Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα Χρήστη Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3

ΘΕΜΑ: Ερμηνευτικό Λεξικό Cyberότσαρκας

Απ: Ερμηνευτικό Λεξικό Cyberότσαρκας 12 Χρόνια, 6 Μήνες πριν #1465

Εγώ θα σας δώσω την ερμηνεία της λέξεως Cyberοuchka, η οποία μπορεί να δοθεί και με έμμεσο τρόπο:

Κάποιοι λοιπόν συμμετέχουν στη Cyberότσαρκα και κάποιοι άλλοι (βλέπε stergios) συμμετέχουν στη Cyberοuchka...

Και για να καταλάβεις stergiouli τι εννοάω, πιάσε έναν χαλασμένο τόπο, που ΔΕΝ είναι στα Μεγάλα Όντρια, φωτογραφημένο από τα χεράκια σου...

xalasmenos_topos.jpg

Την ερμηνεία ψάχνουμε όχι την προέλευση...

ΥΓ. Καλά για τον Nio δεν το συζητάω. Αυτός συμμετέχει στη Γκαϊμπερούτσκα...
  • garavelas
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • Ο τελευταίος των εξορμηστών

Απ: Ερμηνευτικό Λεξικό Cyberότσαρκας 12 Χρόνια, 6 Μήνες πριν #1466

Εντάξει Garavelas μου έβαλες τα γυαλιά για άλλη μια φορά...
Είναι το σύνδρομο του ενθουσιασμού που παθαίνουν όλοι οι αφελείς μαθητές στα διαγωνίσματα, όταν βλέπουν εύκολα θέματα και από τη χαρά τους ξεχνάνε και αυτά που ξέρουν.
Πλάκα πλάκα αυτός θα έπρεπε να είναι ο πραγματικός χαλασμένος τόπος.
Δεν βγάζουμε και εμείς κανά παραμύθι για εκείνο το μέρος?
Π.χ. ότι ένας τσομπάνης έπαιζε δυνατά τη φλογέρα του και τρόμαξε το χώμα και έφυγε για να του κάνει σπάσιμο...(Παραλογίζομαι το ξέρω)
Άντε κύριε καθηγητά βάλε μας καινούργιες λέξεις προς ανάλυση...
Γιατί θα αναγκαστώ να βάλω εγώ και θα είναι μόνο για δυνατούς λύτες.. ατσσσσσ
  • Stergios
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • Στέκεται όρθιος
ΕΙΠΑ ΑΜΑΡΤΙΑ..

Απ: Ερμηνευτικό Λεξικό Cyberότσαρκας 12 Χρόνια, 6 Μήνες πριν #1490

Cyberouchkaya: μία παρέα νέων συντρόφων με μεράκι και αγάπη για τον τόπο τους που δραστηριοποιήθηκε στην πρώην Ένωση Σοσιαλιστικών Σελίδων Διαδικτύου. H οργάνωση έδρασε σε μία εποχή όπου η λαϊκή πάλη για ίσο διαδίκτυο είχε φουντώσει. Σκοπός της ήταν να μοιραστεί με το προλεταριάτο εμπειρίες και εικόνες από τις κρυμμένες ομορφιές που ανήκαν σε όλους τους εργάτες.
Οι αντιφρονούντες (αυτοί που εγκατέλειπαν για να πάνε αλλού) και όσοι δεν εξέδιδαν τακτικά μανιφέστα (δεν κάνανε ποστάκια δηλαδή) θεωρούνταν επικίνδυνοι για το καθεστώς και σάπιζαν στα γκουλάγκ.

red-square-kremlincopy.jpg

Κλασσικό δείγμα προπαγανδιστικής αφίσας της εποχής.
  • toulias
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • Έφτασε στο πρώτο έρπινγκ
ΑΘ10

Απ:Ερμηνευτικό Λεξικό Cyberότσαρκας 12 Χρόνια, 5 Μήνες πριν #1514

garavelas έγραψε:
Τσαϊμπερότσαρκα (η): Εξόρμηση για τσάι.

Και η φωτογραφική τεκμηρίωση...

tsaiberotsarka.jpg

ΥΓ1. Μου φαίνεται ότι μετά τη φωτοβολίδα της προπερασμένης εβδομάδας ξαναβγήκατε όλοι για τσάι...
ΥΓ2. Μάγκες, πλησιάζω στις λίρες! Με χρυσό vitara θα σας ανεβάζω μετά στα Όντρια...
  • garavelas
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ

Απ: Ερμηνευτικό Λεξικό Cyberότσαρκας 11 Χρόνια, 10 Μήνες πριν #1564

Προσετέθησαν καινούργιοι όροι στο λεξικό της Cyberότσαρκας μετά και τις τελευταίες εξορμήσεις και περιμένω να δω ποιο καλό παιδί θα φιλοτιμηθεί και θα προσπαθήσει να δώσει τις ερμηνείες των λέξεων:

Κλαϊνμάρχης

Χειμαδίτιδα

Λιρόπετρα

ΥΓ. Κι επειδή δεν πρόκειται να βρεθεί αυτό το καλό παιδί που θα μας δώσει τις ερμηνείες γιατί θα έχει πολλή δουλειά στο facebook, σας ενημερώνω ότι θα το κάνω εγώ σε λίγες μέρες...
  • garavelas
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ

Απ: Ερμηνευτικό Λεξικό Cyberότσαρκας 11 Χρόνια, 10 Μήνες πριν #1567

Κλαϊνμάρχης: Ο αρχηγός που τον γράφουν όλοι;

Χειμαδίτιδα: Λίμνη στην Φλώρινα.

Λιρόπετρα: Οι πέτρες που σηκώνει ο stathis για να βρει λίρες!
  • Nio
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • STARTER!
Δείξε μου τις τσάρκες σου...
...να σου πω ποιος είσαι!

Απ: Ερμηνευτικό Λεξικό Cyberότσαρκας 11 Χρόνια, 10 Μήνες πριν #1569

Ωραίος ο Nio!
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά...

Στην πρώτη ερμηνεία τελειώνεις την πρότασή σου με ερωτηματικό, που σημαίνει ότι δεν είσαι σίγουρος για την απάντηση που δίνεις, η οποία είναι εντελώς γενική και λανθασμένη καθώς για τη Cyberότσαρκα ο κλαϊνμάρχης είναι φυσικό πρόσωπο με ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο και λογαριασμό στο facebook, υποστηρίζει ομάδα Β΄ τοπικού πρωταθλήματος κι έχει και δύο σωσίες στη διάθεσή του για τις περιπτώσεις που πρέπει να βρίσκεται σε τρία σημεία ταυτόχρονα. Για την ιστορία σου θυμίζω ότι εμπνευστής της λέξεως κλαϊνμάρχης είσαι εσύ ο ίδιος… (λολ!)

Στην ερμηνεία της λέξεως χειμαδίτιδα, κλείνεις την πρότασή σου με τελεία, πράγμα που σημαίνει ότι θεωρείς το θέμα τελειωμένο... Μπέρδεψες όμως το μάθημα της γεωγραφίας με τις εξορμήσεις και παρεμπιπτόντως θα έπρεπε να πονηρευτείς και να αποκλείσεις την αυτονόητη ερμηνεία που έδωσες. Για την ιστορία σου θυμίζω ότι ήσουν παρών στην εξόρμηση, στην οποία ο λεξοπλάστης toulias ενεπνεύστηκε τη λέξη...

Στην τρίτη λέξη ολοκληρώνεις την ερμηνεία που δίνεις με θαυμαστικό, το οποίο εκφράζει συναίσθημα, και στην περίπτωσή σου ταιριάζει προφανώς επιφώνημα επιτυχίας... Δίνεις όμως και πάλι λάθος απάντηση καθώς γενικεύεις, όπως έκανες και στην πρώτη λέξη, και μπλέκεις και τον έρμο τον μανάβη που για την ιστορία, σου θυμίζω πως όταν εμπνεύστηκε την λέξη συζητούσε μαζί σου...

Κέρδισες το κουλούρι με την αξία σου...
koulouri.png

Για την ιστορία σου θυμίζω ότι ο πρώτος που βαθμολογήθηκε με κουλούρι εδώ μέσα είναι ο mpezas. Προτείνω λοιπόν να αφήσετε τις τσάρκες και να ανοίξετε φούρνο συνεταιρικά.

ΥΓ. Χειμαδίτιδα θα βγάλω με σας που έχω μπλέξει...
  • garavelas
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ

Απ: Ερμηνευτικό Λεξικό Cyberότσαρκας 11 Χρόνια, 10 Μήνες πριν #1570

Εγώ είχα πει κλαϊνμάρχης; Ούτε που το θυμάμαι.
Όσο αφορά το κουλούρι μπορώ να πω ότι είμαι από τους λίγους που δεν του αρέσει καθόλου.
Κάτι σε μπουγάτσα δεν έχει;
Αν ήταν κάτι με γέμιση τυριού μπορεί να ήταν καλύτερο.

Εγώ λέω να αρχίσεις να ανεβαίνει από το πηγάδι που έπεσες γιατί δεν μας βλέπω καλά.
Α!!!! Και που 'σαι... Το πρόβατο σου έχασε τα ποντικοεργαλεία του; Προτείνω να του πάρουμε καινούρια. Πες τον Αχιλλέα να διαλέξει αυτός!

Υ.Γ: Τούλιας Τούλιας είσαι εδώ; Βγάζω την φωτογραφική μου μηχανή και σας κυνηγώ!
  • Nio
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • STARTER!
Δείξε μου τις τσάρκες σου...
...να σου πω ποιος είσαι!

Απ: Ερμηνευτικό Λεξικό Cyberότσαρκας 11 Χρόνια, 10 Μήνες πριν #1573

Τι μου θύμισες τώρα...

Αλησμόνητες εποχές...

ΥΓ1. Απ' το πηγάδι θα βγω μόλις φτάσω τα 400 ποστάκια.
ΥΓ2. Ο Δεμίρης που χάθηκε ρε;
  • garavelas
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ

Απ:Ερμηνευτικό Λεξικό Cyberότσαρκας 9 Χρόνια, 6 Μήνες πριν #1922

Επειδή δέχτηκα μία παρατήρηση πρόσφατα προσθέτω στο cyberoτσαρκοελληνικό - ελληνοcyberοτσαρκικό λεξικό το λήμμα για να είμαστε καλυμμένοι να την χρησιμοποιούμε στα άρθρα. Η λέξη της ημέρας λοιπόν είναι:
Ο/Η Εξορμηστής/στρια
αυτός που εξορμά με απώτερο σκοπό να γράψει άρθρο σε γνωστή ιστοσελίδα με τα μυστικά του τόπου μας || άτακτης κυκλοφορίας εφημερίδα που έχει μόνο εξώφυλλο
  • toulias
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
ΑΘ10
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
Χρόνος για την δημιουργία της σελίδας: 0.27 δευτερόλεπτα