Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα Χρήστη Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2

ΘΕΜΑ: Ομάδα Φλώρινας

Ομάδα Φλώρινας 16 Χρόνια, 5 Μήνες πριν #56

Άλλη μια ομάδα cyberότσαρκας δημιουργείται αυτή τη φορά για το νομό της Φλώρινας! Όποιος θέλει να συμμετέχει με κάθε τρόπο ώστε να ανακαλύψουμε κρυμμένες πτυχές αυτου του μέρους ας επικοινωνήσει αρχικά με πμ.. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
  • mia
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • Άρχισε να μπουσουλάει

Απ:Ομάδα Φλώρινας 16 Χρόνια, 5 Μήνες πριν #58

mia καλώς ήρθες κι εσύ στην παρέα μας κι εύχομαι όσο περνάει ο καιρός (άσχετο αλλά μου θύμισα τώρα ένα τραγούδι του Μελά... Όσο περνάει ο καιρός... όσο περνάειειει... Κομματάρα! Τέλος πάντων... συνεχίζω!) να γινόμαστε όλο και περισσότεροι και να μοιραζόμαστε εικόνες και εμπειρίες από τα μέρη που μεγαλώσαμε και αγαπάμε.
Όσον αφορά τα προσωπικά μηνύματα, προς το παρόν τουλάχιστον, λόγω τεχνικής δυσκολίας, δεν υπάρχει ακόμα αυτή η δυνατότητα στους εγγεγραμένους χρήστες της σελίδας αλλά θέλω να πιστεύω ότι σε λίγες μέρες θα λυθεί και αυτό το πρόβλημα.
Καλή διαμονή και καλή διασκέδαση!

ΥΓ. Ο Καντιώτης τι λέει;
  • garavelas
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • Ο τελευταίος των εξορμηστών

Απ:Ομάδα Φλώρινας 16 Χρόνια, 5 Μήνες πριν #59

Μia ξέρεις πως χαίρομαι ιδιαιτέρως που ήρθες σε επαφή μαζί μας και δείχνεις ενδιαφέρον για όλο αυτό που γίνεται. Θα χαρώ επίσης πολύ όταν θα αρχίσω να βλέπω υλικό από την πατρίδα μου την Φλώρινα!
Εύχομαι τα καλύτερα και είμαι διατεθημένος να βοηθήσω με όποιον τρόπο μπορώ.
  • toulias
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • Έφτασε στο πρώτο έρπινγκ
ΑΘ10

Απ:Ομάδα Φλώρινας 16 Χρόνια, 5 Μήνες πριν #62

Μιας και έχουμε πλέων και ομάδα στη Φλώρινα και είμαστε και κοντά (45 λεπτάκια δρόμος) μπορούμε να οργανώσουμε κάποιες τσάρκες παρέα, γιατί και ο νομός Φλώρινας παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρoν και κυρίως οι Πρέσπες.
  • Stergios
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • Στέκεται όρθιος
ΕΙΠΑ ΑΜΑΡΤΙΑ..

Απ:Ομάδα Φλώρινας 16 Χρόνια, 5 Μήνες πριν #68

Κοίτα αγαπητέ δεν λέω οι πρέσπες είναι ένα μέρος που μπορεί να μας προσφέρει πολλά όσο αφορά την τσάρκα μας αλλά επειδή είμαι και εγώ απο την Φλώρινα μπορώ να σου πω οτι υπάρχουν πάρα μα πάρα μα ............πάρα πολλά μέρη που είναι εξίσου όμορφα.Θα ρωτήσω και θα σου πω.Βασικά και η φίλη μας απο την Φλώρινα θα ξέρει αρκετά απο αυτά.ΑΝΤΕ ΠΑΤΡΙΔΑ ΑΝΕΒΑ!!!!!!!!!!!
  • psilos
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • Πήρε το κύπελλο
Τη σήμερον ημέρα καλύτερα βιαστής παρά οπαδός και ΑΕΚΤΖΗΣ.Μάτια επιλεκτηκά κλειστά...

Απ:Ομάδα Φλώρινας 16 Χρόνια, 5 Μήνες πριν #69

Ωραία φάση οι Πρέσπες και ο psilos έχει δίκιο. Μπορουμε να παμε και στο Νυμφαιο οπως επισης και σε αλλα χωρια που ειναι γραφικα. Θα ψαξω απο αυριο για πληροφοριες και θα σας πω.
  • mia
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • Άρχισε να μπουσουλάει

Απ:Ομάδα Φλώρινας 16 Χρόνια, 5 Μήνες πριν #70

Κοίτα εγώ μίλησα με τον Τούλια και του είπα 1-2 μέρη για τσάρκα.Το θέμα είναι αν μπορείς να πας εκεί απο την άποψη οτι ίσως να είναι μακριά και να μην έχεις κάποιο μέσο για να φτάσεις εκεί.Τέλος πάντων όπως είπαμε η Φλώρινα δεν είναι μακριά...
  • psilos
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • Πήρε το κύπελλο
Τη σήμερον ημέρα καλύτερα βιαστής παρά οπαδός και ΑΕΚΤΖΗΣ.Μάτια επιλεκτηκά κλειστά...

Απ:Ομάδα Φλώρινας 16 Χρόνια, 5 Μήνες πριν #71

Κοιταξε προσωπικα δεν εχω μεσο αλλα οποτε βρισκω ευκαιρια πηγαινω σε διαφορα μερη. Δυστυχως Κυριακη φευγω μιας και εχω μια σχολη να βγαλω αλλα απο το Πασχα που θα ειναι και πιο καλος ο καιρος πιστευω να εχω υλικο.
  • mia
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • Άρχισε να μπουσουλάει

Απ:Ομάδα Φλώρινας 16 Χρόνια, 5 Μήνες πριν #91

Καλή επιτυχία με την Ομάδα της Φλώρινας.
Καλό θα ήταν να ενημερωθεί και η ομάδα φωτογραφίας της περιοχής για να αρχίσει να μεγαλώνει και η ομάδα.
  • Nio
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • STARTER!
Δείξε μου τις τσάρκες σου...
...να σου πω ποιος είσαι!

Απ:Ομάδα Φλώρινας 16 Χρόνια, 5 Μήνες πριν #95

Επειδη ειμαι μελος στην φωτογραφικη ομαδα της Φλωρινας και ξερω τον δασκαλο που διδασκει θα τον ενημερωσω καθως και οσα απο τα υπολοιπα μελη βρω.
  • mia
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • Άρχισε να μπουσουλάει

Απ:Ομάδα Φλώρινας 16 Χρόνια, 5 Μήνες πριν #96

Χαίρομαι.

Υ.Γ: Τα προσωπικά μηνύματα (PM) δουλεύουν πλέον.
  • Nio
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • STARTER!
Δείξε μου τις τσάρκες σου...
...να σου πω ποιος είσαι!

Απ:Ομάδα Φλώρινας 16 Χρόνια, 5 Μήνες πριν #98

αγαπητή mya.Aν μπορούσες να έρθεις σε επαφή με τον δάσκαλο στη Φλώρινα να μας δώσει και μερικές συμβουλές.
  • Stergios
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • Στέκεται όρθιος
ΕΙΠΑ ΑΜΑΡΤΙΑ..

Απ:Ομάδα Φλώρινας 16 Χρόνια, 1 Μήνας πριν #528

Λοιπόν μικρά παιδάκια, δεν ξέρω αν μαθεύτηκε αλλά μέσα στο Πάσχα, είχαμε μίνι cyberoτσαρκοσυνάντηση (ουφ το έγραψα...) και φυσικά θέμα μας ήταν οι τσάρκες...
Ο καιρός μας τα χάλασε αλλά δεν πτοηθήκαμε!
Στη φωτό βλέπετε από αριστερά προς τα δεξιά τους: toulias, mia, stathis και τέλος stergios!

IMGP0529_1_.jpg
  • mia
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • Άρχισε να μπουσουλάει

Απ:Ομάδα Φλώρινας 16 Χρόνια, 1 Μήνας πριν #530

Ωραία ήταν, καλά περάσαμε!
Ωραίος ο καφές στην Φλώρινα και ωραία και η Φλώρινα. Γεμάτη και αυτή όμορφες πτυχές γνωστές αλλά και λίγο πιο άγνωστες. Αυτό θα το δούμε καλύτερα στην πορεία βέβαια.
Αφού έγινε αρχή έστω με τον καφέ καλά ήταν. Είχε χαβαλέ...
Οι συγκυρίες δεν ήταν και οι καλύτερες και έτσι αν όλα πάνε καλά θα τσαρκάρουμε μετά την εξεταστική.

ΥΓ Δεν μας χαλάνε σε καμία περίπτωση και οι καφετέριες. Άσε που δεν έχουν και λάσπη..
  • toulias
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
ΑΘ10

Απ: Ομάδα Φλώρινας 8 Χρόνια, 7 Μήνες πριν #2024

Cyberότσαρκα Φλώρινας με έδρα τη Μύκονο...

florina_1.jpg

florina_2.jpg

ΥΓ1. Πήρα μεταγραφή!
ΥΓ2. Μόνο λίγο καιρό ξαποσταίνει...
ΥΓ3. Επαναλαμβάνω: Πρώτα θα πέσει το facebook και μετά η Cyberότσαρκα!!!
  • garavelas
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • Ο τελευταίος των εξορμηστών
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
Χρόνος για την δημιουργία της σελίδας: 0.31 δευτερόλεπτα