Δεν θα απαντήσω στον συμπαθέστατα προκλητικό αρχηγό μας διότι πλέον έχει φτάσει σε δυσθεώρητα ύψη για το δικό μου ανάστημα κι έχει ξεπεράσει με τα υστερόγραφά του ακόμη και αυτόν, τον άλλο του εαυτόν...
Ναι λοιπόν, χτυπάω κι εγώ το δαχτυλάκι του ποδιού μου σ’ όλες τις γωνίες του σπιτιού και μάλιστα με αποδείξεις (παρατίθενται παρακάτω). Δυστυχώς όμως μέχρι στιγμής δεν έχω καταφέρει να σπάσω κάποια από αυτές τις ρημαδογωνίες παρά τις επανειλημμένες προσπάθειές μου.
Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι την έχουμε βγάλει όλοι καθαρή, παρά τις δεκάδες χορευτικές οντριοσαβούρντες παντός είδους που έχουμε συλλέξει ο καθένας για τον εαυτό του, τα τελευταία 3 χρόνια που παίρνουμε τα βουνά και τα λαγκάδια (με απίστευτη κωλοφαρδία κάποιες φορές), κι έμελλε η δική μου λαλακία να γίνει μέσα στη ασφάλεια του σπιτιού μου, όπου στατιστικά όμως, συμβαίνουν τα περισσότερα μικροατυχήματα. Τέλος πάντων, έχω πλέον εννιά δαχτυλάκια στα δυο μου πόδια, άψογα παρατεταγμένα στη σειρά σαν πειθαρχημένα στρατιωτάκια, και τον δεξιό ακριανό να θυμίζει τον Καραμήτρο στη γνωστή διαφήμιση, καθότι μοιάζει πλέον, με τσουτσούνα σε στύση.
Είμαι όμως πολύ περήφανος για το ακατάρριπτο μέχρι σήμερα δικό μου ρεκόρ: τρεις συνεχόμενες καταδύσεις μέσα σε ένα λεπτό στην 4η εξόρμηση στα Όντρια.
Αααα... παραλίγο να το ξεχάσω...
Μιας που βρέθηκα εδώ μέσα, να ενημερώσω τους φίλους συνοδοιπόρους που βρίσκονται εντός των τειχών της πόλης του Άργους Ορεστικού αλλά κι αυτούς των περιχώρων, που δεν ήταν μαζί μας στη χθεσινοβραδυνή συνάντηση, ότι για μεθαύριο Πέμπτη στις 12 το μεσημέρι, στο γνωστό σημείο πίσω από το ηρώο, δίπλα από την στάση του λεωφορείου, μπροστά από το περίπτερο του Μπάμπη και απέναντι αριστερά από τον παππού του Ιορδάνη, στην είσοδο δηλαδή του Γυμνασίου και έμπροσθεν γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ, κοντά στο δημαρχείο και λίγα μέτρα από τα ΣΟΑ, με συντεταγμένες στο Google Earth Ε=522220m και Ν=4477620m, είναι προγραμματισμένη η συνάντηση της Cyberότσαρκας για εξόρμηση στο χωριό της Βέργας.
Η πρόταση για τη συγκεκριμένη εξόρμηση ήταν δική μου κι έγινε αποδεκτή δια βοής από τα παρευρισκόμενα μέλη. Αφορμή πήρα από κάτι που διάβασα κάπου στο διαδίκτυο και που αναφέρει ότι κοντά στο χωριό υπάρχουν διάσπαρτες πολλές σπηλιές, άλλες μεγαλύτερες άλλες μικρότερες. Έτσι επιτέλους, κι αφού τις εντοπίσουμε, θα μπορεί ο καθένας να αποκτήσει τη δική του σπηλιά, στην οποία αν θέλει μπορεί να δώσει και το ονομά του.
Αυτός που θα την έχει μεγαλύτερη, κερδίζει.
Είναι κοντά, είναι πολύ όμορφα, είναι καιρός να πάμε και προς εκείνη την πλευρά του τόπου μας (λολ!).
Όσοι δεν καταφέρετε να έρθετε επειδή λείπετε λόγω σπουδών (βλέπε toulias) θα μπορέσετε να δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ από την εξόρμησή μας, όταν σηκώσουμε το θέμα στην αρχική σελίδα.
Για φαγητό αγαπητέ Nio, λέω να πάρουμε μαζί μας κανά γύρω με μπώλικο τζατζήκη, σκόρδω, κρεμίδυ και λίγο μπούκωβο για το κρίο.
Μεθαύριο το μεσημέρι λοιπόν, ξεκινάμε για Βέργα...
ΥΓ1. Κάποιοι εδώ μέσα, χρειάζονται βρεγμένη Βέργα για να συντονιστούν...
ΥΓ2. Που πας ρε Καραμήτρο;
ΥΓ3. toulias, μισές δουλειές κάνεις...