Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα Χρήστη Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2

ΘΕΜΑ: Ομάδα Θεσσαλονίκης

Ομάδα Θεσσαλονίκης 16 Χρόνια, 6 Μήνες πριν #9

Ήδη υπάρχει κάτι όσον αφορά την συμπρωτεύουσα σε αρχικό βέβαια στάδιο. Περιμένουμε όσους ενδιαφέρονται να έρθουν σε επαφή μαζί μας είτε από εδώ, είτε από την επικοινωνία με το site για να ξεκινήσουν οι πρώτες τσάρκες!
Σύντομα θα υπάρξει κινητικότητα εδώ και θέλω να ελπίζω πως επίσης σύντομα θα ανεβαίνουν στο site επίσημες τσάρκες της Θεσσαλονίκης.
  • toulias
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • Έφτασε στο πρώτο έρπινγκ
ΑΘ10

Απ:Ομάδα Θεσσαλονίκης 16 Χρόνια, 4 Μήνες πριν #222

Νομίζω ότι πρέπει να γίνει ένας μίνι απολογισμός για την ομάδα της Θεσσαλονίκης για να μην ξεχνιόμαστε και ανασυγκροτηθούμε μετά το πέρας της εξεταστικής.
Τι θα θέλαμε να κάνουμε:
Νυμφόπετρες στην λίμνη Βόλβη (δύσκολη εξόρμηση καθώς θα μπλέξουμε με ΚΤΕΛ κλπ οπότε θα πρέπει να κανονιστεί μέρες πριν),
Βασιλής Όλγας 263 στο στοιχειωμένο σπίτι,
να συνεχίσουμε τις έρευνες για τις κατακόμβες και την υπόγεια Θεσσαλονίκη
και, για όσους το επιθυμούν, μία δεύτερη επίσκψη στο Γεντί Κουλέ καθώς πρόκειται για ένα πολύ ωραίο θέμα και μπορούμε να δούμε, να φωτογραφίσουμε και να μάθουμε πολύ περισσότερα πράγματα από αυτά της πρώτης -ήδη δημοσιευμένης- εξόρμησης.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. το mail μας και περιμένουμε όποιος θέλει να μας ακολουθήσει!
  • toulias
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
ΑΘ10

Απ:Ομάδα Θεσσαλονίκης 16 Χρόνια, 2 Μήνες πριν #441

Χαίρομαι πραγματικά αγαπητέ chief, που κι εσύ και τα υπόλοιπα παιδιά, βρίσκετε χρόνο και διάθεση για εξορμήσεις σε περιοχές του Νομού της Θεσσαλονίκης και όχι μόνο. Δεν είναι εύκολο για τους φοιτητές να μετακινούνται με την ίδια άνεση που έχουν όταν βρίσκονται στις εστίες τους, για πολλούς και ευνόητους λόγους.
Τώρα που άρχισε να ανεβαίνει το θερμόμετρο και να μεγαλώνει η μέρα, ελπίζω οι εξορμήσεις σας να πολλαπλασιαστούν, αν και το θεωρώ ιδιαίτερα δύσκολο καθώς πλησιάζουν οι εξεταστικές κι έχουν αρχίσει να κονταίνουν και οι φούστες...

Όταν ξεκίνησε η cyberότσαρκα, δεν φανταζόμασταν ότι θα ερχόταν η στιγμή που οι εξορμήσεις μας, θα ξεπερνούσαν τα όρια του Νομού Καστοριάς.
Αυτό όμως συνέβη και το αποτέλεσμα φαίνεται στο ψηφιδωτό της σελίδας που έχει αρχίσει και αποκτάει διαφορετικά χρώματα.

Εύχομαι πολλές και καλές cyberότσαρκες στη Νύμφη του Θερμαϊκού και να προσέχετε τον karana.
Είναι υποχθόνιος...

Και μην ξεχνάτε!
Η σειρά είναι η εξής:

1. Γυναίκες
2. Μαθήματα
3. Cyberότσαρκα

ΥΓ. Αν είσαι φοιτήτρια, η σειρά είναι η εξής: 1.Μαθήματα, 2.Άντρας σου, 3.Cyberότσαρκα
  • garavelas
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • Ο τελευταίος των εξορμηστών

Απ:Ομάδα Θεσσαλονίκης 16 Χρόνια, 2 Μήνες πριν #452

Ε φταίω εγώ τώρα που με προκαλείς να spamάρω κύριε garavela?

Τι έχουμε εδώ?Φυλετικό ρατσισμό και στην cyberότσαρκα?

Αλλά τι να περιμένει κανείς από μια ανδροκρατούμενη cyberότσαρκα?

Στα σοβαρά τώρα είναι πολύ θετικό ότι η ομάδα απαρτίζεται κυρίως από φοιτητές που δεν αναλίσκωνται μόνο στους φραπέδες και στους εσπρεσέδες...
  • GreenEyes
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • Ανέβηκε στην περπατούρα

Απ:Ομάδα Θεσσαλονίκης 16 Χρόνια, 2 Μήνες πριν #460

Καταρχάς χαίρομαι που έστω και μετά από ενάμισυ μήνα έκανες τον κόπο να... σπαμάρεις!
Αυτού του είδους το "spam" κρατάει ζωντανά τα φόρουμ.
Είναι κάτι σαν την ελπίδα ένα πράμα και πεθαίνει τελευταίο.

Το facebook, καλώς ή κακώς, τα έχει γονατίσει όλα.
Όλοι κάπου συμμετέχουμε και κανένας δεν κάνει τίποτα.
Όλο αυτό μου θυμίζει το γνωστό:
Συμμετέχω, συμμετέχεις, συμμετέχει, συμμετέχουμε, συμμετέχετε και τελικά, κάποιοι άλλοι αποφασίζουν...
Μπλιμπλίκια ρε τι περιμένεις... πράματα του διαόλου...

Στο θέμα μας τώρα...
Η cyberότσαρκα λοιπόν είναι γένους θηλυκού (μην το παραβλέπεις αυτό) και ό,τι σε θήλυ, τουλάχιστον στο άρρεν, ασκούσε και θα ασκεί πάντα μία γοητεία...
Είναι συστατικό της ζωής μας.

Χαίρομαι πραγματικά με τους νεαρούς φοιτητάς της συμπρωτεύουσας που και τις γκομενίτσες τους έχουν και τους καφέδες τους πίνουν και τα μαθήματά τους παρακολουθούν (λέμε τώρα... μπαίνουν και κάποιοι γονείς εδώ μέσα) και τα μπλιμπλίκια τα παίζουν στα δάχτυλα αλλά και τις εξορμήσεις τους βρίσκουν χρόνο και κάνουν.
Ποικιλία θέλει στην καθημερινότητά μας για να μην παθαίνουμε αχρωματοψία.
Λανθάνουσα εγκεφαλική αστοχία είναι η βαρεμάρα αλλά συμβαίνει συχνά σε όλους και υπάρχουν τρόποι αντιμετώπισής της.
Ένας από αυτούς είναι και η cyberότσαρκα, που ποτέ δεν ήταν ανδροκρατούμενη.

ΥΓ1. Ένας σύντροφος συνοδοιπόρος έχει δηλώσει ότι δεν υπάρχει καλύτερο αγχολυτικό από μία εξόρμηση σε μια άγνωστη σπηλιά (αυτό βέβαια επιδέχεται πολλές ερμηνείες...). Μάλλον κάτι θα ξέρει!
ΥΓ2. Ρε πλάκα πλάκα, τώρα που το σκέφτομαι, μετά την κόκα κόλα, το ποδόσφαιρο και το χαρτί υγείας, αν μας ρωτούσαν κάποτε οι εξωγήινοι (οι κανονικοί), τι έχουμε εμείς εδώ στη γη για να επιδείξουμε, θα τους έδειχνα μάλλον και τις γυναίκες.
ΥΓ3. Τον ματάκια πολλοί εμίσησαν, την κλειδαρότρυπα ουδείς! Το οξύμωρο των ημερών μας όμως είναι ότι δεν μας πολυνοιάζει από ποια μεριά της πόρτας βρισκόμαστε...
ΥΓ4. Όταν λέμε Ομάδα Θεσσαλονίκης εννοούμε πρώτα τον ΠΑΟΚ, μετά την Cyberότσαρκα και ακολουθούν γριές, απολλωνιστές και σκουλήκια στην τελευταία θέση.
ΥΓ5. Δεν έχω ιδέα τι διαβάσατε... Δεν βλέπω απ’ τη νύστα. Καληνύχτα!
  • garavelas
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ

Απ:Ομάδα Θεσσαλονίκης 16 Χρόνια, 2 Μήνες πριν #464

Μπράβο στην ομάδα της Θεσσαλονίκης για το ρεπορτάζ
Χαίρομαι πάρα πολύ που βλέπω την ομάδα να μεγαλώνει.
Θα χαιρόμουν όμως παραπάνω άμα μπουν όλοι τους και στο φόρουμ.
  • Nio
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • STARTER!
Δείξε μου τις τσάρκες σου...
...να σου πω ποιος είσαι!

Απ:Ομάδα Θεσσαλονίκης 16 Χρόνια, 1 Μήνας πριν #502

Ευχαριστούμε πολύ για την υποστήριξη.. Εφόσον αρέσουν τα θεματάκια ένας λόγος παραπάνω να συνεχίσουμε ακόμη πιο δυναμικά.
Με τακτικά μέλη της ομάδας
karanas (συντονιστής)
amanas
disko12
alexis
giodoudou
kianokranos
και (την αρχοντιά μου) toulias
συνεχίζουμε τις τσάρκες μας με πολλά πλάνα για το μέλλον, πολλά μέρη λιγότερο ή και περισσότερο άγνωστα, που θα δώσουν το δικό τους στίγμα και στην καθημερινότητα μας αλλά και στην cyberότσαρκα. Νομίζω ότι και εμείς αλλά και οι επισκέπτες της σελίδας θα δούμε πράγματα που έχουν να κάνουν με την Θεσσαλονίκη και θα μας εξιτάρουν.

ΥΓ1 Για γκόμενες και για καφέδες να φάνε και οι κότες (λέμε τώρα...). Μην φοβάσαι garavelas.
YΓ2 Έχουμε και κάποια μέλη τα οποία όμως είναι άτακτα και τα μαλώνουμε κάθε μέρα επειδή είναι πολύ άτακτα. Ο αρχηγός μας ο karanas, μάλιστα, έχει και ένα ραβδάκι για να χτυπάει και από καμιά στον ποπό τα άτακτα μέλη της ομάδας.
ΥΓ3 Όχι που θα έκανα ποστ χωρίς ΥΓ!
  • toulias
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
ΑΘ10

Απ:Ομάδα Θεσσαλονίκης 16 Χρόνια, 1 Μήνας πριν #565

stash_kamara.jpg

Σκέφτομαι που λέτε ρε μάγκες, τα χρόνια που σπούδαζα κι εγώ στη συμπρωτεύουσα και με πιάνει απελπισία...
Για να πηγαινοέρχομαι στο σπίτι μου, έπρεπε να μετακινούμαι καθημερινά με την αστική συγκοινωνία, κατά μέσο όρο, 3 εώς 4 φορές.
Ο χρόνος για να πάω στη στάση και να περιμένω μέχρι να έρθει το λεωφορείο ήταν κοντά στα 15 λεπτά, κάθε φορά.
Επί 4 που ήταν τα λεωφορεία της ημέρας, μας κάνει χονδρικά 60 λεπτά στο 24ωρο, δηλαδή μία ώρα γύρω από τη στάση ή υπό τη σκέπη αυτής. Αυτό γινόταν για περίπου 8 χρόνια...
(Εσείς που χρωστάτε μαθήματα κακώς διαβάζετε αυτό το ποστ. Εξετάσεις έρχονται...)
Κάθε μέρα λοιπόν, για 8 χρόνια, περίμενα περίπου μία ώρα στη στάση για έρθει το λεωφορείο...
Και για να μην τα πολυλογώ και σας κουράζω...

Γκλιν γκλιν γκλον... 2 + 1,62 x ¾ * ∞ % 6y - π : 0 √ € 45 * 3.14 ln ...

...και το αποτέλεσμα:

Από τα 8 χρόνια που διήρκησαν οι σπουδές μου, τέσσερις ολόκληρους μήνες περίμενα στη στάση να έρθει το λεωφορείο!

Πήγα να το πάρω τα Χριστούγεννα κι αυτό ήρθε το Πάσχα...
Αλλά εγώ εκεί! Αρχηγός...
Μπάστακας κανονικός!

Και τελειώνω....
Αναρωτιέμαι πόσες ώρες το 24ωρο ξοδεύει ο καθένας μας μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή του.
Δύο; Τέσσερις; Έξι;
Ας πάρουμε ως πιθανή απάντηση, την δεύτερη.

Σε 20 χρόνια λοιπόν από σήμερα, όταν θα μας ρωτήσουν τα παιδιά μας τι κάναμε τα τελευταία 20 χρόνια στη ζωή μας, εμείς θα απαντήσουμε καμαρωτά ότι σχεδόν 4 χρόνια (μια ολόκληρη Ολυμπιάδα δηλαδή), τα περάσαμε μπροστά στην οθόνη ενός υπολογιστή...

Ουφ... Αγχώθηκα...

ΥΓ1. Μην πετάτε τα εισιτήρια μετά το τέλος της διαδρομής σας... Δώστε τα, σε αυτούς που ανεβαίνουν. Χτυπήστε τον καπιταλισμό και σώστε τα δάση μας!
ΥΓ2. Απολύομαι...

* Μπάστακας: Η πέτρα που βάζανε στόχο οι πολύ παλιότεροι, όταν παίζανε αμάδα... Η αμάδα θα μπορούσε να είναι ο πρόγονος του μπόουλινγκ...
  • garavelas
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ

Απ:Ομάδα Θεσσαλονίκης 15 Χρόνια, 9 Μήνες πριν #642

Η επιστροφή στα φοιτητικά αμφιθέατρα κατά κάποιο τρόπο αποτελεί μία ανεπίσημη επιστροφή της ομάδας της cyberότσαρκας στην Θεσσαλονίκη για νέες έρευνες και περιηγήσεις. Ενισχυμένη η ομάδα φέτος με μία δυνατή μεταγραφή και μία αποκάλυψη από τα φυτώρια της ομάδας (ξέρουν αυτοί ποιοι είναι)...
Ευκαιρία λοιπόν αφού εξετάσουμε αρχικά τι μπορούμε να κάνουμε, να αναζητήσουμε νέα πεδία έρευνας και στην συνέχεια, ανάλογα με την διάθεση, τον χρόνο, αλλά και τις δυνατότητες μας, να προχωρήσουμε σε νέες περιπέτειες με αρχηγό τον karana!

YΓ karana κάνε κανά ποστ σαν σωστός υπεύθυνος...
  • toulias
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
ΑΘ10

Απ:Ομάδα Θεσσαλονίκης 15 Χρόνια πριν #943

P1010243.JPG

Δεν είναι φάρσα.
Δεν είναι μοντάζ.
Δεν έτυχε απλώς να βρεθεί ένα μέλος με μπλουζάκι σε κάποια παραλία.
Είναι η πρώτη οργανωμένη εξόρμηση της cyberότσαρκας σε παραλία!
Kαλά τα σπήλαια και οι καταρράκτες, καλά τα φαράγγια καλό και το μυστήριο, το καλοκαίρι όμως, που μόλις μπήκε, είναι άρρηκτα συνέδεμενο με την θάλασσα!
Και η ομάδα Θεσσαλονίκης ξερεί πολύ καλά πως να προσαρμόζεται και να κάνει ένα βήμα μπροστά...

Σύντομα στην σελίδα μας
  • toulias
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
ΑΘ10

Απ:Ομάδα Θεσσαλονίκης 15 Χρόνια πριν #944

Η Cyberότσαρκα Θεσσαλονίκης, καλά θα κάνει να κάτσει στα αυγά της και καθώς θα τα κλωσσάει, να ανοίξει και κανά βιβλίο. Το καλοκαίρι για τους σπουδαστές αργεί ακόμα και οι παραλίες δεν πρόκειται να πάνε πουθενά. Εξάλλου, υπάρχει ήδη ομάδα Χαλκιδικής που έχει εξορμήσει παλαιότερα και οργανωμένα σε παραλία και που έχει ως στόχο να ανακαλύψει ανακάλυπτες ξαπλώστρες στη μεγάλη αυτή χερσόνησο (αγαπητέ αρχηγέ, άρχισες πάλι να ξεχνάς κι ας όψεται η γριά ΗΡΑ που απ’ ότι φαίνεται, ψόφο δεν έχει...).
Μη ξεχνάτε επίσης, ότι επειδή κι εγώ παραμένω ενεργό μέλος της ομάδας Θεσσαλονίκης, έχω δικαίωμα να εκφράσω την άποψή μου και νομίζω ότι δεν πρέπει να μπαίνουμε στα χωράφια της ομάδας Χαλκιδικής.
Η ομάδα εκεί, κάθε φορά που εξορμά σε κάποια παραλία, φροντίζει για το καλύτερο δυνατό μαυρισμένο αποτέλεσμα κι αν αρχίσουμε να τους καπελώνουμε εμείς εδώ από τη συμπρωτεύουσα, θα δημιουργηθούν σοβαρά προβλήματα στους κόλπους της Cyberότσαρκας με κίνδυνο διάσπασης όπως θα συμβεί και στον ΣΥΡΙΖΑ...

Στα παρακάτω αποκλειστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα, παρακολουθείτε τις άοκνες πνευματικές προσπάθειες μελών της ομάδας Χαλκιδικής, από παλαιότερη εξόρμηση, για τον τηλεπαθητικό εντοπισμό υποθαλάσσιου σπηλαίου στο πρώτο ποδάρι της Κασσάνδρας.

ΥΓ. toulias, ελπίζω να είναι κάτι καλό...
ΥΓ2. Διακοσάρισα μάγκες! Άντε και στα δικά σας...

Edit by garavelas
WiMax κάνε κάτι... Τζάμπα χάρηκα... Έπεσα στα 20 κι άρχισα πάλι να μπουσουλάω...
  • garavelas
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ

Απ:Ομάδα Θεσσαλονίκης 15 Χρόνια πριν #945

garavelas έγραψε:

Edit by garavelas
WiMax κάνε κάτι... Τζάμπα χάρηκα... Έπεσα στα 20 κι άρχισα πάλι να μπουσουλάω...

Garavela άρχισες να κάνεις τα πρώτα βήματα!! Μπράβο παιδί μου! Θέλω πολυ να γίνω σαν εσένα!!
  • WiMax
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • Άρχισε να μπουσουλάει

Απ:Ομάδα Θεσσαλονίκης 15 Χρόνια πριν #946

Άλλοι πάνε στις παραλίες και άλλοι κοκκινίζουν από τον ήλιο....
WiMax άμα μπορέσεις να κάνεις το combo "Τσιγάρο,καφές,οδήγηση και ΟΠΑ" τότε θα μπορείς να μοιάσεις τον Garavela...

Υ.Γ: Κονγκρατσουλέισον Garavelas!
  • Nio
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • STARTER!
Δείξε μου τις τσάρκες σου...
...να σου πω ποιος είσαι!

Απ:Ομάδα Θεσσαλονίκης 15 Χρόνια πριν #947

Λοιπόν μάγκες, ήρθε η ώρα να κάνω πολιτική παρέμβαση και να χαλάσουμε οριστικά το θέμα που αφορά την ομάδα Θεσσαλονίκης.
Ψηφίζω WiMax για δήμαρχο!
Με τα μαγικά του, κατάφερε και με εξετόξευσε 180 ποστάκια πάνω κι επανέφερε την τάξη.

Κι επειδή ο Καλλικράτης* έχει αρχίσει να μπαίνει για τα καλά στη ζωή μας, λέω να κάνουμε και μεις μια κάποια χωροταξική αναδιάρθρωση στη διοικητική δομή της Cyberότσαρκας, για να την εκσυγχρονίσουμε λίγο και να φυσήξει ευρωπαϊκός αέρας στη σελίδα μας.
Να φτιάξουμε τον "Cyberκράτη" μας και να βάλουμε νέα θεμέλια στη λειτουργία της ομάδας.
Επειδή όμως μιλάω για ριζοσπαστική πρόταση, θα πρέπει πρώτα να μπει στο πεδίο της δημόσιας διαβούλευσης, εντός του φόρουμ, για να γίνει αποδεκτή κι έπειτα να ψηφιστεί σαν νόμος της Cyberότσαρκας...
Προτείνω λοιπόν να χωρίσουμε τις περιοχές των εξορμήσεών μας, με βάση την νέα διοικητική κατανομή των τριών νέων δήμων του νομού Καστοριάς και να ψηφίσουμε για εξορμοδήμαρχο κάθε περιοχής.
Τώρα που μειώνονται οι δήμοι παντού, εμείς θα τους αυξήσουμε...
Για τον δήμο Ορεστίδος προτείνω να βάλουμε δήμαρχο τον WiMax, για τον δήμο της Καστοριάς τον Τάσο (λόγω εντοπιότητας και οι δύο) και για τον δήμο Νεστορίου, επειδή δεν έχουμε κάποιον στην παρέα μας με καταγωγή από εκείνα τα μέρη, ας βάλουμε χατηρικά δήμαρχο τον toulia, για να μην νοιώθει θιγμένος που τον ξηλώσαμε από αρχηγό. Αντί για κλητήρα, να τον κάνουμε δήμαρχο δηλαδή. Δε νομίζω να τον χαλάσει.

newmap.jpg

Εγώ προσωπικά δεν ενδιαφέρομαι για δημαρχιλίκι από τη στιγμή που καταργήθηκε ο δήμος Μακεδνών και προσαρτήθηκε σε αυτόν της Καστοριάς. Εξάλλου έχω διατελέσει παλιότερα αντιδήμαρχος Χρούπιστας για είκοσι ολόκληρα λεπτά, σε άλλη όμως ψηφιακή κατανομή στη διαδικτυακή γειτονιά μας κι έχω πάρει γεύση από εξουσία, οπότε δεν καίγομαι...

ΥΓ1. WiMax για δήμαρχος!
ΥΓ2. Για την ψηφιακή ανακατανομή των εξορμήσεων στη Θεσσαλονίκη ας αποφασίσουν οι ετεροδημότες. Εγώ έχω τα ψηφιακά μου δικαιώματα στο Μαυροχώρι οπότε δεν μπορώ να παρέμβω ουσιαστικά σε αυτό το φλέγον θέμα.
ΥΓ3. Αν υπάρξει το ενδεχόμενο να βγάλουμε και Cyberειάρχη, για ολόκληρη τη δυτική Μακεδονία, ίσως το ξανασκεφτώ να κατέβω στις εκλογές...

* Ο Καλλικράτης ήταν ένας από τους αρχιτέκτονες του Παρθενώνα της Ακρόπολης των Αθηνών.
  • garavelas
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ

Απ:Ομάδα Θεσσαλονίκης 14 Χρόνια, 6 Μήνες πριν #1105

ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΜΕ

PA310069.jpg
  • toulias
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
ΑΘ10
  • Σελίδα:
  • 1