Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα Χρήστη Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Καλωσήρθατε! Είμαι ο... και λέγομαι...

Καλωσήρθατε! Είμαι ο... και λέγομαι... 16 Χρόνια, 6 Μήνες πριν #5

Αγαπητοί εξερευνητές, φυσιολάτρες, λάτρεις της περιπέτειας και του αγνώστου, λάτρεις της φωτογραφίας και απλοί επισκέπτες της Cyberότσαρκας καλωσήρθατε στο φόρουμ μας! Αφού πρώτα διαβάσατε το "ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ" ελάτε σε αυτό το τοπίκ για τις συστάσεις και τα "καλωσήρθατε". Δεν φακελωνόμαστε, λέμε 2 πράγματα για το ποιοί είμαστε - ότι θέλει ο καθένας.
Ας συστηθώ λοιπόν...
Είμαι ο Γρηγόρης και είμαι 19 ετών. Είμαι από το Άργος Ορεστικό και αυτά τα χρόνια σπουδάζω οικονομικές επιστήμες στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, στην Θεσσαλονίκη. Ασχολούμαι ενεργά με την Cyberότσαρκα εδώ και ενάμισι χρόνο. Μου αρέσει όλο αυτό που γίνεται με τις τσάρκες μας, αλλά και με το site πλέον. Ελπίζω να συνεχιστεί με την ίδια ζεστασιά, στα ίδια πλαίσια μέσα στα οποία ξεκίνησε σαν ιδέα, και γιατί όχι, με την βοήθεια καινούριων ατόμων στην ομάδα μας να επεκταθεί και αλλού.
  • toulias
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • Έφτασε στο πρώτο έρπινγκ
ΑΘ10

Re:Καλωσήρθατε! Είμαι ο... και λέγομαι... 16 Χρόνια, 6 Μήνες πριν #7

Είμαι ο Νίκος και μένω στο Άργος Ορεστικό.
Είμαι 23 χρονών και ασχολούμαι και εγώ με την Cyberότσαρκα τον ελεύθερο μου χρόνο.
Χόμπι μου είναι η φωτογραφία, η δημιουργία ιστοσελίδων και γενικώς οι υπολογιστές.
  • Nio
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • STARTER!
Δείξε μου τις τσάρκες σου...
...να σου πω ποιος είσαι!

Re:Καλωσήρθατε! Είμαι ο... και λέγομαι... 16 Χρόνια, 5 Μήνες πριν #23

Helloooo!!!!

Να 'μαι και εγω ...

είμαι η Νίνα

&

that is all...

for now...!!
  • amorameho
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • Άρχισε να μπουσουλάει

Απ:Καλωσήρθατε! Είμαι ο... και λέγομαι... 16 Χρόνια, 5 Μήνες πριν #29

Γειαααααααα είμαι ο Στέργιος… (δεν χρειάζονται άλλες συστάσεις εδώ)

Καλή δύναμη ,καλή επιτυχία
πάμε δυνατά να «ξεθάψουμε» και άλλα μυστικά του τόπου μας
  • Stergios
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • Στέκεται όρθιος
ΕΙΠΑ ΑΜΑΡΤΙΑ..

Απ:Καλωσήρθατε! Είμαι ο... και λέγομαι... 16 Χρόνια, 5 Μήνες πριν #36

Χαίρετε
Το όνομα μου είναι χρήστος. είμαι φοιτητής του Α.Π.Θ στο τμήμα οικονομικών επιστημών και ανήκω στην ομάδα της cyberotsarkas με έδρα την Θεσσαλονίκη. ελπίζω με την δική μου προσπάθεια αλλά και των υπολοίπων το site να αναδεχθεί πανελλαδικώς .αυτά λοιπόν, καλή αρχή και καλή συνέχεια και μόνο επιτυχίες!!!!
  • karanas
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • Μπήκε στη θερμοκοιτίδα
μπορεί ως τώρα να μην τσάρκαρα αλλά τώρα
θα τσαρκάρω και εγώ!!!

Απ:Καλωσήρθατε! Είμαι ο... και λέγομαι... 16 Χρόνια, 5 Μήνες πριν #37

γεια και απο εμένα.Καλη επιτυχία με την cyberoτσαρκα.
  • noname

Απ:Καλωσήρθατε! Είμαι ο... και λέγομαι... 16 Χρόνια, 5 Μήνες πριν #38

Γειά σας παιδιά! Να 'μαι και εγώ!
Καλή επιτυχία και καλές διαδρομές!
  • foutou
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • Μπήκε στη θερμοκοιτίδα

Απ:Καλωσήρθατε! Είμαι ο... και λέγομαι... 16 Χρόνια, 5 Μήνες πριν #39

Γεια σας κι απο μένα.
Για μένα θα πώ, πως με ενώνει με τα υπόλοιπα παιδιά, το κοινό στοιχείο μας, δηλ. η λατρεία για τις φυσικές ομορφιές του τόπου μας (ευρύτερα), και μας "χωρίζει" ο ελάχιστος εώς μηδενικός χρόνος που έχω. (Αυτά που λένε και για μερικά χρόνια διαφορά, είναι κακοήθειες...).
Πάμε λοιπόν δυνατά, να κάνουμε αυτό που μας αρέσει, αλλά και ταυτόχρονα να αναδείξουμε επιτέλους, περιοχές και στοιχεία που αξίζει να γνωρίζουν όλοι!
  • kastorasgr
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • Ανέβηκε στην περπατούρα
Αφού μαζι τα φάγαμε, γιατι πεινάμε μόνοι?...
-Παροιμία της σύγχρονης Ελλάδας-

Απ:Καλωσήρθατε! Είμαι ο... και λέγομαι... 16 Χρόνια, 5 Μήνες πριν #42

Καλησπερα και απο μενα! Ειμαι η Αμαλια και ειμαι απο τη Φλωρινα.. Σπουδαζω λογιστικη στο Μεσολογγι και ασχολουμαι τελειως ερασιτεχνικα με τη φωτογραφια. Προσφατα εγινα μελος και στη φωτογραφικη ομαδα της πολης μου. Καλως σας βρηκα λοιπον!
  • mia
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • Άρχισε να μπουσουλάει

Απ:Καλωσήρθατε! Είμαι ο... και λέγομαι... 16 Χρόνια, 5 Μήνες πριν #43

Καλωσήρθατε παιδιά! Καλή διαμονή στο φορούμ και εύχομαι σε όλους καλές εξερευνήσεις!
Mia και εμείς πάνω κάτω το ίδιο πράγμα με εσένα κάνουμε στην Cyberότσαρκα. Μπορείς να επικοινωνήσεις με το site και εύχομαι να γίνεις και εσύ μέλος της παρέας εφόσον σου αρέσει το αντικείμενο!

Χαιρετισμούς στην πατρίδα μου, τον Φιλώτα Φλώρινας
  • toulias
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
ΑΘ10

Απ:Καλωσήρθατε! Είμαι ο... και λέγομαι... 16 Χρόνια, 5 Μήνες πριν #67

Γεία σας είμαι ο psilos και αυτά.Είμαι μέλος αυτής της ομάδας και σπουδάζω στο ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας στο παράρτημα της Κοζάνης.Ας ελπίσω οτι θα βρω και κάποιον άλλον για να κάνουμε και εμείς μια ομάδα Κοζάνης.Αυτά και μην ξεχνάτε :

ΑΕΚ ΣΤΑ ΕΥΚΟΛΑ ΑΕΚΑΡΑ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ
  • psilos
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • Πήρε το κύπελλο
Τη σήμερον ημέρα καλύτερα βιαστής παρά οπαδός και ΑΕΚΤΖΗΣ.Μάτια επιλεκτηκά κλειστά...

Απ:Καλωσήρθατε! Είμαι ο... και λέγομαι... 16 Χρόνια, 5 Μήνες πριν #72

Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα, με υγεία. Τα ονειρα του καθένα μας να γίνουν πραγματικότητα!!!! Ο νέος χρόνος να μας φέρει μόνο χαρούμενες εκπλήξεις όπως επίσης και πολλά νέα μέλη που θα βοηθήσουν στην ανάπτυξη του site.
Καλή χρονιά!!!!!
  • karanas
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • Μπήκε στη θερμοκοιτίδα
μπορεί ως τώρα να μην τσάρκαρα αλλά τώρα
θα τσαρκάρω και εγώ!!!

Απ:Καλωσήρθατε! Είμαι ο... και λέγομαι... 16 Χρόνια, 5 Μήνες πριν #73

Καλη χρονια σε ολους!Καθε σας επιθυμια να γινει πραγματικοτητα και το 2009 να ειναι γεματο απο σουπερ cyberοτσαρκες σε ολη την Ελλαδα!!! Πολλα φιλια σε ολους!
  • mia
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • Άρχισε να μπουσουλάει

Απ:Καλωσήρθατε! Είμαι ο... και λέγομαι... 16 Χρόνια, 5 Μήνες πριν #75

Χρόνια πολλά σε όλους και σε όλες εδώ μέσα ότι επιθυμείτε να σας το φέρει ο καινούργιος χρόνος.
  • psilos
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • Πήρε το κύπελλο
Τη σήμερον ημέρα καλύτερα βιαστής παρά οπαδός και ΑΕΚΤΖΗΣ.Μάτια επιλεκτηκά κλειστά...

Απ:Καλωσήρθατε! Είμαι ο... και λέγομαι... 16 Χρόνια, 5 Μήνες πριν #82

Γειά σας και από εμένα!
Να συστηθώ στα καινούρια μέλη της παρέας.Είμαι η Ξανθούλα και ναι δεν είμαι μέλος της cyberότσαρκας!! Έχω ζήσει όμως από κοντά τα παιδιά και την όλη προσπάθεια.Λοιπόν καλή επιτυχία στο site και κυρίως καλές cyberότσαρκες και το 2009!
  • GreenEyes
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • Ανέβηκε στην περπατούρα
Χρόνος για την δημιουργία της σελίδας: 0.29 δευτερόλεπτα