Τσοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοουυυυυυπ!
Άλλη μία "πρόταση για νέα τσάρκα" μεταφέρθηκε στην κατηγορία "σχολιασμός εξορμήσεων".
Αυτό είναι αν μη τι άλλο, κάτι καλό. Αυτό είναι άλλωστε και ένα στόχος. Να υπάρχουν προτάσεις που θα γίνονται εξορμήσεις. Και ειδικά από την στιγμή που τελικά άξιζε τον κόπο και περάσαμε όμορφα, ακόμα καλύτερα!
Psilos όταν ξεκινήσαμε την εξόρμηση σκεφτόμουν να κάνω ποστ την μούρη σου μαζί με τον καταρράκτη και το αυτοκίνητο που δεν έπαιρνε μπρος (παρόλες τις ευγενικές προσπάθειες του κυρίου που σε τράβηξε με το αγροτικό) στο τόπικ "Παρασκευή+13". Τελικά την γλίτωσες και το ποστ έγινε εδώ... Μία ακόμη απίστευτη τοποθεσία μπήκε στο αρχείο... Ο τόπος μας έχει ένα ακόμη μυστικό του, διαδικτυακά και ψηφιακά καταγεγραμμένο... Κάποιοι άνθρωποι στο χωριό, μάταια περίμεναν να φάνε τσιγαρίδες καθώς ο Νio έκανε την συνεννόηση γνωστή και ως "πράσινο φυστίκι" ή "του αιώνα", ενώ ταυτόχρονα ο garavelas φάνηκε να πεινά ιδιαίτερα... Και εγώ για να πω την αλήθεια έκανα καλό κεφάλι με το τσιπουράκι...
Και τώρα για να γράψω και κάτι ουσιώδες και να μην κάνω απλώς ένα εκτενές σπαμ να πω ότι οι χωριανοί με το που ανεβήκαμε λασπωμένοι και ιδρωμένοι, καταπονημένοι και αδύναμοι μετά από όλη αυτήν την περιπέτεια, μας είπαν πως έχει κι άλλον ένα ή δύο καταρράκτες λιιιιιγο πιο κάτω!
WTF που λέει και η νεολαία μας στα ίντερνετ καφέ...
Βαράς το κεφάλι σου στο καζάνι με τις τσιγαρίδες ή δε το βαράς...?
ΕΕΕ... κατα πάσα πιθανότητα θα ξαναπάμε.
Αυτά παιδιά! Καλή χρονιά να έχουμε!
Υγεία πρώτα απ'όλα και οι εξερευνήσεις έρχονται πέμπτες!
Δεν ξέρω γιατί έρχονται πέμπτες αλλά όλο και κάτι πιο σημαντικό δεν θα υπάρχει ανάμεσα στην υγεία που είναι πρώτη και την πέμπτη θέση;
ΥΓ1 Λοιπόν κανονίστε... Ανέφερα τόσα πρόσωπα στο ποστ μου... Όλο και κάποιος δεν πρέπει να μου απαντήσει; Αν και μάλλον το πιο πιθανό είναι να μου απαντήσει ο κύριος που τράβηξε με το αγροτικό το αμάξι του psilou...
ΥΓ2010 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ 2010