Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα Χρήστη Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1

ΘΕΜΑ: Του Θεοχάρη η τρύπα

Του Θεοχάρη η τρύπα 13 Χρόνια, 10 Μήνες πριν #1270

Ήταν κάποτε ένας εξορμηστής που τον έλεγαν Θεοχάρη...
Ο Θεοχάρης εξορμούσε στη φύση παρέα με φίλους προς αναζήτηση σπηλαίων ή την κατάκτηση ψηλών κορυφών. Είχε όμως ένα ελάττωμα. Σε κάποιες από τις εξορμήσεις ήτανε ανυπόμονος και βιαζότανε να προπορεύεται της υπόλοιπης ομάδας με αποτέλεσμα να απομακρύνεται και να χάνονται τα ίχνη του. Έτσι, η υπόλοιπη ομάδα αναγκαζότανε να μετατρέψει την εξόρμηση προς αναζήτηση της εκάστοτε τοποθεσίας, σε εξόρμηση προς αναζήτηση του απωλεσθέντος Θεοχάρη... Δεν ήτανε λίγες οι φορές που η ομάδα έχασε τον Θεοχάρη και τον έψαχνε μάταια με την ανησυχία για την τύχη του να βασανίζει τους υπόλοιπους συνεξορμηστές του.
Ο μύθος λέει ότι σε κάποια εξόρμηση (προφανώς στην τελευταία), ο Θεοχάρης απομακρύνθηκε και πάλι από την υπόλοιπη ομάδα κι έπεσε σε μία τρύπα. Τα υπόλοιπα μέλη άδικα περίμεναν την επιστροφή του ασώτου εξορμηστού κι οι πολύμηνες προσπάθειες ανεύρεσής του έπεσαν στο κενό.
Έκτοτε αγνοείται η τύχη του...

tou_theochari_h_trypa.jpg

Έχουν περάσει πολλά χρόνια από την ημέρα που ο Θεοχάρης έπεσε στην τρύπα και νομίζω ότι ήρθε η ώρα να προσπαθήσουμε να λύσουμε το μυστήριο αυτής της εξαφάνισης και να πάμε να ψάξουμε τον ατίθασο και ανυπόμονο αυτόν εξορμηστή, ο οποίος λογικά θα πρέπει να βρίσκεται ακόμα μέσα στην τρύπα...

ΥΓ1. Οι κακές διαδικτυακές γλώσσες λένε ότι ο Θεοχάρης δεν έπεσε μόνος του μέσα στην τρύπα αλλά φρόντισαν γι’ αυτό τα μέλη της ομάδας που αγανάκτισαν με τις βιαστικές μεθόδους του και τις αδικαιολόγητες απομακρύνσεις του από τον πυρήνα της.
ΥΓ2. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα ή καταστάσεις να θεωρηθεί σκόπιμη.
ΥΓ3. Για την ιστορία αναφέρω ότι η τρύπα του Θεοχάρη βρίσκεται κάπου στο Νομό Σερρών. Ετοιμαστείτε...
  • garavelas
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • Ο τελευταίος των εξορμηστών

Απ: Του Θεοχάρη η τρύπα 13 Χρόνια, 10 Μήνες πριν #1271

Εμένα μου θυμίζει τον Στέργιο. Έτσι έκανε και με τις σπηλιές αλλά και με τους καταρράχτες. Χαχα θυμήθηκα τότε με τον καταρράχτη του Βέλους Νο2 που είχε εξαφανιστεί και μετά εμείς τον περιμέναμε.

Υ.Γ: Σέρρες;;; Αν είναι να μπούμε στην διαδικασία να πάμε κατά εκεί να πάμε και σε κανένα από τα μεγάλα σπήλαια(Αλιστράτης).
Υ.Γ.2: Είπα Στέργιος και τον θυμήθηκα. Που είσαι ρε μαχητή;;;;
  • Nio
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • Έφτασε στο πρώτο έρπινγκ
  • STARTER!
Δείξε μου τις τσάρκες σου...
...να σου πω ποιος είσαι!

Απ: Του Θεοχάρη η τρύπα 13 Χρόνια, 10 Μήνες πριν #1287

ο Nio σπαμάροντας γι' ακόμη μία φορά (παλιά μου τέχνη κόσκινο) έγραψε:
Είπα Στέργιος και τον θυμήθηκα. Που είσαι ρε μαχητή;;;;

Αυτός Nio δεν έχει πέσει ακόμα σε κάποια τρύπα αλλά πλησιάζει κι η δική του η ώρα...
Θα ψάξουμε πρώτα να βρούμε μια μεγάλη αρκουδότρυπα από αυτές που ευδοκιμούν πάνω στα Όντρια κι έπειτα θα φωνάξουμε τον toulia που είναι νονός και αρχηγός, να τον πετάξει μέσα κατά λάθος και να βαφτίσει την τρύπα...
Όταν επιστρέψουμε στο Άργος θα πούμε ότι κατέβηκαν UFO και τον απήγαγαν, σαν κι αυτά που κόβουν βόλτες στον Όλυμπο, ή ότι ο Στέργιος έκλεψε γίδια από τους κτηνοτρόφους της περιοχής κι αυτοί για να τον εκδικηθούν τον έριξαν σε μια σπηλιά.
Και τέλος, για να είμαστε σίγουροι ότι η δουλειά έχει γίνει σωστά, θα πάρουμε τηλέφωνο τον thomas, να πεταχτεί από την Τσαριτσάνη μέχρι την Ελασσόνα, να σφραγίσει τις μυστικές εξόδους και να εκλείψει έτσι κάθε πιθανότητα να μπορέσει ο φίλος μας να την σκαπουλάρει από την σκοτεινή αυτή τρύπα που θα έχει πλέον το όνομά του...

sterhios_hole.jpg

ΥΓ1. Η τρύπα του Θεοχάρη είναι υπαρκτό πρόσωπο. Δεν την έβγαλα από το μυαλό μου.
ΥΓ2. Τον spammer πολλοί εμίσησαν, το spamming ουδείς γι' αυτό και πήρα τη σκυτάλη.
ΥΓ3. H τρύπα του facebook! Αυτό να δω κι ας πεθάνω σ’ αυτόν τον διαδικτυακό κόσμο που ζούμε...
  • garavelas
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ

Απ: Του Θεοχάρη η τρύπα 13 Χρόνια, 10 Μήνες πριν #1288

Garavela οφείλω να ομολογήσω ότι γέλασα με τη ψυχή μου.
Εδώ στη συμπρωτεύουσα που έχω μπλέξει με όλους τους '' μηχανοδηγούς απ'τη Κλεισούρα'' *, θα αρχίσω να ψάχνω από μόνος μου τρύπα να πέσω μέσα να ησυχάσω. Ευτυχώς τσαρκάρουμε που και που και ξεφεύγουμε και λίγο από τη ρουτίνα. Πάντως Garavela σκέφτηκα το εξής σενάριο όσο διάβαζα το post σου ...
Σε μεταφέρω λοιπόν στο 2060 όπου μια παρέα ανήσυχων νέων του μέλλοντος τσαρκάρουν και αυτοί και ανακαλύπτουν σπήλαια-τρύπες...με ονόματα ξέρω εγώ η ''τρύπα του ΠΑ.ΣΟ.Κ'' η ''τρύπα του Κ.Κ.Ε'' η ''τρύπα της Ν.Δ'' και ούτω καθεξής και στην αναζήτηση για το πως προέκυψαν τα ονόματα των σπηλαίων, να ακούνε από τους γηραιότερους ή να διαβάζουν σε βιβλία, τα ίδια σχεδόν που ακούμε και εμείς. Π.χ ήτανε ένα κόμμα που έκλεβε τον λαό και αγανακτισμένος ο λαός τους έριξε μέσα στη τρύπα και από τότε η τρύπα πήρε το όνομα του κόμματος.Για την ώρα όμως φίλε μου μοιάζει πιο πολύ με σενάριο επιστημονικής φαντασίας, αν και για εμένα είναι απλά το ΙΔΑΝΙΚΌ σενάριο.
Για το πρώτο σου post το μόνο που έχω να πω είναι το εξής...
Εδώ και 4-5 χρόνια που τσαρκάρουμε παρέα έχουμε βγει αλώβητοι από πολύ δύσκολα μονοπάτια, είτε αυτό είναι μονοπάτι σε βουνό είτε μέσα σε σπήλαιο και πιστεύω ότι το μυστικό συστατικό για αυτή την επιτυχία μας (ξαναθυμίζω κανείς δεν έπαθε ποτέ το παραμικρό) είναι γιατί πότε δεν χωριζόταν η ομάδα.Να μην ξεχνάμε ότι πάμε να διασκεδάσουμε.
Οσο για τον νομό Σερρών, σε μια σύντομη αναζήτηση που έκανα (δεν λέω που) , έχει να μας προσφέρει πολλές δυνατές συγκινήσεις, γιαυτό τσακάλια ετοιμαστείτε πριν μας πιάσουν τα χιόνια..
Αυτά τα λίγα για την ώρα, οπότε περιμένω να χτυπήσει το beeper της cyberotsarkas για την Προτεινόμενη τσάρκα.Ας κάνω και κανένα υστερόγραφο.

Υ.Γ κάτω στη χούντα των admins έλεγε κάποτε ένας φίλος μου...αλλά μόλις έγινε χαλίφης στη θέση του χαλίφη τα ξέχασε όλα..χαχαχα αστειεύομαι..
Υ.Γ 2 Κάτω στη χούντα των admins
Y.Γ 3 στον Όλυμπο έχει στα αλήθεια u.f.o να πω ονόματα???χαχαχαχαχαχα

* Ρωτήστε τον Garavela για τους μηχανοδηγούς.
  • Stergios
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • Στέκεται όρθιος
ΕΙΠΑ ΑΜΑΡΤΙΑ..

Απ: Του Θεοχάρη η τρύπα 13 Χρόνια, 10 Μήνες πριν #1292

Stergios έγραψε:

Σε μεταφέρω λοιπόν στο 2060 όπου μια παρέα ανήσυχων νέων του μέλλοντος τσαρκάρουν και αυτοί και ανακαλύπτουν σπήλαια-τρύπες... με ονόματα ξέρω εγώ "η τρύπα του ΠΑ.ΣΟ.Κ", η "τρύπα του Κ.Κ.Ε", η "τρύπα της Ν.Δ." και ούτω καθεξής και στην αναζήτηση για το πως προέκυψαν τα ονόματα των σπηλαίων, να ακούνε από τους γηραιότερους ή να διαβάζουν σε βιβλία, τα ίδια σχεδόν που ακούμε και εμείς. Π.χ ήτανε ένα κόμμα που έκλεβε τον λαό και αγανακτισμένος ο λαός τους έριξε μέσα στη τρύπα και από τότε η τρύπα πήρε το όνομα του κόμματος. Για την ώρα όμως φίλε μου μοιάζει πιο πολύ με σενάριο επιστημονικής φαντασίας, αν και για εμένα είναι απλά το ΙΔΑΝΙΚΟ σενάριο.

Δεν είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας, αγαπητέ συνόλυμπε εξορμηστή!
Είναι σενάριο πραγματικό, το ζούμε σήμερα, αλλά ισχύει απ’ την ανάποδη.
Οι τρύπες υπάρχουν ήδη, με τις ονομασίες που αναφέρεις, με μία σημαντική όμως διαφορά.
Έχουν πάρει το όνομα αυτού που τις άνοιξε κι όχι αυτού που έπεσε μέσα...
Διότι μέσα βρισκόμαστε εγώ, εσύ, η γάτα μου, ο γείτονας, ο κουμπάρος του γείτονα, η ξαδέρφη του μπατζανάκη μου κι όλα τα καλά παιδιά που κάποτε πιστέψαμε ότι σε αυτόν τον τόπο υπάρχουν κι αυτοί που με τις αποφάσεις τους θα μας έδειχναν ότι αγαπάνε την πατρίδα και τους ανθρώπους της.
Το σκοτάδι (μέσα κι έξω από την τρύπα) είναι βαθύ που λέει κι ο ποιητής...
Άρα η παροιμία που λέει ότι όποιος ανοίγει τον λάκκο του άλλου, πέφτει ο ίδιος μέσα, δεν ισχύει σε αυτήν περίπτωση.

ΥΓ. Για να γλυτώσουμε από τη Σκύλλα και τη Χάρυβδη (κυρίως από αυτές τις δύο), οι οποίες εξαιτίας του λωτού που καταναλώνουμε μανιωδώς τα τελευταία χρόνια, έχουν αποκτήσει ιδιότητες Λερναίας Ύδρας, χρειαζόμαστε αποκλειστικά Μαύρη Τρύπα. Οι υπόλοιπες δεν κάνουν τίποτα...
  • garavelas
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ

Απ: Του Θεοχάρη η τρύπα 13 Χρόνια, 10 Μήνες πριν #1294

Δε ξέρω αν είμαι οφ τόπικ αυτή τη στιγμή... Αν είμαι, υπάρχει κάποιο τόπικ για προδοσία;

kqz9bo2n.jpg
  • toulias
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • Έφτασε στο πρώτο έρπινγκ
ΑΘ10
  • Σελίδα:
  • 1
Χρόνος για την δημιουργία της σελίδας: 0.32 δευτερόλεπτα