Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα Χρήστη Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1

ΘΕΜΑ: Προμήθεια 2012...

Προμήθεια 2012... 13 Χρόνια, 4 Μήνες πριν #1394

Χαιρετώ την καλύτερη παρέα του ελληνικού διαδικτύου!Ονομάζομαι Στέργιος και σίγουρα κάποιοι από εδώ μέσα με γνωρίζεται ήδη..Δε θέλω να πολυλογήσω με το πόσο ωραίο είναι το site και πόσο καλή δουλειά κάνετε τόσα χρόνια..Θα μπω ευθύς αμέσως στο θέμα..και το θέμα είναι νέες τσάρκες.Διακαής μου πόθος , λοιπόν , είναι μία καλοκαιρινή τσάρκα στο Ιερό βουνό των Ελλήνων , τον Μυστηριώδη Όλυμπο!Ναι , το ξέρω ότι έχουν γίνει ήδη δύο τσάρκες μέχρι τώρα στον Όλυμπο ( και μάλιστα στην πρώτη ήμουν παρών ) αλλά εγώ αναφέρομαι σε μία διαφορετική τσάρκα..Να είμαστε εκεί όταν λαμβάνουν χώρα τα Προμήθεια...28 , 29 , 30 Ιουνίου και 1 Ιουλίου..Δε μπορώ να ξέρω αν γνωρίζεται τι ακριβώς είναι τα Προμήθεια για αυτό ( και για να μην το αναλύω ) παραθέτω έναν σύνδεσμο για όποιον ενδιαφερθεί να τον δει..promitheia.wordpress.com/.Μη τρελαθείτε δεν είναι κάτι τρελό..χιλιάδες κόσμου μαζεύονται κάθε χρόνο και γιορτάζουν το θερινό ηλιοστάσιο.Πιστεύω ότι η Cyberotsrka οφείλει να είναι εκεί.Είναι μία τσάρκα που αξίζει να γίνει...Τροφή για σκέψη απλά!
  • Στερ
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • Μπήκε στη θερμοκοιτίδα
Aν όχι τώρα..πότε; Αν όχι εμείς..ποιοι;

Απ: Προμήθεια 2012... 13 Χρόνια, 3 Μήνες πριν #1422

Καταρχήν φίλε Στερ να σε καλωσορίσω στην διαδικτυακή μας γωνία και να σου ευχηθώ πολλά και καλά ποστάκια -όπως και το παραπάνω-! Χαίρομαι ιδιαίτερα που το παρατσούκλι σου είναι με ελληνικούς χαρακτήρες και δε θα χρειάζεται κάθε φορά που αναφέρομαι σε σένα να πατάω shift και alt... φτου σου πάλι χρειάστηκε, δε το γλιτώνω!
Και επί του θέματος τώρα, για να μη το ευτιλίσουμε: πραγματικά φαίνεται να έχει ενδιαφέρον το θέμα που θέτεις και ίσως θα πρέπει να εξεταστεί με ιδιαίτερη προσοχή μιας που δεν ξέρουμε ακριβώς ποια είναι τα κίνητρα και τα πιστεύω αυτών των ανθρώπων. Σε καμία περίπτωση δε λέω πως πρόκειται για κάτι κακό, απλά αυτά που είδα στο σύνδεσμο που μας παρέθεσες με βάζουν σε σκέψεις και νομίζω πως πρέπει να το εξετάσουμε με προσοχή. Όπως θα ξέρεις είναι πολύ δύσκολο για μένα να πω όχι σε μία τόσο ουάου καλοκαιρινή εξόρμηση στο βουνό των θεών, άσχετα από το τι θα δούμε στις εκδηλώσεις αυτές, είμαι σίγουρος πως ακόμα και αν δεν έχει τίποτα να μας πει η Ιθάκη τουλάχιστον θα απολαύσουμε το ταξίδι. Άρα έχεις ήδη έναν ενδιαφερόμενο!
Με επιφύλαξη πάντα γιατί στις ημερομηνίες αυτές το τσούξιμο από την εξεταστική είναι στο ανώτερο level του!
Πρώτα ο Θεός, εδώ θα είμαστε και θα τα λέμε..
  • toulias
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • Έφτασε στο πρώτο έρπινγκ
ΑΘ10

Απ: Προμήθεια 2012... 13 Χρόνια, 3 Μήνες πριν #1428

Aγαπητέ φίλε toulia..

(εγω τα shift και alt δε τα γλιτώνω) σε ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο που σπατάλησες ώστε να απαντήσεις στο ποστ μου.Δε θα ασχοληθώ με τις αμφιβολίες σου για τα κίνητρα αυτών των Ελλήνων (και έχει σημασία αυτό που γράφω...), μιας και τα υπόλοιπα μέλη της παρέας μπορούν να δουν και να κρίνουν από μόνοι τους.Το μοναδικό ερώτημα που θέλω να θέσω είναι...Σε ποιον Θεό ακριβώς αναφέρεσαι όταν λες ''Πρώτα ο Θεός..''.Δεν είναι σωστό να αφήνεις αναπάντητα ερωτήματα στο κοινό..Παρακαλώ να απαντήσεις όσο το δυνατόν ταχύτερα , γιατί έχω αγωνία.

Με εκτίμηση Στερ.
  • Στερ
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • Μπήκε στη θερμοκοιτίδα
Aν όχι τώρα..πότε; Αν όχι εμείς..ποιοι;
  • Σελίδα:
  • 1
Χρόνος για την δημιουργία της σελίδας: 0.21 δευτερόλεπτα