Nikoss έγραψε:
Γειά σας,
Μια συμβουλή!
Κάντε το χόμπι σας επάγγελμα!!
Είστε νεαρά παιδιά και δραστήρια και μπορείτε εκτός από εξερευνητές να ξεναγήσετε τους τουρίστες επισκέπτες!
Nikoss έχει μία λογική αυτό που λέτε αλλά πιστεύω ότι, όπως λέει και ο garavelas, εμάς δεν μας κόβει για εμπορικά θέματα. Θέλω να πω ότι αυτό που κάνουμε είναι είναι απλές βόλτες, περίπατοι γεμάτοι κέφι και αυθορμητισμό. Δεν ξέρω εάν θα μπορούσαμε να το δούμε διαφορετικά. Επίσης σκέφτομαι πως αν το δούμε διαφορετικά μπορεί να χαλάσει και όλο αυτό το ωραίο κλίμα και να πάψουμε και εμείς να περνάμε καλά με την φύση και την εξερεύνηση.
Άλλωστε μην ξεχνάμε πως όσοι συμμετέχουν στην ομάδα έχουν είτε την δουλειά τους, είτε τις σπουδές τους και ασχολούνται με αντικείμενα τα οποία ουδεμία σχέση έχουν με όλο αυτό που γίνεται στην cyberότσαρκα.
Πάντως μακάρι η πρόταση σας Nikoss μια μέρα να γίνει πραγματικότητα και πράγματι να εξερευνούμε τις ομορφιές του τόπου παρέα με τουρίστες που θα έχουν όρεξη να δουν και να μάθουν πράγματα αλλά και εμείς να μάθουμε από αυτούς... Αν θα γίνει κάτι τέτοιο δεν το κόβω να γίνεται επαγγελματικά. Το μόνο σίγουρο είναι πως αν γίνει ποτέ, θα έρθει από μόνο του και δεν θα το επιδιώξουμε άμεσα.
Μην ξεχνάμε, πάλι, πως όσο όμορφος και αν είναι στο ίντερνετ και τις φωτογραφίες ο τόπος αυτός, είναι πολύ "κακοτράχηλος" στην στεγνή καθημερινότητα ενός νέου και αρκετά ξεχασμένος για να κάνει τα όνειρα του εδώ.
Και έχω την αίσθηση Nikoss πως εσείς σίγουρα κάτι παραπάνω θα ξέρετε επάνω σε αυτό...
ΥΓ Η μεγαλύτερη ή μικρότερη συμμετοχή, από μεγαλύτερες ή μικρότερες ηλικίες, από μακρινές ή κοντινές χιλιομετρικές αποστάσεις, στο φόρουμ έχω την αίσθηση πως μας τιμά ιδιαίτερα.