Ψηλός, ψηλός καλόγερος ΑΕΚτζής και κόκκαλα δεν έχει...
Κλασικό δείγμα νεοοπαδού Ενωσίτη ο ψηλός, που δεν έχει μάθει να κάνει υπομονή και θέλει σόνι και καλά, πρωτάθλημα τώρα! Αγαπητέ μου συνοδοιπόρε, γκαντέμη των καταρρακτών, και ομοϊδεάτη κιτρινόμαυρε αετέ... Μετά από τόσες εξορμήσεις στις οποίες μοιραστήκαμε τον ίδιο φραπέ από τον κουμπάρο του Ιορδάνη, φάγαμε τις ίδιες οντριοσαβούρντες και μας έχεσαν οι ίδιες νυχτερίδες, θα έπρεπε να έχεις ήδη καταλάβει ότι πίνω μόνο dewars...
Όπα σόρρυ, γράψε λάθος!
Πάμε πάλι...
Μετά από τόσες εξορμήσεις στις οποίες μοιραστήκαμε τον ίδιο φραπέ από τον κουμπάρο του Ιορδάνη, φάγαμε τις ίδιες οντριοσαβούρντες και μας έχεσαν οι ίδιες νυχτερίδες, θα έπρεπε να έχεις ήδη καταλάβει ότι δεν θα άφηνα στην απ' έξω τον εαυτό μου (το μεγαλύτερο ελάττωμα του μαυροπρόβατου garavela είναι ότι αντιμετωπίζει επί ίσοις όροις τους πάντες και τα πάντα, συμπεριλαμβανομένης και της αφεντιάς του...)
Για να δούμε λοιπόν τι έχουμε...
Στην πρώτη ερώτηση ο αγαπητός garavelas απαντάει σωστά οπότε παίρνει ένα βαθμό (απλά πράγματα).
Στη δεύτερη ερώτηση, παρόλο που δεν ζητείται, ο garavelas δεν προνοεί και δεν επισυνάπτει φωτογραφία, για να δούμε κι εμείς οι έρμοι πως είναι αυτές οι περιβόητες μιλφάρες, κάτι που θα του έδινε και βαθμολογικό μπόνους αλλά θα ανέβαζε και τους δείκτες αναγνωσιμότητας της σελίδας.
Τον βαθμολογώ με 1,99. Απάντησε μεν σωστά, αλλά του πουσ.., μια φωτογραφία με κάποια από δαύτες τις κυρίες, δεν θα μας χάλαγε καθόλου.
Στην τρίτη ερώτηση ο garvel, αν και καθήμενος μπροστά εις τον υπολογιστή του, απαντάει ορθώς! Eπειδή όμως, πράγματι η λέξη "ξεπατώθηκα" δεν υπάρχει στο λεξικό της Cyberότσαρκας (άσχετα από την ορθή φωτογραφική ερμηνεία που δίνει), δεν είναι δυνατόν να βαθμολογηθεί, καθώς στην ουσία δεν υφίσταται ερώτηση. Άρα, που πας ρε Καραμήτρο; Γιατί απαντάς; Πάρε ένα κουλούρι!
Επομένως τρίτη ερώτηση: βαθμός 0!
Στο τέταρτο θέμα (το δυσκολότερο από τα 4 που έπεσαν), ο garavelas προσπαθεί ματαίως να μας κάνει επίδειξη γνώσεων, την ώρα που έχει χάσει την επαφή με το μη ζητούμενο του θέματος.
Πολύ σωστά, όπως επεσήμανε ο ψηλός, ενώ απαντάει άριστα στην ερώτηση, επισυνάπτει όχι μία, αλλά δύο φωτογραφίες άσεμνου περιεχομένου, παρόλο που απαγορεύεται κατηγορηματικά κάτι τέτοιο από το ίδιο το θέμα.
Επομένως του αφαιρώ από την ορθή απάντηση δυο μονάδες, μία για κάθε φωτογραφία.
Άρα τέταρτη ερώτηση: 4 - 2 = 2
Για να κάνουμε τώρα και το άθροισμα...
1 + 1,99 + 0 + 2 = 4,99 (δοκάρι...)
‘Αρα κι επομένως και συνεπώς, ο ψηλός έχει δίκιο που συστήνει στον garavela στην επόμενη εξόρμηση να εμφανισθεί με τη συνοδεία των κηδεμόνων του (αν θα είναι Δευτέρα ή όχι δεν το γνωρίζω), καθώς θα πρέπει να τους γίνουν συστάσεις για τις επιδόσεις του κανακάρη τους...
Πρωτάθλημα πάντως αγαπητέ μου ψηλέ, μην περιμένεις αν δεν γίνει νέο γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια. Μέχρι τότε (ζήσε Μάη μου δηλαδή...), θα παραμένουμε ο φτωχός συγγενής των διορισμένων πρωταθλητών και μη, του ελληνικού δημοσίου, είτε αυτοί εργάζονται σε κάποια υπηρεσία, είτε παίζουνε ποδόσφαιρο σε κάποιο γήπεδο...
ΥΓ. Ρε παπάρες... Τώρα που τα φόρουμ βρίσκονται στο ναδίρ, τώρα είναι η ώρα να δείξουμε ότι μπορούμε να συντηρήσουμε το δικό μας. Μπείτε γράψτε και στις άλλες κατηγορίες. Δεν μπορούν να μας παρασέρνουν τα ρεύματα!
Ο αετός πετάει ψηλότερα όταν πάει κόντρα στον άνεμο...
Ο δικέφαλος αετός όμως, αγαπημένε μου ψηλέ και απογοητευμένε βυζαντινέ μαχητή, ότι και να κάνει, θα πραγματοποιεί δυστυχώς, για αρκετά χρόνια ακόμα, χαμηλές πτήσεις...
Όσο για το πως ξεσφηνώνεται ο αράπης (πατήρ και υιός), αγαπητέ Nio, η απάντηση είναι πάρα πολύ απλή...
Το αποφρακτικό εργαλείο του αράπη είναι πτυσσόμενο, σαν τις σκάλες της πυροσβεστικής ένα πράμα, με πρόσθετους ελιγματικούς μηχανισμούς, για να δίνει λύσεις σε κάθε πρόβλημα...
Απαραίτητη προϋπόθεση όμως είναι να μιλάμε για σφήνωμα σε διαμπερές σπήλαιο.
Αν ακούσετε ότι ο αράπης έκανε εμφάνιση σε τυφλό σπήλαιο, να ξέρετε ότι είναι παραμύθια!
Garavelas speaking...