Λοιπόν μάγκες, ήρθε η ώρα να κάνω πολιτική παρέμβαση και να χαλάσουμε οριστικά το θέμα που αφορά την ομάδα Θεσσαλονίκης.
Ψηφίζω WiMax για δήμαρχο!
Με τα μαγικά του, κατάφερε και με εξετόξευσε 180 ποστάκια πάνω κι επανέφερε την τάξη.
Κι επειδή ο Καλλικράτης* έχει αρχίσει να μπαίνει για τα καλά στη ζωή μας, λέω να κάνουμε και μεις μια κάποια χωροταξική αναδιάρθρωση στη διοικητική δομή της Cyberότσαρκας, για να την εκσυγχρονίσουμε λίγο και να φυσήξει ευρωπαϊκός αέρας στη σελίδα μας.
Να φτιάξουμε τον "Cyberκράτη" μας και να βάλουμε νέα θεμέλια στη λειτουργία της ομάδας.
Επειδή όμως μιλάω για ριζοσπαστική πρόταση, θα πρέπει πρώτα να μπει στο πεδίο της δημόσιας διαβούλευσης, εντός του φόρουμ, για να γίνει αποδεκτή κι έπειτα να ψηφιστεί σαν νόμος της Cyberότσαρκας...
Προτείνω λοιπόν να χωρίσουμε τις περιοχές των εξορμήσεών μας, με βάση την νέα διοικητική κατανομή των τριών νέων δήμων του νομού Καστοριάς και να ψηφίσουμε για εξορμοδήμαρχο κάθε περιοχής.
Τώρα που μειώνονται οι δήμοι παντού, εμείς θα τους αυξήσουμε...
Για τον δήμο Ορεστίδος προτείνω να βάλουμε δήμαρχο τον WiMax, για τον δήμο της Καστοριάς τον Τάσο (λόγω εντοπιότητας και οι δύο) και για τον δήμο Νεστορίου, επειδή δεν έχουμε κάποιον στην παρέα μας με καταγωγή από εκείνα τα μέρη, ας βάλουμε χατηρικά δήμαρχο τον toulia, για να μην νοιώθει θιγμένος που τον ξηλώσαμε από αρχηγό. Αντί για κλητήρα, να τον κάνουμε δήμαρχο δηλαδή. Δε νομίζω να τον χαλάσει.
Εγώ προσωπικά δεν ενδιαφέρομαι για δημαρχιλίκι από τη στιγμή που καταργήθηκε ο δήμος Μακεδνών και προσαρτήθηκε σε αυτόν της Καστοριάς. Εξάλλου έχω διατελέσει παλιότερα αντιδήμαρχος Χρούπιστας για είκοσι ολόκληρα λεπτά, σε άλλη όμως ψηφιακή κατανομή στη διαδικτυακή γειτονιά μας κι έχω πάρει γεύση από εξουσία, οπότε δεν καίγομαι...
ΥΓ1. WiMax για δήμαρχος!
ΥΓ2. Για την ψηφιακή ανακατανομή των εξορμήσεων στη Θεσσαλονίκη ας αποφασίσουν οι ετεροδημότες. Εγώ έχω τα ψηφιακά μου δικαιώματα στο Μαυροχώρι οπότε δεν μπορώ να παρέμβω ουσιαστικά σε αυτό το φλέγον θέμα.
ΥΓ3. Αν υπάρξει το ενδεχόμενο να βγάλουμε και Cyberειάρχη, για ολόκληρη τη δυτική Μακεδονία, ίσως το ξανασκεφτώ να κατέβω στις εκλογές...
* Ο Καλλικράτης ήταν ένας από τους αρχιτέκτονες του Παρθενώνα της Ακρόπολης των Αθηνών.