Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα Χρήστη Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1

ΘΕΜΑ: Γιουφύρια

Γιουφύρια 12 Χρόνια, 4 Μήνες πριν #1608

Ένα ωραίο θεματάκι είναι τα εγκατελλειμένα ή κατεστραμμένα γεφύρια της περιοχής. Υπάρχουν αναρτήσεις για αυτά που σώζονται στο Δεντροχώρι και το Επταχώρι-Ζούζουλη. Πιθανώς η διεύθυνση της cyberotsarkas γνωρίζει για τα υπόλοιπα γνωστά τοξοτά σε Κοτύλη, Κορομηλιά και Λιθιά. Το γεφύρι της Σμίξης στο Βογατσικό ήταν το σημαντικότερο όλων, καθώς από εκεί ήταν η βασική δίοδος στην περιοχή και είχε τη μεγαλύτερη κίνηση. Μπορεί να συνδυαστεί σε θέμα μαζί με την παλιά γέφυρα της Χούμας προς την Αμμουδάρα, που σώζεται (λέμε τώρα) σήμερα. Ξέρετε για ποια μιλάω οι περισσότεροι. Τέλος ένα μικρό quiz για ψαγμένους.. Που βρισκόταν η γέφυρα κάτω στον Νομό, η οποία δεν υπάρχει σήμερα?

true_story.jpg
  • billkos
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • Στέκεται όρθιος

Απ: Γιουφύρια 12 Χρόνια, 4 Μήνες πριν #1609

Billkos το ποστάκι σου έχει και συμβολικό χαρακτήρα καθώς προσπαθείς να ρίξεις γέφυρες ανάμεσα σ’ εμένα και στα υπόλοιπα χαμένα πρόβατα της παρέας που θυμούνται την cyberότσαρκα μόνο όταν ξεκινήσουμε για κάποια δυνατή εξόρμηση. Σου προτείνω λοιπόν από δω και στο εξής να υπογράφεις ως γεφυρολόγος, μιας που δεν έχουμε τέτοιον στην ομάδα μας.
Βάλε και κανά avatar να γουστάρουμε…

ΥΓ. Τώρα περιμένεις σοβαρά να σου απαντήσει κανείς στο κουίζ που έβαλες; Ρίχτο ρε στο facebook να πιάσεις και κανά like, να γουστάρεις κι εσύ... Θα μπορούσε πάντως να είναι το γεφύρι της Σμίξης καθώς ακριβώς κάτω από τη γέφυρα φαίνεται να ενώνονται δύο ρέματα.
  • garavelas
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • Ο τελευταίος των εξορμηστών

Απ: Γιουφύρια 12 Χρόνια, 4 Μήνες πριν #1611

Δαμιανέ άμα είναι να γουστάρεις πρέπει να σκεφτώ το avatar..Γεφυρολόγος ε? χμ...ο toulias δλδ τι ιδιότητα έχει? Εσύ να φανταστώ καταρρακτολόγος? Κάνε έναν κατάλογο να διαφωτίσεις τον κόσμο...
Δεν περίμενα να έχει και τρελή απήχηση το quiz, αλλά μια λογική (και προφανή από τα προηγούμενα) απάντηση έδωσες εσύ. Οι πληροφορίες (όχι ακριβώς τεκμήρια) όμως λένε για εγκαίνια γέφυρας Μανιάκων το 1921. Αυτό με τα δύο ποτάμια με προβλημάτισε να σου πω..

Πάντως η πρόταση ισχύει, είναι καλή και να κατατεθεί στα πρακτικά κ. πρόεδρε
  • billkos
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • Στέκεται όρθιος

Απ: Γιουφύρια 12 Χρόνια, 4 Μήνες πριν #1612

Ίσως το γεφύρι βρισκόταν κοντά στο εργοτάξιο, μετά την Παραβέλα και πριν τη νότια είσοδο στους Μανιάκους, στο σημείο όπου ενώνονται ο Αλιάκμονας με τον Λιβαδοπόταμο που κατεβαίνει από Κορομηλιά…

ΥΓ1. Ο Τούλιας είναι τσουκολόγος με εξειδίκευση στην παλαιοτσουκολογία.
Εγώ έχω κάνει μεταπτυχιακά στους καταρράκτες αλλά θυμήθηκα ότι παραλίγο να γίνω και γεφυρολόγος (βλέπε ΥΓ4 στο παρακάτω ποστάκι: www.cyberotsarka.gr/forum/35/1196--.html#1208).

Αυτές είναι οι ιδιότητες που έχουν ξεχωρίσει μέχρι στιγμής. Μπορώ όμως να σου ετοιμάσω τον ειδικό κατάλογο με τους γραφικούς της παρέας μας, γιατί δεν είμαι μόνο εγώ τέτοιος...

1. Garavelas: Μπείτε κάντε κανά ποστ. Γι’ αυτό που είπες θα κάτσεις πίσω!
2. Toulias: Θα κάτσω το βράδυ να γράψω κανά θέμα για τη σελίδα.
3. Nio: Δεν μπορώ να έρθω. Με πονάει το πόδι μου, πονάει η κάλτσα μου, πεινάω, κάνω δίαιτα… Και φυσικά ήμουν ο πρώτος που το είπε!
4. Stergios: Μπορεί να το είπε πρώτος ο Nio, αλλά εγώ το βρήκα πρώτος! Και μάλιστα το φτιάξανε αρχαίοι εξωγήινοι…
5. Stathis: Εδώ στάνταρ έχει λίρες… Να σκάψουμε… Να γκρεμίσουμε κανά σπίτι… Αααα… Φαίνεται κι ο Όλυμπος ρε από δω. Είναι ακριβώς πίσω απ’ τα Γούπατα…
6. Mpezas: Ναι, εμπρός! Χρρρρρρρπςςςςςςςς… Ποιος είναι; Χρρρρρρπςςςςςς… Ο toulias; Ποιος toulias; Χρρρρπςςςςςςςς… Εξόρμηση; Τι είναι αυτό; Χρρρρρρρπςςςςς… Ααα ναι ναι… Φύγετε, φύγετε! Νυστάζω… Χρρρρρρπςςςςςςς...
7. Psilos: ΑΕΚ, ΑΕΚ, ΑΕΚ, ΑΕΚ!
8. LC: Σε ένα τέταρτο είμαι εκεί…

Αυτά και άλλα πολλά κι από ακόμα περισσότερους που θα μπορούσανε άνετα να γίνουνε ξεχωριστό άρθρο για την κεντρική σελίδα αλλά ποιος να κάτσει να το γράψει… O garavelas κουράστηκε κι άρχισε κι αυτός τη δίαιτα...

ΥΓ2. "ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΟΥ Νο2" (συνέχεια)

psilos_visit_greece.jpg
  • garavelas
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • Ο τελευταίος των εξορμηστών
  • Σελίδα:
  • 1
Χρόνος για την δημιουργία της σελίδας: 0.20 δευτερόλεπτα