για να κοροϊδεύουν.

Βουβουζέλα: Σπηλαιοβάραθρο σε σχήμα βουβουζέλας. Ονομάστηκε η σπηλιά κοντά στα Κορέστια (εκεί κοντά) πριν την δούμε γιατί ο κόσμος έλεγε ότι είναι τεράστια.

Χαλασμένος τόπος: Άλλη ονομασία για τα χωριά φαντάσματα;

Μανάβης: Ο Θεοχάρης με το κανονικό του παρατσούκλι.

Θεοχάρης: Ο μανάβης στο παλιό του προφίλ στο facebook.

Γκαϊμπερούτσκα και Cyberοuchka: Όταν έχεις έλλειψη γνώσεων αγγλικών το λες όπως θες. Απλά.!!!
  • Nio
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • STARTER!

Απ: Ερμηνευτικό Λεξικό Cyberότσαρκας 12 Χρόνια, 6 Μήνες πριν #1461

Ρε Nio ντροπή ρε παιδί μου...
Είναι δυνατόν? 5 χρόνια στα φυτώρια της cyberότσαρκας και να μην ξέρεις ούτε τα βασικά?
Μου θυμίζεις τον εαυτό μου, κάθε φορά που γράφω κάτι, δεν έχω ιδέα από γραμματική και συντακτικό. Σαν να μην πήγα σχολείο ποτέ...
Να 'μαι και εγώ λοιπόν. Έσκασα μύτη στο forum μετά από πολύ καιρό.
Μου έλειψε ,είναι η αλήθεια.
Λοιπόν...Έχουμε και λέμε:

Αδερφός: Ο αδερφός είναι πασιφανές, ότι είναι ο άνθρωπος που στέκεται δίπλα σου σαν πραγματικός αδερφός. Στα πηγαδάκια της Cyberoutskas το χρησιμοποιούμε για να δώσουμε έμφαση στο πόσο δεμένα είναι τα μέλη της ομάδας π.χ. (πάω για καφέ με τα αδέρφια... ή ααα είσαι με όλα τα αδέρφια?) κ.ο.κ. Είναι κάτι σαν το "σύντροφος" που χρησιμοποιείται από άλλες κόκκινες ομάδες (και δεν εννοώ τον γαύρο φυσικά). Γενικά ο αδερφός είναι αυτός που θα σου δώσει το χέρι για να σε βοηθήσει να ανεβείτε μαζί στη κορυφή του βουνού... χαχαχαχ δεν κρατιόμουν... Έπρεπε να το πω... Προφέρεται με έμφαση στο (ο) Αδερφόοοοοοοοοος Είναι κάτι σαν το Πεστροφούλα ο μανάβης?? Πεστροφούλα θα φάμε...

Βουβουζέλα:Εδώ τα λες καλά.Μόνο μια υποσημείωση.Είναι και το μέρος όπου ένας αδερφός έκανε κηδεία με ξένα κόλλυβα και μετά εξαφανίστηκε... Αδερφέ αν το διαβάζεις κάνε ένα Post να μας πεις ένα γεια και να μου πεις και το γιατί... Αυτά!

Χαλασμένος τόπος: Λυπάμαι για λογαριασμό σου Νικολάκη. Ντροπή και αίσχος... Ύβρις απέναντι στο γηραιότερο μέλος της παρέας. Ο χαλασμένος τόπος είναι μια περιοχή απέναντι από τα Μεγάλα Όντρια. Ένας τόπος που με ιστορίες αλλόκοτες ο θρύλος το 'χει ζώσει. Οι κατολισθήσεις που έχουν γίνει σε εκείνο το μέρος το καθιστούν στη πρώτη θέση για μυθοπλασίες. Είναι στα αριστερά του χωματόδρομου που ανεβαίνει στο καταφύγιο των κυνηγών στη Ζώνη.

Τα υπόλοιπα πάνω κάτω στραβά κουτσά καλά τα λες... Θεοχάρης είναι το παλιό παρατσούκλι του μανάβη, πριν γίνει μανάβης. Το προφίλ στο φασεβοοκ χαχχαχαχα είναι αλλιώς (το παλιό).

Εν κατακλείδι Γκαϊμπερούτσκα και Cyberοuchka και napapiri naparouziski kai naparoutski αυτό ακριβώς.
  • Stergios
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • Στέκεται όρθιος
ΕΙΠΑ ΑΜΑΡΤΙΑ..
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
Χρόνος για την δημιουργία της σελίδας: 0.41 δευτερόλεπτα