Γεια σου Γρηγόρη, το ριβερ παρτυ όντως έχει αναδείξει το Νεστόριο και την γύρω περιοχή, ζω το ρίβερ παρτυ ως επισκέπτης, ως κατασκηνωτής και ως "εκ των έσω" και επιβεβαιώνω πως είναι μια μαγεία. Το θέμα είναι πως εύκολα θα μπορούσαμε να εκμεταλλευτούμε αυτήν την προβολή για να προβάλουμε και άλλες πτυχές της περιοχής μας ως σύνολο πολιτιστικής και φυσικής κληρονομιάς, αλλά κάπου κολλάει αυτό τι ζήτημα και δεν γίνονται πολλά.
Λοιπόν, ο νερόμυλος είναι ένα πλήρως ανακαινισμένο παραδοσιακής αρχιτεκτονικής κτίσμα αλλά ΔΕΝ είναι ανοιχτό στο κοινό, φαντάζομαι μόνο κατόπιν "παραγγελίας" στο δήμο θα μπορούσε να γίνει κάτι. Και μιας και ενδιαφέρεστε και για "κτίσματα", προτείνω και το Κέντρο Ενημέρωσης Γράμμου, το οποίο πέρα από το πλούσιο πληροφοριακό και οπτικοακουστικό υλικό διαθέτει υπερσύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό που περιλαμβάνει ακόμα και εγκαταστάσεις online διαδραστικής παρακολούθησης της αρκούδας και των δασών του Γράμμου. Συναρπαστικά όλα αυτά αλλά δεν είναι ανοιχτό και σκονίζονται

Με ένα ραντεβού κάτι θα κάνουμε όμως, αφήστε το πάνω μου
Σας περιμένουμε, λοιπόν, στο Νεστόριο... (Μας περιμένουν καλύτερα γιατί εγώ είμαι εκτός)