Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα Χρήστη Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2

ΘΕΜΑ: "Cyberότσαρκα...?"

Απ:"Cyberότσαρκα...?"​; 13 Χρόνια, 9 Μήνες πριν #1186

Stergios έγραψε:
...και τώρα αντί για το post μου στις οθόνες θα έγραφε <<404 not found>> Παρόλα αυτά μη σου μπαίνουν ιδέες.

Έλα κι έρχεται... Ετοιμάζομαι να πατήσω κορυφή!
Nio μη σου μπαίνουν ιδέες όπως γράφει και το αριστερό χέρι του αρχηγού.
Έχω κάνει μηχανοδηγός και το τρένο πήγαινε ανάποδα...

ΥΓ. Βασικά ήθελα να κάνω αναπάντητη αλλά δεν ξέρω πως γίνεται εδώ μέσα. Μπορεί και να έπιασε, δεν ξέρω...
ΥΓ2. Τώρα που το σκέφτομαι, ο αρχηγός γράφει με το αριστερό... Άρα στην περίπτωσή μας το δεξί χέρι του αρχηγού είναι το αριστερό!
Νοιώθω σαν να ανακάλυψα την Αμερική...
  • garavelas
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • Ο τελευταίος των εξορμηστών

Απ: "Cyberότσαρκα...?" 13 Χρόνια, 8 Μήνες πριν #1209

Κάτι πρόβες κάνω για αρχηγός...
Μη δίνετε σημασία...
  • garavelas
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ

Απ: "Cyberότσαρκα...?" 13 Χρόνια, 8 Μήνες πριν #1210

Σήμερα έχω κάνει πάνω από έξι post σε ένα ξενόγλωσσο forum και αφού πήρα φόρα λέω να κάνω και ένα εδώ έτσι για το εφέ που λέει και ο φίλος μου ο Garavelas.

Ενημερωτικά προς τους αναγνώστες της Cyberότσαρκας , αναβαθμίζουμε τον εξοπλισμό μας σε ότι αφορά την δυνατότητα κάλυψης των εξορμήσεων (φωτογραφία - βίντεο - ήχος) και έτσι από εδώ και στο εξής θα μπορούμε να αποτυπώνουμε με καλύτερη ποιότητα και πληρέστερα τις εξορμήσεις μας.
Αν και η ιδέα γύρω απο την Cyberότσαρκα είναι η συμμετοχή στην εξόρμηση και όχι η εκ των υστέρων ενημέρωση μέσα από τον ιστότοπο , κάτι είναι και αυτό για αυτούς που για τον οποιοδήποτε λόγο δεν μπορούν να εξορμήσουν μαζί μας.
Παροτρύνω λοιπόν αυτούς που διαβάζουν την σελίδα και τους αρέσει όλο αυτό ( και ξέρω ότι είναι πολλοί) να μη διστάσουν και να επικοινωνήσουν μαζί μας για να εξορμήσουμε μαζί.

ΤΖΑΝ ΓΚΛΑΝ - ΤΗΕ END -

ΥΓ1 : Χρωστάω μια δημοσίευση "Οδηγίες για την πετυχημένη φωτογραφία" και μια έρευνα για τη Λάκα.
ΥΓ2 : Τώρα ποιος είναι ο αρχηγός, αποφασίστε; Για να ξέρω που θα λογοδοτήσω; Εαν δεν μπορείτε να αποφασίσετε , δηλώνω "ΠΑΡΩΝ"
  • LC_Digital_Art
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • Άρχισε να μπουσουλάει
Digital Content Creations

Απ: "Cyberότσαρκα...?" 13 Χρόνια, 8 Μήνες πριν #1211

Ναι... έχεις προσφέρει δεν λέω....
Αλλά έχετε εδώ τον παίδαρο τον κούκλο τον SUPER DUPPER Nio καταπληκτικό φωτοβιντεογράφο κτλ κτλ....
Ε;;;;

Πέρα από την πλάκα ο αρχηγός εξαφανίστηκε...
Έχω τρόπο να τον επαναφέρω στην ζωή...

Toulias πες αλεύρι...!!!!

Υ.Γ: Ρε ψηλέ, το reflector που είναι;;;;
  • Nio
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • Έφτασε στο πρώτο έρπινγκ
  • STARTER!
Δείξε μου τις τσάρκες σου...
...να σου πω ποιος είσαι!

Απ: "Cyberότσαρκα...?" 13 Χρόνια, 8 Μήνες πριν #1212

Αφήστε κατά μέρους τα αρχηγιλίκια διότι ο toulias τελειώνει σύντομα με την ειλημμένη υποχρέωση που έχει και κάθε κατεργάρης θα ξανακαθίσει στον πάγκο του.
Βρήκατε ευκαιρία σαν τα ποντίκια κι αρχίσατε τα ζεϊμπέκικα...
Άντε γιατί σαν πολλοί αρχηγοί μαζευτήκαμε εδώ μέσα...

toulias_vs_bridge.jpg
  • garavelas
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
Χρόνος για την δημιουργία της σελίδας: 0.17 δευτερόλεπτα