Μάγκες, μη με παρεξηγείτε που όλον αυτόν τον καιρό σας έχω ζαλίσει τα ούμπαλα για να συμμετέχετε στην συντήρηση της σελίδας, ο καθένας με τις δυνάμεις του.
Προσωπικά τη σελίδα μας τη θεωρώ όαση μέσα στην έρημο του διαδικτύου.
Η άποψη μου όμως αυτή, δεν μπορεί και δεν είναι αντικειμενική.
Η συνοχή αλλά και η διάρκεια της Cyberότσαρκας (τέσσερα χρόνια στον αέρα), βασίζονται στην επιθυμία κάθε ανθρώπου να μοιράζεται με φίλους, τις όμορφες κυρίως εμπειρίες του.
Και η Cyberότσαρκα αυτό είναι!
Γι' αυτό και παραμένει αυθεντική μέχρι και το τελευταίο της pixel...
Για μένα διαδίκτυο σημαίνει Cyberότσαρκα, δεν ισχύει όμως το αντίστροφο.
Το διαδίκτυο, μας προσφέρει σήμερα μεγάλες δυνατότητες και ευκολίες σε θέματα ψυχαγωγίας, ενημέρωσης, επικοινωνίας ακόμα και διασκέδασης.
Και αυτό είναι κάτι που μας αρέσει.
Στις περισσότερες σελίδες του όμως, παραμένουμε «φιλοξενούμενοι»...
Η Cyberότσαρκα είναι η δική μας σελίδα και αν θέλουμε να λέμε ότι έχει έναν λόγο ύπαρξης μέσα σε αυτόν τον απέραντο ωκεανό από πληροφορίες, θα πρέπει να της τον παρέχουμε κάθε φορά που μας δίνεται η ευκαιρία.
Αυτά σας τα γράφω γιατί βαριέμαι να τα λέω σε κάθε έναν ξεχωριστά (κάθε φορά που ανοίγουμε αυτή τη συζήτηση) και ξέρω ότι κάποια στιγμή θα τα διαβάσετε.
ΥΓ. Δεν θα σας ζαλίσω περισσότερο και συγχωρήστε με για την ποστοδιάρροια που μ’ έπιασε την τελευταία εβδομάδα. Πριν από λίγο έφαγα ένα μήλο και μισή μπανάνα και περιμένω να δω τα αποτελέσματα.
Αυτά κι εύχομαι καλή ανάσταση σε όλους!
Σε όλα τα μέτωπα...