Χαιρετώ την καλύτερη παρέα του ελληνικού διαδικτύου!Ονομάζομαι Στέργιος και σίγουρα κάποιοι από εδώ μέσα με γνωρίζεται ήδη..Δε θέλω να πολυλογήσω με το πόσο ωραίο είναι το site και πόσο καλή δουλειά κάνετε τόσα χρόνια..Θα μπω ευθύς αμέσως στο θέμα..και το θέμα είναι νέες τσάρκες.Διακαής μου πόθος , λοιπόν , είναι μία καλοκαιρινή τσάρκα στο Ιερό βουνό των Ελλήνων , τον Μυστηριώδη Όλυμπο!Ναι , το ξέρω ότι έχουν γίνει ήδη δύο τσάρκες μέχρι τώρα στον Όλυμπο ( και μάλιστα στην πρώτη ήμουν παρών ) αλλά εγώ αναφέρομαι σε μία διαφορετική τσάρκα..Να είμαστε εκεί όταν λαμβάνουν χώρα τα Προμήθεια...28 , 29 , 30 Ιουνίου και 1 Ιουλίου..Δε μπορώ να ξέρω αν γνωρίζεται τι ακριβώς είναι τα Προμήθεια για αυτό ( και για να μην το αναλύω ) παραθέτω έναν σύνδεσμο για όποιον ενδιαφερθεί να τον δει..
promitheia.wordpress.com/.Μη τρελαθείτε δεν είναι κάτι τρελό..χιλιάδες κόσμου μαζεύονται κάθε χρόνο και γιορτάζουν το θερινό ηλιοστάσιο.Πιστεύω ότι η Cyberotsrka οφείλει να είναι εκεί.Είναι μία τσάρκα που αξίζει να γίνει...Τροφή για σκέψη απλά!