Ίσως το γεφύρι βρισκόταν κοντά στο εργοτάξιο, μετά την Παραβέλα και πριν τη νότια είσοδο στους Μανιάκους, στο σημείο όπου ενώνονται ο Αλιάκμονας με τον Λιβαδοπόταμο που κατεβαίνει από Κορομηλιά…
ΥΓ1. Ο Τούλιας είναι τσουκολόγος με εξειδίκευση στην παλαιοτσουκολογία.
Εγώ έχω κάνει μεταπτυχιακά στους καταρράκτες αλλά θυμήθηκα ότι παραλίγο να γίνω και γεφυρολόγος (βλέπε ΥΓ4 στο παρακάτω ποστάκι:
www.cyberotsarka.gr/forum/35/1196--.html#1208).
Αυτές είναι οι ιδιότητες που έχουν ξεχωρίσει μέχρι στιγμής. Μπορώ όμως να σου ετοιμάσω τον ειδικό κατάλογο με τους γραφικούς της παρέας μας, γιατί δεν είμαι μόνο εγώ τέτοιος...
1. Garavelas: Μπείτε κάντε κανά ποστ. Γι’ αυτό που είπες θα κάτσεις πίσω!
2. Toulias: Θα κάτσω το βράδυ να γράψω κανά θέμα για τη σελίδα.
3. Nio: Δεν μπορώ να έρθω. Με πονάει το πόδι μου, πονάει η κάλτσα μου, πεινάω, κάνω δίαιτα… Και φυσικά ήμουν ο πρώτος που το είπε!
4. Stergios: Μπορεί να το είπε πρώτος ο Nio, αλλά εγώ το βρήκα πρώτος! Και μάλιστα το φτιάξανε αρχαίοι εξωγήινοι…
5. Stathis: Εδώ στάνταρ έχει λίρες… Να σκάψουμε… Να γκρεμίσουμε κανά σπίτι… Αααα… Φαίνεται κι ο Όλυμπος ρε από δω. Είναι ακριβώς πίσω απ’ τα Γούπατα…
6. Mpezas: Ναι, εμπρός! Χρρρρρρρπςςςςςςςς… Ποιος είναι; Χρρρρρρπςςςςςς… Ο toulias; Ποιος toulias; Χρρρρπςςςςςςςς… Εξόρμηση; Τι είναι αυτό; Χρρρρρρρπςςςςς… Ααα ναι ναι… Φύγετε, φύγετε! Νυστάζω… Χρρρρρρπςςςςςςς...
7. Psilos: ΑΕΚ, ΑΕΚ, ΑΕΚ, ΑΕΚ!
8. LC: Σε ένα τέταρτο είμαι εκεί…
Αυτά και άλλα πολλά κι από ακόμα περισσότερους που θα μπορούσανε άνετα να γίνουνε ξεχωριστό άρθρο για την κεντρική σελίδα αλλά ποιος να κάτσει να το γράψει… O garavelas κουράστηκε κι άρχισε κι αυτός τη δίαιτα...
ΥΓ2. "ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΟΥ Νο2" (συνέχεια)