Σήμερα έχω κάνει πάνω από έξι post σε ένα ξενόγλωσσο forum και αφού πήρα φόρα λέω να κάνω και ένα εδώ έτσι για το εφέ που λέει και ο φίλος μου ο Garavelas.
Ενημερωτικά προς τους αναγνώστες της Cyberότσαρκας , αναβαθμίζουμε τον εξοπλισμό μας σε ότι αφορά την δυνατότητα κάλυψης των εξορμήσεων (φωτογραφία - βίντεο - ήχος) και έτσι από εδώ και στο εξής θα μπορούμε να αποτυπώνουμε με καλύτερη ποιότητα και πληρέστερα τις εξορμήσεις μας.
Αν και η ιδέα γύρω απο την Cyberότσαρκα είναι η συμμετοχή στην εξόρμηση και όχι η εκ των υστέρων ενημέρωση μέσα από τον ιστότοπο , κάτι είναι και αυτό για αυτούς που για τον οποιοδήποτε λόγο δεν μπορούν να εξορμήσουν μαζί μας.
Παροτρύνω λοιπόν αυτούς που διαβάζουν την σελίδα και τους αρέσει όλο αυτό ( και ξέρω ότι είναι πολλοί) να μη διστάσουν και να επικοινωνήσουν μαζί μας για να εξορμήσουμε μαζί.
ΤΖΑΝ ΓΚΛΑΝ - ΤΗΕ END -
ΥΓ1 : Χρωστάω μια δημοσίευση "Οδηγίες για την πετυχημένη φωτογραφία" και μια έρευνα για τη Λάκα.
ΥΓ2 : Τώρα ποιος είναι ο αρχηγός, αποφασίστε; Για να ξέρω που θα λογοδοτήσω; Εαν δεν μπορείτε να αποφασίσετε , δηλώνω "ΠΑΡΩΝ"