Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα Χρήστη Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1

ΘΕΜΑ: Καταρράκτης Νίκης (Βίτσιστα)

Καταρράκτης Νίκης (Βίτσιστα) 16 Χρόνια, 11 Μήνες πριν #379

Με διαφορά ο μεγαλύτερος καταρράκτης (μέχρι να βρούμε τον επόμενο).
Πάρτε μια ιδέα για το τι αντικρίσαμε από το cyberotsarka channel:

Ενα video created by dirty Garavelas digital art studio. Touliawalker άσε τα μοναστήρια και μπες στις κατακόμβες να μάθουμε τα κρυμμένα μυστικά της Σαλονίκης.
Α και όπως είπε κάποτε ένας σοφός : με το euro καλύτερα.
  • Stergios
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • Στέκεται όρθιος
ΕΙΠΑ ΑΜΑΡΤΙΑ..

Απ:Καταρράκτης Νίκης 16 Χρόνια, 11 Μήνες πριν #382

Ήταν να μη γίνω video creator και film director.
Όμορφα πράγματα οι αναρριχήσεις στους καταρράκτες, το κυνήγι των φαντασμάτων και το έρπινγκ στις σπηλιές αλλά πάντα πίστευα βαθιά μέσα μου, ότι είμαι γεννημένος για να αφοσιωθώ κάποια στιγμή στην τέχνη και μάλλον έφτασεν η ώρα....
Φαίνεται ότι τα γαλλικά, το μπαλέτο και το πιάνο που με γαλούχισαν στην παιδική μου ηλικία, έπιασαν τόπο τώρα στα γεράματα και η καλλιτεχνική μου φλέβα πάλλεται, στους σκηνοθετικούς πλέον ρυθμούς.
Αφού σκέφτομαι να βάλω και φουλάρι στο λαιμό.

director.jpg

Λοιπόν... Πρέπει να βελτιώσουμε την ποιότητα των βίντεο που ανεβαίνουν καθώς αδικείται πολύ η τοποθεσία που κάθε φορά προβάλλεται σε ότι έχουμε σηκώσει μέχρι σήμερα και η εικόνα που μένει στο τέλος δεν είναι αντικειμενική. Ή κάτι δεν κάνουμε καλά εμείς ή εκεί στο youtube αλλοιώνουν την προσπάθειά μας γιατί μας φοβούνται.
Θυμάστε που λέγαμε για youtube.cyberotsarka.gr και τα σχετικά;
Ίσως πήραν μυρωδιά τι πάει να γίνει και προσπαθούν με κάθε τρόπο να μας ρίξουν.

Πολλά περισσότερα για τον τριπλό καταρράκτη της Νίκης, τον οποίο επισκεφθήκαμε δύο φορές, στο αναλυτικό άρθρο σε μερικές εβδομάδες.

ΥΓ. Ααααψού! Να κι η αλήθεια...
  • garavelas
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • Ο τελευταίος των εξορμηστών

Απ:Καταρράκτης Νίκης (Βίτσιστα) 16 Χρόνια, 11 Μήνες πριν #389

παιδιά μπράβο όλα όμορφα!

μία παρατήρηση θα κάνω!!
Ορολογίες σλαβόφωνες όπως Βίτσιστα να αποφεύγουμε να χρησιμοποιούμε άλλωστε πιστεύω είναι καιρός να δώσουμε τα ελληνικά ονόματα στις περιοχές μας όπως της αξίζει!(μιλήστε επιτέλους στον Δήμαρχο να δώσει ονόματα ελληνικά!)
Περνάει η χώρα μας δύσκολες στιγμές και ειδικά εμείς οι Έλληνες του εξωτερικού δίνουμε μέσω των ελληνικών κοινοτήτων μας μάχες!!
Ζητώ συγγνώμη αλλά...
  • Nikoss
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • Άρχισε να μπουσουλάει

Απ:Καταρράκτης Νίκης (Βίτσιστα) 16 Χρόνια, 11 Μήνες πριν #391

Δίνω ένα μεγάλο δίκιο στον Nikoss. Πράγματι με το να αποκαλούμε εμείς οι ίδιοι έτσι τα χωριά μας δίνουμε πάτημα για σχόλια και διεκδησείς άπο ανθρώπους που ουδεμία σχέση έχουν με τον τόπο αυτό.
Το θέμα είναι πως στον προφορικό λόγο κάποιες από αυτές τις ονομασίες έχουν μείνει και είναι αναπόφευκτο μέχρι ένα σημείο το να μην τις χρησιμοποιούμε...
Ευτυχώς ή δυστυχώς... Μάλλον δυστυχώς!
  • toulias
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • Έφτασε στο πρώτο έρπινγκ
ΑΘ10
  • Σελίδα:
  • 1
Χρόνος για την δημιουργία της σελίδας: 0.18 δευτερόλεπτα