Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα Χρήστη Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1

ΘΕΜΑ: Λάγκα και Βράχος...

Λάγκα και Βράχος... 16 Χρόνια, 2 Μήνες πριν #134

Λάγκα:

Βράχος:

• ipirotis
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • Άρχισε να μπουσουλάει

Λάγκα, Βράχος, Νίκη... 16 Χρόνια πριν #367

Μετά και τις τελευταίες μας ανακαλύψεις, πάνω από τη Λάγκα και λίγο πριν τη Νίκη, νομίζω ότι έχω κλείσει πλέον ως καταρρακτολόγος και ήρθε η ώρα να κρεμάσω τα μποτάκια μου...
Έχουνε μαζευτεί τόσοι πολλοί οι καταρράκτες που δεν ξέρουμε που να τους βάλουμε.

triplos.jpg

Αυτό που διαπιστώνω είναι ότι πριν καν ανέβουμε για τα καλά πάνω στα Όντρια, έχουμε δει στις παρυφές του βουνού, πράγματα που λίγο καιρό πριν ούτε τα φανταζόμασταν (σπήλαιο Καστανοφύτου, καταρράκτες Ζευγοστασίου, απολιθωμένο δάσος) κι αναρωτιέμαι τι θα ακολουθήσει όταν πάρουμε για τα καλά τον ανήφορο κι όταν εξορμήσουμε και από τη μεριά της Κοζάνης.
Τα Όντρια για τους ντόπιους είναι ένα θρυλικό βουνό με απαράμιλλη ομορφιά ενώ για μας που τώρα γνωρίζουμε την περιοχή, ένας θησαυρός από εικόνες και εμπειρίες που δεν περιγράφονται με λόγια και που μελλοντικά θα γεμίσουν με πολλά άρθρα τη σελίδα μας.

ΥΓ. Τελικά ρε μάγκες η Λάγκα πως γράφεται με γκ ή με γγ; Λάγκα για Λάγγα; Ξέρει κανείς; Ακόμα και μέσα στο χωριό, άλλες πινακίδες την έχουν με τον έναν τρόπο κι άλλες με τον άλλο. Μήπως γράφεται και με τους δύο;
  • garavelas
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • Ο τελευταίος των εξορμηστών

Απ:Λάγκα, Βράχος, Νίκη... 16 Χρόνια πριν #411

Έχουμε και λέμε.
Την σπηλιά του νάνου πότε με το καλό θα την δούμε;
Έχουμε ακούσει τόσα και τόσα για δαύτη.
Ξέρουμε που στο περίπου είναι.
Απλά πρέπει να ανοίξει λίγο ο καιρός.(Μα καλά τι χιόνι είναι αυτό
Μήπως πρέπει και αυτή η εξόρμηση να γίνει καλοκαίρι;
  • Nio
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ