Πέρασαν σχεδόν δυο χρόνια από την ημέρα που η παρέα της cyberotsarkas επισκέφθηκε τον μικρό καταρράκτη στο χωριό Λιβαδοτόπι. Στα αριστερά του καταρράκτη και σε ύψος περίπου 5 μέτρων, εντοπίσαμε την είσοδο ενός σπηλαίου. Η προσέγγιση στην είσοδο στάθηκε αδύνατη, λόγω των απότομων και βρεγμένων βράχων. Οι πληροφορίες μας μιλούσαν για μικρό σπήλαιο, αλλά όπως όλοι ξέρουμε κατά 99% πέφτουν έξω. Η ιδέα για μια νέα εξερεύνηση, μου ήρθε και κόλλησε στο κεφάλι μου σα βδέλλα μετά την ανακάλυψη του καταρράκτη και του από δίπλα σπηλαίου στην Δαμασκηνιά. Πιστεύω πως θα άξιζε τον κόπο μια ακόμη εξόρμηση. Στην τελική δεν έχουμε να χάσουμε και τίποτα, γιατί και το αίσθημα της περιέργειας που ίσως σας δημιούργησα θα καλύψουμε και ίσως είναι κάτι αξιόλογο. Δεν είναι λίγες οι φορές που άλλα περιμέναμε και άλλα προέκυψαν. Θέλω να πω πως τώρα πλέον που έχουμε και μια γνώση, έστω και μικρή σε θέματα αναρρίχησης και rappel δεν θα είναι ούτε δύσκολη, ούτε επικίνδυνη η προσέγγιση και η εξερεύνηση του σπηλαίου. Παρακάτω σας παραθέτω μια φωτο για να καταλάβουν όσοι δεν ήταν μαζί μας, περί τίνος πρόκειται. Το μόνο που με αγχώνει ελάχιστα, είναι το περπάτημα που απαιτείται στο δάσος μέχρι τον καταρράκτη και όχι από άποψη κούρασης αλλά από τον φόβο μήπως και βρεθεί στο δρόμο μας ο γνωστός σε όλους μας Πέτρος, μιας και στην τελευταία εξόρμηση μας, στον μεγάλο καταρράκτη, καθώς απολαμβάναμε τη ζέστη από το καλοριφέρ του vitara στο δρόμο της επιστροφής, ένας από τους Πέτρους έκανε ότο στοπ. Επίσης, στο δρόμο μας για το Λιβαδοτόπι μπορούμε να κάνουμε και μια στάση στην "λίμνη", αυτό το μνημείο φυσικού κάλους και απαράμιλλης ομορφιάς που κάποιος φιλεύσπλαχνος και ευαισθητοποιημένος με την φύση εργολάβος δημιούργησε αφιλοκερδώς, έχοντας πάντα στο νου του την ανάπτυξη του φυσικού πλούτου και όχι του δικού του.

Υ.Γ Εμπρός στο δρόμο που χάραξε ο Garavelas.(xaxaxxa Γαμ.το???)
Υ.Γ(Δυο) Ε φανταστικέ x(toulia wimax nio mpeza mpouri Garavela) E?E?E?E?
Υ.Γ(τρία)ου ου Darkooooo έεεεελα θα κάνουμε αγιάννα... αχααχχαχαχαχα
Υ.Γ(τέσσερα) τρελή ρέντα.Το Υ.Γ(τρία) σκεφτόμουν να το χοντρύνω και άλλο,αλλά για αρχή καλά είναι.
Υ.Γ(πέντε) Καλημέρα-καλησπέρα-καληνύχτα.
Υ.Γ(έξι) Όσο για την λίμνη, αν καταφέρουμε και συλλέξουμε καλές φωτογραφίες θα αναλάβω να κάνω ένα άρθρο στο radioargos.gr όπου θα αναλύσω πώς πήρε το όνομά της (δεν το αναφέρω για συγκεκριμένους λόγους) και για ποιο σκοπό δημιουργήθηκε.