Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα Χρήστη Κωδικός: Να με θυμάσαι
 • Σελίδα:
 • 1

ΘΕΜΑ: Κούφια Γη και Αποδείξεις...

Κούφια Γη και Αποδείξεις... 12 Χρόνια, 8 Μήνες πριν #403

Δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν στην ύπαρξη κάποιων περίεργων πλασμάτων (των εσωγήινων), που ζουν στο εσωτερικό του πλανήτη μας. Οι εσωγήινοι που έχουν κι αυτοί τις φυλές τους (γκρι δούλοι, νεφελίμ, ελοχίμ, καλικάντζαροι κ.α.) είναι καλά κρυμμένοι στα βάθη της γης, καθώς εκεί είναι το σπίτι τους (έχουν δικό τους ήλιο, πόλεις, δρόμους, τουαλέτες, κομμωτήρια). Η επαφή τους με τους εξωγήινους και τον κόσμο τους (ναι με μας, καλά καταλάβατε...), γίνεται από διόδους που οι άνθρωποι φροντίζουν να σφραγίσουν καλά, κάθε φορά που εντοπίζουν κάποια, ώστε να τους κλείσουν εκεί κάτω για πάντα και να σκάσουν από ασφυξία! Σπάνια έρχονται σε επαφή μαζί τους (λιγοστεύουν και οι δίοδοι), επειδή οι άνθρωποι τους φοβούνται και τους αποφεύγουν, όπως ο διάολος το λιβάνι (από τους γκρι δούλους βγήκε και η γνωστή ρήση. Ήταν κάποτε ένας παπάς που δοκίμαζε ένα νέο λιβάνι που κυκλοφορούσε στην αγορά και ξαφνικά εμφανίστηκε μπροστά του, ένας νεαρός γκρί δούλος, που πετούσαν τα μαλλιά του προς τα πάνω κι έμοιαζε σαν να έχει κέρατα όπως κι αυτά που έχει ο διάβολος.
- Ωχ Παναγία μου!
αναφώνησε παραδόξως ο δούλος,
- Λιβάνι!!!
και το έβαλε γρήγορα στα πόδια γιατί φοβήθηκε μη του κατσιάσει το μαλλί, καθώς μόλις είχε βγει από το κομμωτήριο.
Ε, ο παπάς που πέρασε τον γκρίζο δούλο για διάολο με το μαλλί που είχε, έβγαλε το λογικό συμπέρασμα ότι ο διάολος αποφεύγει το λιβάνι κι έτσι έμεινε η φράση.
Η πραγματικότητα όμως είναι ότι οι γκρίζοι δούλοι φοβούνται κατά πολύ περισσότερο τους ανθρώπους - κάτι θα παραπάνω θα ξέρουν - και κάποια στιγμή πρέπει να αποκατασταθεί ιστορικά η αλήθεια).


Μία λοιπόν από τις θεωρίες περί σφραγίσματος διόδων προς την κούφια γη αναφέρεται σε κάποιες εκκλησίες, οι οποίες χτίστηκαν σε εισόδους σπηλαίων, προκειμένου να σφραγίσουν τις πύλες για τον υπαρκτό κάτω κόσμο και να ξορκίσουν το κακό που κρύβεται στα σκοτάδια των στοών, στις οποίες οδηγούν. Μάλλον κάτι τέτοιο πρέπει να έχει γίνει και στο εκκλησάκι του Αϊ Νικόλα (υπάρχουν κι άλλες τοποθεσίες και στην πρώτη ευκαιρία θα τις δημοσιεύσουμε κι αυτές). Όσο κι αν ψάξαμε όμως για να βρούμε έστω και μία εσοχή ή κάποια μικρή τρύπα για την κοίλη γη, δεν τα καταφέραμε.
Φαίνεται ότι αυτοί που σφράγισαν τις προσβάσεις για τον υπόγειο κόσμο, έκαναν πολύ καλή δουλειά εκεί.


Δεν είναι όμως όλες οι προσβάσεις κλειστές, για τον κόσμο των ελοχίμ και των νεφελίμ.
Υπάρχουν ακόμα τοποθεσίες που έχουν διαφύγει από αυτούς που κάνουν αυτή τη δουλειά (γομωτές σπηλαιοδιόδων, έτσι λέγονται).
Μία από αυτές βρίσκεται στο Καστανόφυτο και φτάνει βαθιά μέσα στην κούφια γη (λυπάμαι συντρόφια αλλά έπρεπε να αποκαλύψω τον πραγματικό λόγο των εξορμήσεών μας στο χωριό).
Από την εμπειρία μου εκεί μέσα λοιπόν, έχω να σας αναφέρω τα εξής:
Μέσα στη σπηλιά εντοπίσαμε αποδείξεις ύπαρξης γκρίζων δούλων...
Αρχικά βρήκαμε μία πολύ ύποπτη τρύπα, η οποία ίσα που χωράει ένα γκρι δούλο κι αυτό μας έβαλε σε υποψίες. Έμοιαζε με φωλιά, όμως απομακρυνθήκαμε γρήγορα από το σημείο, καθώς φοβηθήκαμε μην κάνει καμιά ξαφνική εμφάνιση το γκρίζο ανθρωπάκι κι αρχίσει να μας τσιμπάει.


Όταν φτάσαμε πιο βαθιά, εντοπίσαμε σε τοίχο, το παρακάτω συγκλονιστικό μήνυμα που ασφαλώς το έγραψε κάποιο από τα πλάσματα που ζουν υποχθονίως και μάλλον το άφησε στους συντρόφους του, για να μην ανησυχήσουν και το ψάχνουν. Γράφει "ΒΓΗΚΑ ΕΞΩ" και μπορώ αβίαστα να υποθέσω ότι ο γκρι δούλος που γνωρίζει ελληνική γραφή, θα βγήκε ή για ψώνια σε κάποιο από τα γειτονικά χωριά ή θα κατέβηκε για κανά ποτάκι μέχρι το Άργος (ίσως και να τα συνδύασε αν ήταν Τρίτη κι επέλεξε για ψώνια τη λαϊκή αγορά, που παραδοσιακά έχει και χαμηλότερες τιμές. Οι γκρίζοι δούλοι σε αντίθεση με μας τους ανθρώπους, όταν βγαίνουν για διασκέδαση, το κάνουν μέρα).


Μία ακόμη απόδειξη της ύπαρξης των παράξενων αυτών πλασμάτων είναι το κομμάτι του σκοινιού που βρήκαμε να κρέμεται από την οροφή του σπηλαίου. Με βάζει σε υποψίες ότι κάποιο νεφελίμ ίσως αποφάσισε να αυτοκτονήσει με απαγχονισμό επειδή πιθανόν η καλή του, το άφησε για τον έξω κόσμο (μπορεί να κλέφτηκε με κανάν σπηλαιολόγο).


Προς το παρόν αυτά...
Οι αποδείξεις είναι στη διάθεση του καθενός.
Αν υπάρχουν ενστάσεις ή αντιρρήσεις στα όσα σας αποκάλυψα, θα παραθέσω κι άλλα ντοκουμέντα για να πειστεί κι ο τελευταίος.

Κάποιος είχε πει κάποτε "η αλήθεια είναι εκεί έξω", κοιτώντας ψηλά στον ουρανό...
Τόσα ήξερε, τόσα έλεγε...

ΥΓ. Οι θεωρίες περί κούφιας γης είναι πολλές παγκοσμίως, με φτωχή όμως βιβλιογραφία και ακόμη λιγότερες αποδείξεις περί ύπαρξης ζωής στα έγκατα του πλανήτη μας. Αν και προσωπικά θεωρώ πολύ όμορφα παραμυθάκια τα όσα λέγονται και γράφονται για όσα πιθανόν να συμβαίνουν κάτω από τα πόδια μας, ας μην είμαστε απόλυτοι. Όλα όσα φαίνεται να υπερβαίνουν την κοινή λογική πάντα γοήτευαν τον άνθρωπο και πάντα θα τον γοητεύουν...
 • garavelas
 • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
 • Ο τελευταίος των εξορμηστών
 • Δημοσιεύσεις: 596

Απ:Κούφια Γη και Αποδείξεις... 12 Χρόνια, 8 Μήνες πριν #404

Όπως λέει και φίλη μου η cyberότσαρκα:
"Ιστορίες που η αυθεντικότητά τους μικρή σημασία έχει"

Τέλωσπάντων... Έχω να σημειώσω 2-3 πραγματάκια επί του θέματος.
Το holywood σχετικά πρόσφατα έχει θήξει το θέμα της άγνωστης υπόγειας ζωής με κάποια συμπαθητικά θριλεράκια τα οποία βέβαια δεν έχουν να κάνουν με γκρι δούλους και ελοχίμς αλλά με πλάσματα της φαντασίας του σκηνοθέτη τα οποία ζουν σε σπηλιές και έχουν προσαρμοσθεί-μεταλλαχθεί αναλόγως στο υπόγειο περιβάλλον.
Όπως επίσης και ο Χαρδαβέλας έχει θήξει το θέμα αυτό μόλις το περασμένο Σάββατο. Η εκπομπή μπορώ να πω πως ήταν κατάλληλη και ενδιαφέρουσα όχι μόνο για τους συνομοσιολόγους και αλλά για τον οποιονδήποτε.


Υ.Γ. garavelas, το orb ξέχασες!
Υ.Γ.2 garavelas, που να δεις στις κατακόμβες εδώ στην Σαλονίκη τι γίνεται από υποχθόνια πλάσματα!
Υ.Γ.3 Τώρα που το σκέφτομαι με όλα αυτά που διαβάζουμε και βλέπουμε άντε να ψάξουμε τις κατακόμβες μετά! Θα μας φάνε ζωντανούς τα στρουμφοειδή! Μάλλον στην μέση θα μείνει το θέμα που εδώ και καιρό μελετά η ομάδα Θεσσαλονίκης

Πίστευε και μη, ερεύνα. Θέλω να πω ότι όσο πλάκα και να σπας τίποτα και ποτέ δεν αποκλειεταί. Στους βαθείς ωκεανούς ανακαλύπτουμε συνεχώς καινούρια ήδη ζωής. Μέσα στην γη δεν θα μπορούσε να γίνει αυτό; Απλά το παρατραβηγμένο της υπόθεσης θα ήταν αυτά τα είδη να είναι ανθρωπόμορφα... Ε, εντάξει αυτό ακούγεται υπερβολικό...
 • toulias
 • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
 • Έφτασε στο πρώτο έρπινγκ
 • Δημοσιεύσεις: 243
ΑΘ10

Απ:Κούφια Γη και Αποδείξεις... 12 Χρόνια, 8 Μήνες πριν #406

Στην αρχαία Ελλάδα ο Άδης ή κάτω κόσμος ήταν μια τοποθεσία κάτω από τη Γη, όπου κατέληγαν οι χαμένες ψυχές. Σύμφωνα με την Ιλιάδα ο Άδης βρίσκεται ΄΄κάτω από τη Γη΄΄, ενώ η Οδύσσεια τον τοποθετεί ΄΄στα πέρατά της΄΄. Στα συγκεκριμένα έργα (και όχι μόνο βλ.Στράβων),αναφέρονται επίσης επισκέψεις κοινών θνητών στο εσωτερικό της Γης (π.χ Οδυσσέας). Παρατηρούμε ότι η πρόσβαση στον κάτω κόσμο δεν είναι εύκολη και πάντα φυλάγεται καλά (βλ. κέρβερος). Επίσης μπορούμε να αναφέρουμε και την τιμωρία που επέβαλλε ο βασιλίας των θεών Δίας στους τιτάνες, φυλακίζοντας τους στο εσωτερικό της Γης. Η σουμεριακή λέξη για τον κάτω κόσμο ήταν ΄΄κουρ΄΄ κάτι που σήμαινε βουνό και Ξένη Χώρα. Πολλές αναφορές υπάρχουν και στο γνωστό μας έπος του Γκιλγκαμές. Τέλος -για να κλεισουμε με τα σύντομα ιστορικά στοιχεία- αναφορές που μαρτυρούν πως κάτι συνέβαινε με το εσωτερικό της Γης και στα αρχαία χρόνια, υπάρχουν στην Ισπανία, την Β.Αφρική, την Α.Ασία, στις Σκανδιναβικές χώρες,την Ιταλία, τους Εσκιμώους, όπως επίσης και στους Λάους της Ν.Αμερικής.


Συγγραφέας: Beetlejuice
Αρθρο μέλους
UFO και εξωγήινοι

m3_5.jpg
 • Stergios
 • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
 • Στέκεται όρθιος
 • Δημοσιεύσεις: 91
ΕΙΠΑ ΑΜΑΡΤΙΑ..

Απ:Κούφια Γη και Αποδείξεις... 12 Χρόνια, 5 Μήνες πριν #599

Μόλις βρω λίγο χρόνο και κυρίως διάθεση, θα προβώ σε νέες εξίσου συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τα γκρίζα υποχθόνια πλάσματα που ζουν ανάμεσά μας και κάτω από τα πόδια μας.
Θα αποδείξουμε την συνεχή παρουσία τους στον κόσμο μας και θα αποκαλύψουμε ότι έχουν και ανθρώπινες αδυναμίες όπως και ανάγκες...
Η τελευταία εξόρμηση στο Καστανόφυτο κατέρριψε και την τελευταία αμφιβολία για την ύπαρξή τους και μάλιστα ως ατράνταχτο και χειροπιαστό πλέον στοιχείο, για όσους επιμένουν ακόμα να θεωρούν τις ιστορίες για τους γκρι δούλους, αστείες, έχουμε στα χέρια μας, το κρανίο ενός γκρι δούλου!!!
Νομίζω ότι δεν χρειάζεται προς τα παρόν να γράψω περισσότερα.
Αποκαλύψεων συνέχεια σύντομα στη Cyberότσαρκα...

ΥΓ. Χρόνο βρίσκουμε. Στριμώχνουμε λίγο τις "δουλειές" κι εξοικονομούμε...
Για να βρούμε όμως διάθεση, τι πρέπει να στριμώξουμε;
 • garavelas
 • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
 • Ο τελευταίος των εξορμηστών
 • Δημοσιεύσεις: 596

Απ:Κούφια Γη και Αποδείξεις... 11 Χρόνια, 7 Μήνες πριν #888

Αποκαλύψεων συγκλονιστική συνέχεια, έστω και δέκα μήνες μετά...

Όπως σας υποσχέθηκα λοιπόν, έναν όροφο πιο πάνω, δημοσιεύω σε παγκόσμια πρώτη, τη φωτογραφία από το κρανίο του γκρι δούλου που βρήκαμε πέρσι στο Καστανόφυτο και το κρατάμε καλά φυλαγμένο στα υπόγεια των γραφείων της Cyberότσαρκας...

kranio_gkri_doulou.jpg

Το κρανίο όπως θα διαπιστώνετε, χωράει ολόκληρο στην παλάμη ενός ανθρώπινου χεριού κι αυτό διότι, ως γνωστόν, οι γκρι δούλοι είναι μικροσκοπικά "ανθρωπάκια".
Παρατηρώντας τη φωτογραφία διακρίνουμε ξεκάθαρα τις εσοχές των ματιών, τα οποία συγκριτικά με μας τους εξωγήινους, είναι τα μεγαλύτερα όργανα στο πρόσωπο των δούλων, για να βλέπουν καλύτερα στο σκοτάδι των σπηλαίων*.
Κάτω από τα μάτια, φαίνονται οι αναπνευστήρες (οι δύο "μπάπκες" δεξιά κι αριστερά) μέσα στους οποίους οι δούλοι αποθηκεύουν οξυγόνο για να αναπνέουν με ασφάλεια στον υπόγειο και πνιγηρό κόσμο που ζούνε, εκεί όπου το οξυγόνο είναι πολύ περιορισμένο.
Ακριβώς κάτω από τους δυο αναπνευστήρες φαίνεται το στόμα, το οποίο έχει αυτό το περίεργο κυκλικό σχήμα αλλά να σας πω την γκρίζα μου αλήθεια, δεν γνωρίζω πραγματικά για ποιον λόγο είναι έτσι. Το μυαλό μου πάει στο τι μπορεί να χρειάζονταν τέτοιο στόμα μέσα στα σκοτάδια αλλά ντρέπομαι να το γράψω, παρόλο που και η ώρα είναι αρκετά προχωρημένη αλλά και η ένδειξη στη σελίδα αυτή τη στιγμή ενημερώνει ότι μπορούν να την βλέπουν μόνον ενήλικες.
Τα κέρατα στην κορυφή της κάρας δεν χρειάζονται ανάλυση κι ερμηνεία, νομίζω ο καθένας αντιλαμβάνεται τι σημαίνουν... Φτού, φτού!

Στους μύθους των εσωγήινων, για όσους γνωρίζουν από υπόγεια ιστορία, οι γκρι δούλοι κατέχουν περίοπτη θέση, καθώς κάποτε (πριν πολλά πολλά χρόνια) ήταν οι μοναδικοί που τόλμησαν να πολεμήσουν τους ανθρώπους για να βγουν κι αυτοί στην επιφάνεια και να πάρουν λίγο καθαρό αέρα, αλλά δυστυχώς γι’ αυτούς (ευτυχώς για μας) χάσανε τον πόλεμο. Έκτοτε κάνουν υπομονή μέχρι να έρθει η ώρα για να κάνουν και πάλι την επανάστασή τους ενώ οι άνθρωποι άρχισαν να σφραγίζουν τις εξόδους από την κούφια γη (βλέπε εντός, πρώτο ποστάκι), για να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο από τους γκρι δούλους αλλά και για να καταπιαστούνε με πιο σοβαρά προβλήματα όπως είναι τα spread, το ΔΝΤ, η κομισιόν, η Τζούλια και το facebook.

Υπολείμματα των αυτιών, όσο κι αν ψάξετε στη φωτογραφία, δεν θα βρείτε...
Στον υπόγειο κόσμο που ζουν τα γκρίζα "ανθρωπάκια", όλα είναι σιωπηλά και δεν τους χρειάζονται αυτιά. Έχουνε αναπτύξει ιδιαίτερα τη νοηματική και συνεννοούνται με απλά νεύματα, σε αντίθεση με μας τους ανθρώπους που παρόλο που βρισκόμαστε στην εποχή που οι επικοινωνίες είναι ευκολότερες και ταχύτερες από ποτέ, στο τέλος δεν καταλαβαίνουμε κι ίδιοι τι θέλουμε να πούμε, ενώ ακούμε μόνον αυτά που θέλουμε.

ΥΓ. Επιστρέφω στην τρύπα μου...
Περισσότερες αποκαλύψεις για τα μικρά γκρίζα "ανθρωπάκια" το 2011 που θα έρθουν οι Ελ για να μας γλιτώσουν από την καταστροφή που θα φέρει μαζί του, το 2012...

* - Κοκκινοσκουφίτσα: Λύκε, λύκε γιατί έχεις τόσο μεγάλα μάτια;
- Λύκος: Για να σε βλέπω καλύτερα!

Οι μυημένοι νομίζω κατάλαβαν...

bonus ΥΓ. Μωρέ, τώρα που βλέπω το avatar μου, με κάτι μου μοιάζω... Λες;
Στρογγυλό στόμα πάντως, ποτέ δεν είχα...
 • garavelas
 • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
 • Ο τελευταίος των εξορμηστών
 • Δημοσιεύσεις: 596

Απ:Κούφια Γη και Αποδείξεις... 11 Χρόνια, 7 Μήνες πριν #891

Mπα garavela για το 2012 γράψε άκυρο για την Ελλάδα.
Είμαστε 50 χρόνια πίσω...
 • psilos
 • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
 • Πήρε το κύπελλο
 • Δημοσιεύσεις: 60
Τη σήμερον ημέρα καλύτερα βιαστής παρά οπαδός και ΑΕΚΤΖΗΣ.Μάτια επιλεκτηκά κλειστά...

Απ: Κούφια Γη και Αποδείξεις... 2 Χρόνια, 11 Μήνες πριν #2035

Συνεχίζω μόλις 10 χρόνια μετά το πρώτο μου ποστάκι εδώ μέσα (γ@μησ€΄τα, έχω παιδί πλέον στη Δ΄Δημοτικού) για να προχωρήσω σε νέες αποκαλύψεις σχετικά με τα μαγνητικά πεδία αυτή τη φορά, που δημιουργούν οι εσωγήινοι για να προκαλούν παρεμβολές στις επικοινωνίες μας και να μας παρακολουθούν και γίνονται ελαφρώς αντιληπτά από μας με τη μορφή ανεξήγητων φαινομένων.
Για του λόγου το αληθές δημοσιεύω ένα βίντεο από το διαδίκτυο το οποίο δείχνει μόνο ένα μέρος των όσων θα σας αποκαλύψω σύντομα...ΥΓ. Σε λίγα χρόνια που θα αφήσετε τα σκαρτοτηλέφωνα που έχουν κάψει και τα τελευταία υγιή εγκεφαλικά pixel που είχατε ποτέ στο κεφάλι σας και θα διαβάσετε το ποστάκι μου, ελπίζω ο γιος μου να μην είναι ακόμα στο δημοτικό μετεξεταστέος ή έστω να μην έχει προλάβει να γεννήσει τα δικά του παιδιά. Το facebook θα έχει πέσει, ο άνθρωπος θα έχει πατήσει το πόδι του στον Άρη, η ΑΕΚ θα έχει πάρει το Champions League (δύο φορές) κι η Cyberότσαρκα θα στέκει ακόμα όρθια με διαφορετικό όμως όνομα, επειδή αυτό που έχει δεν μου άρεσε ποτέ...
 • garavelas
 • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
 • Ο τελευταίος των εξορμηστών
 • Δημοσιεύσεις: 596
 • Σελίδα:
 • 1
Χρόνος για την δημιουργία της σελίδας: 0.28 δευτερόλεπτα