Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα Χρήστη Κωδικός: Να με θυμάσαι
 • Σελίδα:
 • 1

ΘΕΜΑ: Cyberότσαρκα - Όλη η αλήθεια!

Cyberότσαρκα - Όλη η αλήθεια! 11 Χρόνια, 6 Μήνες πριν #919

Η cyberότσαρκα είναι, λέει, μία ομάδα νέων ανθρώπων από το Άργος Ορεστικό Καστοριάς η οποία ξεκίνησε, λέει, μία σειρά εξορμήσεων στις ξεχασμένες και άγνωστες, όμορφες παρόλα αυτά, τοποθεσίες του τόπου μας. Και ύστερα δόθηκε όνομα και έγινε ένα μπλογκ, στην συνέχεια ιστοσελίδα μπλα μπλα μπλα....
Φίλε επισκέπτη της σελίδας, φίλε αναγνώστη της αποκαλυπτικής μου τούτης, σημερινής δημοσίευσης, είμαι εδώ για να σου τα πω όλα! Ως ένας δεύτερος ευαγγελάτος θα είμαι εδώ για να ξεγυμνώνω κάθε συνωμοσία, κάθε ψέμα και γενικώς να απομυθοποιώ αυτά που εντέχνως σου πλασάρουν. Τέρμα το κουτόχορτο!

Η ίδρυση της cyberότσαρκας ανάγεται κάπου στα μέσα του 20ου αιώνα. Κάποιοι λάτρεις των συνωμοσιών αναφέρουν πως η ομάδα δημιουργήθηκε μαζί με το σύμπαν, διάφορα αμφισβητούμενα ευρύματα που εντάσσονται στο μακρινό παρελθόν ήδη εξετάζονται από ομάδα ειδικών cyberοτσαρκολόγων.

Αυτό το κομμάτι της ιστορίας θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο ως προς την διερεύνηση του και ίσως αγγίζει τα όρια του παραφυσικού, γι'αυτό και προς το παρόν θα το αφήσουμε στην άκρη. Άλλωστε το τόπικ δημιουργήθηκε ώστε σιγά σιγά να συμπληρωθούν τα κομμάτια του παζλ της πραγματικής ιστορίας της cyberότσαρκας η οποία θα σταλεί, όπως θα προκύψει από εδώ μέσα, στο wikipedia.
Πάμε στο λίγο πιο πρόσφατο παρελθόν όπου δύο μεγάλες προσωπικότητες συναντιούνται στο πανεπιστήμιο της Καστανοφόρνια. Είναι ο Nτάμιαν Γκάρβελ από την Μαυριβόρη και ο Γκρεγκ Τούλμαν από το Σκαλοχάριο...

1st.jpg


Ανήσυχα πνεύματα και οι δύο, δεν αργούν να δημιουργήσουν ένα δικό τους επιστημονικό ρεύμα, να καταφέρουν να συνδέσουν αφηρημένες έννοιες σαν ένα ενιαίο, αυτόνομο, γνωστικό αντικείμενο. Τίποτε μέχρι τότε αντίστοιχο, τόσο διαφορετικό και αυθόρμητο, τόσο αυθεντικό και ταυτόχρονα ουσιώδες, δεν υπήρξε ποτέ στον ωκεανό των επιστημονικών γνώσεων.

http://img11.imagehosting.gr/out.php/i1384786_yearbookyourself-sl-1960.jpg

Προγενέστερα όμως, πριν καν ακόμη ο Tulman εισαχθεί στο πανεπιστήμιο (πιο συγκεκριμένα την ημέρα που βγήκαν τα αποτελέσματα των πανελληνίων) μία ομάδα είχε ήδη γεννηθεί....

http://img11.imagehosting.gr/out.php/i1384785_yearbookyourself-sl-1954.jpg


Όλοι τους ισχυρές προσωπικότητες. Πολυπράγμονες και με μεράκι. Και εδώ θα μου επιτρέψετε να βάλω ένα φρένο στην διήγηση μου γιατί πέραν του ότι πρέπει να υπάρξει και η δική σας συμβολή στο ξεδίπλωμα αυτό της αυθεντικής ιστορίας της cyberότσαρκας, δεν έχω τον εξωτερικό σκληρό μου δίσκο μαζί, και δουλεύω με το φτωχότατο φωτογραφικό υλικό του υπολογιστή μου.
Τα μυστικά φωτογραφικά και αφηγητικά ντοκουμέντα για την πραγματική ιστορία φυλάσσονταν στο κτίριο των μυστικών υπηρεσιών της cyberότσαρκας, κάπου στο 8ο υπόγειο. Παρείσφρησα με κίνδυνο της ζωής μου και τα εξασφάλισα.


Κάποιοι το 2007 ισχυρίστηκαν ότι δημιούργησαν μία ομάδα, έδωσαν συνεντεύξεις, απήλαυσαν την δόξα, χαρακτηρίστηκαν πρωτοπόροι. Τώρα όμως ήρθε η ώρα οι μάσκες να πέσουν... Όλη η αλήθεια θα γραφεί εδώ!
 • toulias
 • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
 • Έφτασε στο πρώτο έρπινγκ
 • Δημοσιεύσεις: 243
ΑΘ10

Απ: Cyberότσαρκα - Όλη η αλήθεια! 10 Χρόνια, 9 Μήνες πριν #1181

Σκέφτηκα που λέτε ρε μάγκες να το ρίξω στην τσοντολογία, μιας που το μάτι και γενικά το πικάντικο στοιχείο φαίνεται να λείπει από τη σελίδα μας, και σήμερα ως γνωστόν, χωρίς λίγο γυμνό δεν πας μπροστά στο διαδίκτυο...
Ίσως με αυτόν τον τρόπο ανεβάσω λίγο και τους δείκτες επισκεψιμότητας της σελίδας.
Δυστυχώς όμως, έδωσα στον κουμπάρο μου τον σκληρό μου τον δίσκο και δεν έχω το υλικό από τις ταινίες που έχουμε γυρίσει, στις εκατό τόσες εξορμήσεις μας για να επιλέξω σχετικές φωτογραφίες, που θα συνοδεύουν τον κάθε τίτλο που θα παρουσιάσω παρακάτω.
Θα συμβιβαστώ με λίγες σχετικές φωτό που υπάρχουν ήδη μέσα στη σελίδα για να δώσω λίγο χρώμα στο ποστάκι μου...

Ακολουθεί ο κατάλογος με τους τίτλους των ταινιών:

Του Αράπη η τρύπα
Αυτή είναι η πλέον κλασική ταινία της Cyberότσαρκας. Τα βογγητά που ακούγονται είναι αληθινά χωρίς την παραμικρή ηχητική επεξεργασία. Ο Αράπης για τις ανάγκες των γυρισμάτων μπήκε σε πρόγραμμα αυστηρής δίαιτας προκειμένου να χάσει πόντους, διότι το εργαλείο του δεν χωρούσε στα πλάνα.

tainies1.jpg

Του Κωστάκη η τρύπα
Πρόκειται για την συνέχεια της προηγούμενης ταινίας που δεν είχε όμως την ίδια επιτυχία καθώς ήταν αναπόφευκτες οι συγκρίσεις του Κωστάκη με τον Αράπη. Ο Κωστάκης αποδείχτηκε κοντορεβυθούλης.

Στη σπηλιά του νάνου
Αυτή η ταινία έχει εκπαιδευτικό χαρακτήρα. Ο νάνος παίζει το ρόλο του τιμωρού των ατίθασων εξορμηστών που έχοντας δοκιμάσει τις αντοχές τους με τον Αράπη, θεωρούν ότι ο νάνος δεν θα αποτελέσει εμπόδιο στην σπηλαιοεξερεύνησή τους. Καμιά φορά όμως οι πραγματικές συνθήκες αποδεικνύονται αντιστρόφως ανάλογες της θεωρίας και το αποτέλεσμα γίνεται δυσάρεστο. Αυτό είναι και το βαθύ νόημα της ταινίας.

Κι από μπρος κι από πίσω...
Εδώ η παραγωγή ξόδεψε περισσότερα απ’ όσα χρωστάμε όλοι μαζί στο ΔΝΤ για να εξασφαλίσει ότι τα γυρίσματα θα γίνουν σε πραγματικά διαμπερές σπήλαιο. Αυτό τελικά βρέθηκε και τα γυρίσματα διήρκησαν δυο εβδομάδες.

Πολύ χοντρός για να χωρέσει
Δύο είναι οι πρωταγωνιστές σε αυτήν την ταινία. Δεν χρειάζεται να αναφέρουμε τα ονόματά τους. Τα αχ, βαχ, έλα, σπρώξε που ακούγονται στην ταινία δεν είναι σπικάζ.

Σπηλαιοεπαφικός μόνος ψάχνει...
Σε αυτήν την ταινία μυστηρίου, πρωταγωνιστής είναι ο kastoras και η υπόθεση εξελίσσεται περιμετρικά των Σπηλαίων σε ακτίνα 500 μέτρων. Πρόκειται για την ψυχικά και σωματικά επώδυνη αναζήτηση, από έναν μοναχικό τύπο, των αποδείξεων εκείνων περί της παγκοσμιότητας και της παρθενογέννεσης του μικρού χωριού του.

Η Μέθοδος του Τρισμέγιστου (η πρώτη μου φορά)
Έλα... Όλοι την έχετε δοκιμάσει... Την έχετε δει ήθελα να πω... σόρρυ.

tainies5.jpg

Ο Σεξορμηστής
Πρωταγωνιστής φυσικά ο μανάβης διότι είναι ο μοναδικός που προσδίδει χολυγουντιανό αέρα στις εξορμήσεις μας κι ο μοναδικός επίσης μέχρι σήμερα που έχει μπει σε σπήλαιο με γραβάτα, σκαρπίνι, κολόνια ζεβανσιέ και χωρίς κράνος μη του χαλάσει το μαλλί. Πολύ σέξι καταστάσεις...

Η θεία απ’ το Καστανόφυτο
Σε αυτή την ταινία βασικά ήθελαν να παίξουν όλοι (κι εγώ ανάμεσά τους) αλλά το καθίκι ο αρχηγός κράτησε τον ρόλο για την πάρτη του και μόνο. Η ταινία διατίθεται μόνο στα μέλη του φόρουμ και αποστέλλεται έπειτα από ηλεκτρονική αίτηση.

Η βίλα των οντρίων
Το έλα να δεις γίνεται εδώ μέσα. Ξεχωρίζει η σκηνή της συνεύρεσης Αράπη και Πέτρου. Μία hardcore υπερπαραγωγή που τιμήθηκε με το βραβείο πρωτότυπου σεναρίου στο φεστιβάλ της Τσούκας.

Όντρια στο λάκκο με τα ούπατα
Πρόκειται για ριμέικ της προηγούμενης ταινίας. Γυρίστηκε εξ ολοκλήρου σε μία τεράστια γούρνα και συμμετέχει ακόμα και το συνεργείο των γυρισμάτων.

Ο μεγάλος Καταχραστής...
Ο Τούλιας σε αυτήν την ταινία ζήλεψε τη δόξα και τα προσόντα του Αράπη αλλά ο τίτλος αποδείχτηκε παραπλανητικός.

tainies3.jpg

Ραντεβού στα τυφλά
Εδώ παίζει κι ο Hampos. Η ταινία είναι soft και η πρωτοτυπία της βασίζεται στο γεγονός ότι δεν χρησιμοποιήθηκε εξωτερικός φωτισμός για τα γυρίσματα.

Αυτός, αυτή και το άτακτο orb.
Αυτό είναι περιπέτεια, δεν είναι τσόντα. Μη σας ξεγελάει ο τίτλος.

Βαθύτερα δεν γίνεται...
Ντοκιμαντέρ. Η κάμερα ακολουθεί μια μικρή ομάδα επίλεκτων εξορμηστών στο σκοτεινό οδοιπορικό και στην πλήρη εξερεύνηση ενός ακόμη σπηλαίου μέχρι και τον τερματισμό του.

Το μεγάλο κράνος του garavela
Αποτυχημένη απόπειρα αντιγραφής της γνωστής πορνοταινίας με τίτλο «Ο γυμνός με τα χέρια στο κράνος». Το κράνος του garavela αποδείχτηκε και αυτό κατώτερο των περιστάσεων και η ταινία αποσύρθηκε γρήγορα από τα περίπτερα για να μην χαλάσει το όνομα της εταιρίας παραγωγής.

tainies2.jpg

Μόνος στην τρύπα (ο πρωτάρης και η σπηλιά)
Αισθησιακή ταινία με στοιχεία θρίλερ αλλά και εύθυμες καταστάσεις. Η περιπέτεια ενός νεαρού εξορμηστού και οι πρώτες του εμπειρίες από την επαφή του με τον υγρό κόσμο των σπηλαίων. Κυκλοφορεί και με αγγλικούς υπότιτλους.

Το σαμαστάρι
Πατάτα!

Οι Αιμορροΐδες
Η ταινία αποτελεί έναν σύγχρονο οδηγό επιβίωσης στα σπήλαια και πώς να αποφύγετε τα οδυνηρά αποτελέσματα της απρόσμενης συνάντησης με τον πατέρα του Αράπη ο οποίος και πρωταγωνιστεί.

Οι Αιμορροΐδες Νο2 – Έχει κι άλλο τελικά;
Ναι! Έχει κι άλλο...

Ο μπρατσαράς με το θηρίο
Τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται και πιάνουν χώρο στον server.

Πρόσεχε! Θα σηκωθεί...
Πρωταγωνιστεί ο Καρίτζας και η ταινία μας ταξιδεύει στον μοναδικό κόσμο των καταρρακτών. Το σενάριο υπογράφει ο garavelas.

tainies4.jpg

Η μαλαπέστα του εξορμηστού Δεμίρη.
Σε αυτή την ταινία ήταν να πρωταγωνιστήσει και πάλι ο πατέρας του Αράπη αλλά είχε δουλειές κι έτσι αναγκαστήκαμε να τον αντικαταστήσουμε και να βάψουμε μαύρο τον Δεμίρη, που πήρε την τελευταία στιγμή τον πρώτο ρόλο. Και αυτή η ταινία πήγε άπατη διότι ο Δεμίρης ξέβαψε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων από τον ιδρώτα που τον έλουσε, στην απελπισμένη προσπάθειά του, να πλησιάσει έστω και λίγο, τις επιδόσεις του πατρός Αράπεως.

Και οι τελευταίες 2 ταινίες που γυρίστηκαν πριν λίγους μήνες και μπορείτε να τις βρείτε και πάλι στα καλά περίπτερα διότι επανακυκλοφόρησαν...

Toulias - Tο απαγορευμένο
και
Toulias 2 Μαύροι (DVD)

ΥΓ1. Μάγκες, έχουμε ξεμείνει από σπηλιές κι έχω πολύ καιρό να παίξω σε ταινία...
ΥΓ. Toulias, διόρθωσε λίγο τα λινκ στο ποστάκι σου, ακριβώς από πάνω μου.
 • garavelas
 • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
 • Ο τελευταίος των εξορμηστών
 • Δημοσιεύσεις: 596

Απ: Cyberότσαρκα - Όλη η αλήθεια! 10 Χρόνια, 9 Μήνες πριν #1184

Καλά ε, κύριος γκαραβέλας έγραψες πάλι...
Η βίλα των οντρίων!!!! άκου εκεί η βίλα των οντρίων!!!!!
χαχααχχαχαχααχαχ!!!!
Μα καλά πως σου ήρθε στο μυαλό σου αυτό; Μπορείς να μου πεις;;;;
Αυτό πρέπει να γίνει σίγουρα ταινία...!!!!
Greek Cult και δεν συμμαζεύετε....

Υ.Γ: Μην ξεχνάς το τηλεπαιχνίδι "Ο τροχός της σκήτης" επίσης το γνωστό ντοκιμαντέρ του Θάνου ASS-σκητή "Πως να κελαηδάει σαν το πετροπουλάκι" και το βραβευμένο με οσκαρ "Έλα να κάτσεις πάνω στην κεφαλή του Μ.Αλεξάνδρου...
Υ.Γ.2: Τούλιας-Nio=Χ
 • Nio
 • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
 • Έφτασε στο πρώτο έρπινγκ
 • STARTER!
 • Δημοσιεύσεις: 265
Δείξε μου τις τσάρκες σου...
...να σου πω ποιος είσαι!

Απ: Cyberότσαρκα - Όλη η αλήθεια! 10 Χρόνια, 9 Μήνες πριν #1185

Προσφέρομαι να σκηνοθετήσω την "Βίλα των Οντρίων 2".
Ο τίτλος έχει κάτι που εμπνέει!
 • LC_Digital_Art
 • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
 • Άρχισε να μπουσουλάει
 • Δημοσιεύσεις: 22
Digital Content Creations

Απ: Cyberότσαρκα - Όλη η αλήθεια! 10 Χρόνια, 8 Μήνες πριν #1199

Και μην ξεχνάτε όλες αυτές τις ταινίες θα τις κατεβάσετε ΜΟΝΟ από το cyberotsatsa.gr
 • psilos
 • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
 • Πήρε το κύπελλο
 • Δημοσιεύσεις: 60
Τη σήμερον ημέρα καλύτερα βιαστής παρά οπαδός και ΑΕΚΤΖΗΣ.Μάτια επιλεκτηκά κλειστά...

Απ: Cyberότσαρκα - Όλη η αλήθεια! 10 Χρόνια, 8 Μήνες πριν #1205

Αγόρια για να σοβαρευόμαστε λίγο!Νομίζω ότι το topic γίνεται ακατάλληλο δια ανηλίκους!!
 • GreenEyes
 • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
 • Ανέβηκε στην περπατούρα
 • Δημοσιεύσεις: 51

Απ: Cyberότσαρκα - Όλη η αλήθεια! 9 Χρόνια, 10 Μήνες πριν #1379

Η προφητεία...

2012_2012-01-31.jpg
 • garavelas
 • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
 • Ο τελευταίος των εξορμηστών
 • Δημοσιεύσεις: 596

Απ: Cyberότσαρκα - Όλη η αλήθεια! 9 Χρόνια, 10 Μήνες πριν #1381

Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη.
 • Nio
 • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
 • Έφτασε στο πρώτο έρπινγκ
 • STARTER!
 • Δημοσιεύσεις: 265
Δείξε μου τις τσάρκες σου...
...να σου πω ποιος είσαι!

Απ: Cyberότσαρκα - Όλη η αλήθεια! 9 Χρόνια, 9 Μήνες πριν #1386

Μιας και ψυχοσάββατο σημερα, είπα να μπω σε καποιο σχετικό θέμα...
Ρεεεε... ούτε για αστειο μην φτιάχνεται τετοιες φωτο! Μαυράμπελε, coollllll...
 • kastorasgr
 • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
 • Ανέβηκε στην περπατούρα
 • Δημοσιεύσεις: 38
Αφού μαζι τα φάγαμε, γιατι πεινάμε μόνοι?...
-Παροιμία της σύγχρονης Ελλάδας-

Απ: Cyberότσαρκα - Όλη η αλήθεια! 7 Χρόνια, 3 Μήνες πριν #1833

Στο τρέχον σύμπαν και όχι σε κάποιο παράλληλο που θα έγραφε κι ο ψηλός...
Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου.

trexon_sympan.jpg

trexon_sympan1.jpg
 • garavelas
 • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
 • Ο τελευταίος των εξορμηστών
 • Δημοσιεύσεις: 596
 • Σελίδα:
 • 1
Χρόνος για την δημιουργία της σελίδας: 0.28 δευτερόλεπτα