Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα Χρήστη Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1

ΘΕΜΑ: Μαστοροχωρίτικη παρέα. Ενδιαφέροντες σύνδεσμοι...

Μαστοροχωρίτικη παρέα. Ενδιαφέροντες σύνδεσμοι... 16 Χρόνια, 5 Μήνες πριν #133

Μαστοροχωρίτικη παρέα, ένας ενδιαφέρον διαδυκτιακός σύνδεσμος (link). Επίσης προσπάθεια νέων, όπως και η cyberotsarka....

Τα μαστοροχώρια είναι τα διπλανά (δυτικά σε κατεύθυνση) και κοντινά χωριά στο Επταχώρι. Πολύ παλαιότερα το Επταχώρι υπαγόταν στην επαρχία Κόνιτσας....

neolaiamast.blogspot.com/

Αφιέρωμα σε Γράμμο, εξορμήσεις και άλλα πολλά!
  • ipirotis
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • Άρχισε να μπουσουλάει

Απ:Μαστοροχωρίτικη παρέα. Ενδιαφέροντες σύνδεσμοι 16 Χρόνια, 4 Μήνες πριν #219

Μπράβο στα παιδιά που έστησαν με μεράκι αυτό το blog. Όμορφες φωτογραφίες από πολύ όμορφα μέρη.

Έχω περάσει πολλές φορές οδικώς από τους δρόμους των Μαστοροχωρίων αλλά δυστυχώς ποτέ δεν είχα τον χρόνο να σταματήσω και να επισκεφτώ κάποιο από όλα αυτά τα όμορφα μέρη.

Κάθε φορά που περνάω έχω μπροστά μου άλλα 300 χιλιόμετρα να διανύσω και είμαι κάπως βιαστικός...γι' αυτό και δεν κάνω στάσεις. Θα φροντίσω πάντως την επόμενη φορά που θα ανέβω Καστοριά, όταν περάσω από εκεί να σταματήσω τουλάχιστον για να θαυμάσω λίγες από αυτές τις όμορφες εικόνες.

Υ.Γ. Είδα κάποιες φωτογραφίες στο blog που απεικόνιζαν τμήματα δρόμου με χαρακτηριστικές στροφές -για όσους έχουν περάσει- και απελπίστηκα λίγο μιας και αναγνώρισα κάποια από αυτά. Ε ρε τι σου κάνει η ξενιτιά...βλέπεις μια στροφή και καταλαβαίνεις που ακριβώς είναι παρόλο που κάθε φορά διανύεις 400 χιλιόμετρα ταξιδεύοντας.
  • ioannis
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • Άρχισε να μπουσουλάει

• Σελίδα:
  • 1
Χρόνος για την δημιουργία της σελίδας: 0.13 δευτερόλεπτα