Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα Χρήστη Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1

ΘΕΜΑ: Μας ψεκάζουν...

Μας ψεκάζουν... 12 Χρόνια, 7 Μήνες πριν #1443

Τρία χρόνια και τρεις μήνες περίμενα για να ανοίξω ξεχωριστό θέμα και νομίζω ότι έφτασε η ώρα να ψάξουμε κάποιες απαντήσεις.

Προς το παρόν όμως, μόνο εικασίες μπορώ να κάνω για το τι ακριβώς συμβαίνει πάνω από τα κεφάλια μας σχεδόν σε καθημερινή βάση...

ormanos.jpg

Έχουμε λοιπόν και λέμε:
1. Μας αρωματίζουνε γιατί βρωμάμε.
2. Μας κάνουν μαθήματα τριγωνομετρίας αέρος (οι παράλληλες ευθείες δεν τέμνονται και τα σχετικά).
3. Είναι ιπτάμενοι ζωγράφοι (οι πιλότοι σε αυτά τα αεροπλάνα φοράνε φουλάρια).
4. Κάνουν μεγάλα κυκλάκια με καπνό.
5. Είναι εξωγήινοι.
6. Μας μαθαίνουν τα χρώματα της γαλανόλευκης.
7. Είναι πύραυλοι που κατευθύνονται στο διάστημα.
8. Είναι μηχανές παραγωγής νεφών για την οικολογική αντιμετώπιση των βλαβερών ακτίνων του ηλίου που μας έκαψαν τον χειμώνα που μας πέρασε.
9. Δεν είναι αεροπλάνα και δεν είναι ουρανός... Είναι πλοία που ταξιδεύουν και το μπλε που βλέπουμε είναι η θάλασσα.
10. Πλησιάζουν οι εκλογές κι άρχισαν τους ψεκασμούς μη λοξοδρομήσει καμιά ψήφος.

Παρεμπιπτόντως χθες το ξεφτίλισαν (η φωτογραφία είναι χθεσινή).

Εδώ μέσα λοιπόν θα σταχυολογήσουμε τις φωτογραφίες εδάφους αέρος που τραβάμε κατά καιρούς για να μπαίνουν μετά και οι πιλότοι και να καμαρώνουν για τις ευθείες που τραβάνε στον ουρανό όπως καμαρώνει ο γιος μου όταν τραβήξει καμιά καλή ευθεία στον μαγνητικό πίνακα που διαθέτει.

Nio, η σειρά σου...

ΥΓ. Και μία διευκρίνιση (ούτε στις τροπολογίες των υπουργείων τόσες διευκρινίσεις)... Η αρχική φωτό του άρθρου "Επιστροφή στο μέλλον", δεν είναι επεξεργασμένη. Είναι απλώς λίγο γυρισμένη (όπως και οι τέσσερις τελευταίες). Έχει ληφθεί από το Google Earth. Για του λόγου το αληθές μπορείτε να το τσεκάρετε μόνοι σας με τις συντεταγμένες...

kostarazi_oxi.jpg

Ακολουθεί φωτό μπόνους...

snif.jpg
  • garavelas
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • Ο τελευταίος των εξορμηστών

Απ: Μας ψεκάζουν... 12 Χρόνια, 7 Μήνες πριν #1447

Δεν ξέρω τι λες εσύ κύριε garavela αλλά εγώ δεν το πιστεύω... αχαχαχαχα
Πλάκα κάνω...
Λίγες ώρες πριν τις εκλογές το "DNA" στον ουρανό!

IMG_2782.png

Α και που 'σαι, πάρε και την επίσημη απάντηση ΕΔΩ
  • Nio
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • Έφτασε στο πρώτο έρπινγκ
  • STARTER!
Δείξε μου τις τσάρκες σου...
...να σου πω ποιος είσαι!

Απ: Μας ψεκάζουν... 12 Χρόνια, 7 Μήνες πριν #1448

Nio από τους πολλούς ψεκασμούς και τα αέρια που έχεις εισπνεύσει, δεν ξέρεις τι γράφεις...
Αυτό που σήκωσες δεν είναι dna... Είναι οχτάρια που κάνει ο πιλότος του αεροπλάνου που δεν φαίνεται, όντας μαστουρωμένος κι αυτός από τις αναθυμιάσεις που μπαίνουν στο πιλοτήριο την ώρα του ψεκασμού.

Εγώ έχω αρχίσει και φοράω ακόμη και μέσα στο Άργος την αντιασφυξιογόνο μάσκα που βάζω όταν κάνουμε επεισόδια στο Σύνταγμα. Είναι δοκιμασμένη και στις προδιαγραφές αναφέρεται ότι προστατεύει κι από ταυτόχρονο τριπλό ψεκασμό (βλέπε φωτογραφία).

triple_psek.jpg

Σε περισσότερους ψεκασμούς δεν την έχω τσεκάρει ακόμα. Αν δεις κάποια στιγμή να πετάνε τέσσερα αεροπλάνα παράλληλα πάνω από το Άργος και δεν ποστάρω στις αμέσως επόμενες δύο ώρες να ξέρεις ότι η μάσκα δεν δούλεψε...

Και μία ανεπίσημη απάντηση στην επίσημη, στο παρακάτω βίντεο...

• garavelas
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ

Απ: Μας ψεκάζουν... 12 Χρόνια, 6 Μήνες πριν #1480

Δεν μπορούσα να αντισταθώ και να μην κάνω και εγώ ένα ποστάκι σε αυτό το μείζον θέμα, μιας και είμαι μεγάλος λάτρης των σεναρίων συνωμοσίας. Κατά τη δική μου ταπεινή γνώμη, δεν χωράει αμφιβολία για το αν μας ψεκάζουν ή όχι. Είμαι απόλυτα σίγουρος. Το μόνο που μένει είναι να το δω και με τα μάτια μου. Θα μου πείτε πως θα γίνει αυτό? Ανάλωσα αρκετές ώρες βλέποντας βιντεάκια στο youtube και σπατάλησα άπειρη φαιά ουσία σκεπτόμενος αυτά που είδα και που άκουσα, καταλήγοντας στο συμπέρασμα ότι όλα μα όλα τα βίντεο και θεωρίες που ανάλυσα, μας δίνουν ένα κοινό στοιχείο... Τα αεροπλάνα που κάνουν τους ψεκασμούς δεν φέρουν καθόλου διακριτικά στην άτρακτο τους.
Οπότε λέω εγώ μια από αυτές τις μέρες, αντί να πάμε για καφέ στο loan, ας πάρουμε τις Φραπεδιές στο χέρι και ας πάμε να την πέσουμε στον Προφήτη Ηλία με τα κιάλια και τα τηλεσκόπια. Στο παρελθόν ήταν από τις πιο τοπ δραστηριότητές μου ως πιτσιρικάς, να αράζω στο μπαλκόνι με το τηλεσκόπιο και να βλέπω τα αεροπλάνα. Θέλω να καταλήξω στο ότι η ιδέα που παραθέτω στις πιο πάνω γραμμές, δεν είναι κάτι ανέφικτο. Το μόνο που μένει είναι να ξεθάψει ο garavelas το τηλεσκόπιο και τα κιάλια και μιας που ο καιρός είναι πλέον σύμμαχος να πάμε να κάνουμε τη δική μας προσωπική έρευνα.
Το μεγάλο αναπάντητο ερώτημα που θα προκύψει αν και εφόσον δούμε ένα τέτοιο αεροπλάνο θα είναι το εξής "ποιοι και γιατί μας ψεκάζουν?". Γιατί όπως σίγουρα θα γνωρίζετε δεν είμαστε η μόνη χώρα που συμβαίνει αυτό. Τέτοια φαινόμενα λαμβάνουν χώρα σε όλη την Ευρώπη. Χθες που έριξα μια ματιά σε κάτι φωτογραφίες μου από ένα ταξίδι στο Amsterdam τον Νοέμβριο του 2011 ανακάλυψα αυτό:

amsterdam.jpg

Βέβαια θα μου πείτε και θα έχετε δίκιο, ότι αυτοί εκεί στο Amsterdam ψεκάζονται από μόνοι τους χαχα, δεν έχουν ανάγκη και από άλλους ψεκασμούς. Ίσως οι δικές τους θεωρίες να λένε ότι τους ψεκάζουν ξεμαστουρωτικά αέρια για να τους αναγκάζουν να καπνίσουν περισσότερη MArijuana. χαχαχαχα. Ποιος ξέρει?

Δείτε και ένα βίντεο που κάποιος με το δικό του αεροσκάφος τους έπιασε στα πράσα.

Υ.Γ. Η φράση "τον/την πιάσανε στα πράσα" έχει τις ρίζες της στην εποχή του Βυζαντίου, όπου τα πράσα τα χρησιμοποιούσαν οι τότε γυναίκες ως ερωτικά βοηθήματα αυτοϊκανοποιήσεως.
  • Stergios
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • Στέκεται όρθιος
ΕΙΠΑ ΑΜΑΡΤΙΑ..

Απ: Μας ψεκάζουν... 12 Χρόνια, 6 Μήνες πριν #1485

Ρε παιδιά...θέλει και ερώτημα;
Φυσικά και μας ψεκάζουν...με ''μαλακίνη''!

Αρκεί να δείτε ποιους ψηφίζουμε...

Υ.Γ: Tους κυρίους Toulia και Stergio , μάλιστα , τους ψεκάζουν επιπλέον με ''φοβίνη'' και υπερβολίνη''... Πρόκειται για δύο πολύ σπάνιες και επικίνδυνες ουσίες που προκαλούν ''σπασαρχιδίνη'' και ''γελωτίνη'' σε όποιον άτυχο βρεθεί να πίνει μαζί τους φραπέ, συζητώντας για τον Όλυμπο!!!!
Α και για να μην το ξεχάσω... 28 Ιουνίου όλοι Όλυμπο για τα Προμήθεια!! ...και φυσικά για κορυφή... ώστε να δουν οι δύο παραπάνω κύριοι τι είναι η ''ανιωθίνη''.

Γεια χαρά
  • Στερ
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • Μπήκε στη θερμοκοιτίδα
Aν όχι τώρα..πότε; Αν όχι εμείς..ποιοι;

Απ: Μας ψεκάζουν... 12 Χρόνια, 6 Μήνες πριν #1492

Αγαπητέ συνονόματε ξάδερφε, φίλε, συνοδοιπόρε και συν-εξορμηστή, για το πρώτο επιχείρημα που έχει να κάνει με το ποιους ψηφίζουμε συμφωνώ και επαυξάνω. Όσο για τις άλλες ουσίες που αναφέρεις, το μόνο που μπορώ να σου πω είναι το εξής "ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα". Αν και εφόσον τα καταφέρεις, τότε, και πάλι η γνώμη σου δεν θα μετράει γιατί μπορούμε. Αλλά θα λες ότι το έκανες και εσύ και τα πράγματα είναι διαφορετικά. Όλα έχουν να κάνουν με τον τρόπο αντίληψης. Διαφορετικά αντιλαμβάνομαι εγώ κάποια πράγματα και διαφορετικά εσύ. Όπως σε όλες τις αντιπαραθέσεις έτσι και σε αυτή η αλήθεια θα βρίσκεται κάπου στη μέση, ανεξάρτητα από το πόσους ψεκασμούς μας έχουν κάνει. Τώρα επιστημονικά η φοβίνη που αναφέρεις παράγεται στον εγκέφαλο κάθε ανθρώπου, είτε αυτός φοβάται το σκοτάδι, είτε το υψόμετρο, είτε τη σφουγγαρίστρα της γιαγιάς του. Η φοβίνη λοιπόν δεν είναι καλή μονάδα μέτρησης της αλήθειας. Γιατί εγώ που δεν φοβάμαι τη σφουγγαρίστρα της γιαγιάς σου, δεν μπορώ να σου πω ότι λες ψέματα γι' αυτό, ακόμη και αν μου λες πως αν τη δω θα τα κάνω πάνω μου... Δεν χρειάζεσαι υπερβολίνη για να το πεις, για τον πολύ απλό λόγο πως για εσένα αυτό ισχύει, άσχετα με το αν εγώ τη φοβάμαι η όχι, εσύ λες αλήθεια χωρίς να σε ψεκάζουν υπερβολίνη. Η αλήθεια λοιπόν είναι πάλι κάπου στη μέση χωρίς να χρειάζεται να χαρακτηριστεί κάποιος από τους δυο μας ψεύτης ή υπερβολικός. Γιατί όντως η σφουγγαρίστρα της γιαγιας σαν αντικείμενο μπορεί να έχει μια περίεργη όψη, εσένα και άλλους πόσους σας τρομάζει, όπως και εμένα, και άλλους πόσους μας περνάει παγερά αδιάφορο το θέμα... Οπότε αγαπητέ μη βιάζεσαι να κρίνεις. Η ανυπαρξία των αποδείξεων δεν είναι απόδειξη της ανυπαρξίας.

Πάντα φιλικά
Ο Ξάδερφος
  • Stergios
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • Στέκεται όρθιος
ΕΙΠΑ ΑΜΑΡΤΙΑ..

Απ: Μας ψεκάζουν... 12 Χρόνια, 6 Μήνες πριν #1495

Νομίζω ο,τι ήρθε ο καιρός να αρχίσουν να ψεκάζουν με αντιπαλευίνη...
1ον. Μικρέ, συμφωνώ μαζί σου στο πρώτο μέρος του Υ.Γ. σου.
2ον. Μεγάλε, too long didn't read, οπότε μπορεί να γράφεις σωστά πράγματα αλλά θα διαβάσω μετά.

και ΝΑΙ μας ψεκάζουν

• psilos
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • Πήρε το κύπελλο
Τη σήμερον ημέρα καλύτερα βιαστής παρά οπαδός και ΑΕΚΤΖΗΣ.Μάτια επιλεκτηκά κλειστά...

Απ: Μας ψεκάζουν... 12 Χρόνια, 5 Μήνες πριν #1507

Ένα παιδί μετράει τα ψεκάσματα...

paidi.jpg

Πάλι σας πήρε ο ύπνος ρε; Τι έγινε;

ΥΓ_2520. Έχω στα σκαριά σούπερ εξόρμηση, μία ώρα κι ένα τέταρτο από το Άργος, αλλά να μην ετοιμάζουν βαλίτσες ο LC, ο stergios και ο antonis! Κουμπάρε μόνο εσύ με καταλαβαίνεις...
  • garavelas
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • Σελίδα:
  • 1
Χρόνος για την δημιουργία της σελίδας: 0.29 δευτερόλεπτα