Billkos με τη διάθεση που έχεις, δεν βλέπω να το γλιτώνεις το Καστανόφυτο…
Μετά το Καστανόφυτο όμως υπάρχει κίνδυνος να αφήσεις τα ιστορικά και να πιάσεις τα εξορμηστικά που θα είναι πλήγμα για το διαδίκτυο, όπως τουλάχιστον θα το θέλαμε.
Τσάρκες όπως αυτή που προτείνεις έχουμε κάνει και μάλιστα μια φορά επιχειρήσαμε να ανέβουμε και στο Μαλιμάδι αλλά μας πρόδωσε το αυτοκίνητο. Ρίξε μια καλύτερη ματιά στα θέματα και θα το διαπιστώσεις.
ΥΓ1. Όχι άλλες εκπομπές μαγειρικής! Φάτε μάτια ψάρια και κοιλιά περίδρομο... Το ίδιο ισχύει και για τα δελτία ειδήσεων στα ρεπορτάζ των οποίων παρελαύνουν κάθε μέρα, δεσμίδες κολλαριστά χαρτονομίσματα. Παλιότερα συνήθιζα να λέω πως ότι βλέπεις στον ύπνο σου, δεν το βλέπεις στον ξύπνιο σου αλλά σήμερα ισχύει πως ότι βλέπεις στην τηλεόραση, δεν το βλέπεις στον ξύπνιο σου, διότι τον ύπνο τον έχουμε χάσει προ πολλού. Μας δουλεύουν μπροστά στη μάπα μας. Αλλά αυτό έχει τις ρίζες του πολύ πίσω…
ΥΓ2. Αρχηγέ, έχω αηδιάσει με την απύθμενη βλακεία και την υποκρισία μέσα στο facebook. Προτείνω να καταργήσουμε εκεί μέσα ότι έχει σχέση με την ιστοσελίδα μας, αν και ξέρω ότι θα διαφωνήσεις. Και το γράφω για να το διαβάσουν και οι υπόλοιποι της παρέας. Μπορεί η μαλακία να μας στέλνει κόσμο στη σελίδα αλλά εγώ προσωπικά τέτοιο κόσμο εδώ μέσα δεν τον θέλω κι ας μείνουμε μόνοι μας (βασικά μόνοι μας είμαστε). Διότι δεν έχει μόνο σημασία τι λες ή τι γράφεις αλλά και σε ποιους απευθύνεσαι… Υπάρχουν φυσικά και οι εξαιρέσεις αλλά γι’ αυτό λέγονται και εξαιρέσεις.