Μάλλον θα κατασκηνώσω εδώ μέσα.
Άρχισε να μ’ αρέσει κι είμαστε ακόμα στην αρχή.
Επόμενος υποψήφιος ο WiMax.
Σας ενημερώνω προκαταβολικά ότι οι υποψήφιοι θα έχουν περισσότερες από μία ευκαιρίες να δοκιμάσουν την τύχη τους με την ιερά εξέταση. Αυτές οι λαλακίες που βλέπουμε στην τηλεόραση που σε κόβουν μια και καλή, εδώ μέσα δεν περνάνε. Όλοι χρειάζονται μια δεύτερη, τρίτη, τέταρτη και πάει λέγοντας, ευκαιρία...
Παρεπιπτόντως όμως, μην ελπίζετε στη νίκη.
Ό,τι και να γίνει, στο τέλος θα νικήσει ο toulias.
Αδυναμίες είναι αυτές. Τι να κάνουμε...
ΥΓ1. katapliktiki pic kollite! Kala eee... ta spas! Apla theos...
Δεν πρόκειται όμως να περάσει στην επόμενη φάση, έως ότου κάνει 15 ποστάκια.
Μέχρι τότε οι προσπάθειές του, θα παραμένουν άκαρπες.
Και δεν θα είναι λίγες...
ΥΓ. Ο LC ετοιμάζεται για το "Posting With The Stars" αλλά αργότερα.
Και σπαθιά καταπίνει!
Μην τον βλέπετε έτσι ταλαιπωρημένο που μας βγήκε σήμερα.
Έχει απλώς κουραστεί από τις συνεχόμενες προσπάθειες πρόκρισης.
Λογικά κάποτε θα τα καταφέρει, παρόλο που μόλις διαπίστωσα ότι το εισιτήριο για τον επόμενο γύρο δεν το έχει πάρει μέχρι στιγμής κανένας.
Νομίζω ότι δικαιούμαι μια ακόμα ευκαιρία να ξετυλίξω ένα τελευταίο -το καλύτερο μου- ταλέντο... Χορός κυρίες και κύριοι!
Kαι όπως μας λέει και ο uploader του βίντεο "epiD fail", δηλαδή θέλει να πει ότι το έκανα επίτηδες (epid είναι η συντομογραφία του επιτηδευμένο) για να εκστασιάσω τα πλήθη με την τρομερή αυτή φιγούρα που φάνηκε σαν να έπεσα στ'αλήθεια από λάθος.
Πολύωρες αναλύσεις έχουν γίνει πάνω σε αυτό το βίντεο για το τι και πως.
Λέγεται ότι τραβήχτηκε από εξωγήινο που φώναζε ΛΟΛΟΛΟΛ ("δείτε τι έκανε το παιδί" στα εξωγήινα) στην πρώιμη cyberική περίοδο (5-6 χρόνια πριν) όταν ακόμα τα Όντρια ήταν τροπική ζούγκλα με νάρκες, αρκούδες, πηγάδια και σημαντικά σπήλαια όπως των ανταρτών στο Γράμμο δεν είχαν ακόμη σχηματιστεί.
Πλέον φίλοι μου δεν βλέπετε καν τον Ηλία μέσα από εμένα στις πρώτες cyberότσαρκες, πλέον βλέπετε το Νίκο. Τώρα που και ο Νικ μεγαλώνει, για συγκρίσεις θα πρέπει να περιμένετε κάποιον πιθανό απόγονό μου...
(ιδεάρα: το "πείραμα" θα συνεχιστεί το 2040 που τα παιδιά μας θα έχουν τις ηλικίες μας.. Ο LC junior θα σκέφτεται να πετάξει την παλιά κάμερα που γράφει και προβάλλει τους ανθρώπους σε ολογράμματα και δε θα είναι ευχαριστημένος με την 5D απεικόνιση που του προσφέρει! )
Λοιπόν, περιμένω από την κριτική επιτροπή να με αντιμετωπίσει με επιείκεια, νομίζω ότι η προσπάθεια μετράει και πλέον έχω δοκιμάσει τα πάντα για να γίνω απόλυτο ελληνικό cyber idol ! Περάστε με τουλάχιστον στα live, βαρέθηκα τις οντισιόνς!
Το ρεπερτόριο του toulia είναι ανεξάντλητο αλλά ήρθε η ώρα να κάνει ένα διάλειμμα λόγω εξεταστικής.
Αμέσως μετά θα επιστρέψει για να βάλει πλώρη για την πρόκριση στον επόμενο γύρο και την τελική νίκη.
ΥΓ. Η πρόκριση του karana είναι εντελώς συμπτωματική.