Αγαπητέ συνεξορμηστή και τρισμέγιστε stergio, όπως σε αποκαλεί και ο μάντης WiMax, η προσπάθεια που έκανες ήταν φιλότιμη αλλά βιαστική. Κι επειδή τυγχάνει την δεδομένη χρονική στιγμή να είμαι κι εγώ λίγο βιαστικός θα σου επισημάνω τις παρατηρήσεις μου στα γρήγορα...
Τις απαντήσεις τις γνωρίζεις αλλά την πάτησες σαν πρωτάρης καθώς έσπευσες να τις γράψεις χωρίς καν, να τις ρίξεις μια δεύτερη ματιά, πριν παραδώσεις το ηλεκτρονικό γραπτό σου.
Στην πρώτη ερώτηση δεν δίνεις τον ορισμό της οντριόμπλουζας κι απλώς παραθέτεις μία φωτογραφία με έναν χαμογελαστό κύριο. Μη ξεχνάμε ότι προσφάτως ανακαλύφθηκε και οντριομπουφάν ιδιοκτησίας airmax.
Άρα η απάντηση δεν είναι τόσο απλή.
Επομένως, απάντηση πρώτη: Μονάδες 1.
Στη δεύτερη ερώτηση μου θύμισες τη διαφορά που έχει ένας σπηλαιοεπαφικός τύπος με κάποιον μη σπηλαιοεπαφικό. Έχασες την ουσία και για να καταλάβεις τι θέλω να πω πρέπει να ανατρέξεις 7 ποστ πιο πάνω... Τις μάνες δεν τις αγγίζουμε...
Μονάδες 0,5.
Στην τρίτη ερώτηση κι έχοντας ήδη κεκτημένη ταχύτητα, απάντησες σωστά αλλά σου βάζω έναν αστερίσκο από δίπλα, όπως θα κάνω και με τον Nio για μελλοντικές περαιτέρω διευκρινίσεις...
Μονάδες 2,5.
Στην τέταρτη ερώτηση απαντάς εν μέρει, καθώς δεν παραθέτεις τη μέθοδο του πατρός αράπη για να κάνεις σύγκριση των δύο μεθόδων που αυτό είναι και το κυρίως ζητούμενο.
Επομένως: Μονάδες 1.
Σύνολο: Μονάδες=1+0,5+2,5+1=5
Και τέλος, επειδή συνολικά το γραπτό σου δεν ήταν ευπαρουσίαστο (που θα περίμενα κάτι τέτοιο από ένα έμπειρο εξορμηστή σαν και σένα) σου αφαιρώ 0,1 μονάδες για να τα ξαναδείς και να τα μάθεις καλύτερα!
Τελικός βαθμός: 4,9 (στην επόμενη εξόρμηση να σε συνοδέψει ο μπαρμπα-Χρήστος!)
Ρε WiMax, μπορείς, να μας πεις, πως το πέτυχες;
Αυτοί είναι ικανοί να πουν ότι συνεννοηθήκαμε από πριν...
ΥΓ. Κι επειδή τα Χριστούγεννα είναι από τις λίγες ημέρες που κάποιοι θυμόμαστε ότι καταβάθος, όλοι είμαστε παιδιά, να ευχηθώ, ο κόσμος να βρει σύντομα τη χαμένη του αθωότητα μήπως και γίνει λίγο καλύτερος...
(αν και δεν το βλέπω...
)
Χρόνια πολλά σε όλους με υγεία, σοφία, δύναμη και πολλές περιπέτειες...
Ακολουθεί αποκλειστικό φωτογραφικό στιγμιότυπο από την τελευταία εξόρμηση της Cyberότσαρκας, στο χωριό του Αϊ Βασίλη. Στη συνέντευξη που μας παραχώρησε ο Άγιος, εξέφρασε την πικρία του, που όλο και περισσότεροι άνθρωποι αμφισβητούν την ύπαρξή του και τα γράμματα που λαμβάνει κάθε χρόνο από τα παιδιά είναι όλο και λιγότερα...
Όλα αυτά όμως, θα τα δούμε αναλυτικά τα επόμενα Χριστούγεννα, οπότε και θα αναρτηθεί το θέμα στην κεντρική σελίδα.
Άντε και του χρόνου!