Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα Χρήστη Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1

ΘΕΜΑ: Καταρράκτης στην Τransformation(Μεταμόρφωση)

Καταρράκτης στην Τransformation(Μεταμόρφωση) 10 Χρόνια, 4 Μήνες πριν #1896

Λοιπόν μάγκες, επειδή φεύγω και επιστρέφω τον Νοέμβριο, θα ήθελα να κάνουμε μια τελευταία τσάρκα φέτος για μένα. Μετά από την τελευταία εξόρμηση (πιο πολύ φάγαμε παρά περπατήσαμε) στους ’’καταρράκτες’’ του σκοτωμένου νερού(garavela αποζημιώθηκα για όλους του αποτυχημένους καταρράκτες είχες δίκιο…….) προτείνω να πάμε στην Μεταμόρφωση καθώς μετά από αξιόπιστες πληροφορίες υπάρχει καταρράκτης ύψους 5-6 μέτρων. Εάν ψήνεστε για καταρράκτη καλώς, εάν θέλετε να πάμε κάπου αλλού πάλι καλώς .Περιμένω προτάσεις και συμμετοχές.
  • psilos
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • Πήρε το κύπελλο
Τη σήμερον ημέρα καλύτερα βιαστής παρά οπαδός και ΑΕΚΤΖΗΣ.Μάτια επιλεκτηκά κλειστά...

Απ: Καταρράκτης στην Τransformation(Μεταμόρφωση) 10 Χρόνια, 4 Μήνες πριν #1898

Μου ΄ρχεται να βάλω τα κλάματα...
Τέτοια συγκίνηση απ΄τον καιρό του xroupista...
  • garavelas
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • Ο τελευταίος των εξορμηστών

Απ: Καταρράκτης στην Τransformation(Μεταμόρφωση) 10 Χρόνια, 4 Μήνες πριν #1899

Ψηλέ ποια είναι η μεταμόρφωση; Δεν την έχω κατά νου...
Πολύ καλή ιδέα πάντως έχουμε ξεμείνει από καταρράκτες τα τελευταία χρόνια.
Εγώ λογικά δε θα μπορώ να είμαι σε μία πιθανή εξόρμηση, εφόσον λογικά μιλάμε για κάτι μέσα στο Μάρτιο. Η απουσία σου ψηλέ από όλες τις απόψεις θα είναι αισθητή και δυσάρεστη για όλους, αλλά αν μπορώ να διακρίνω το "αμιγές καλού" που λέμε, είναι ότι ίσως σπάσει η γκαντεμιά που κουβαλάς με τις εξορμήσεις.. Στο 90% του πάνθεου παίζει να είσαι μέσα!
ΥΓ1. λιγοστεύουμε ρε γμτ... πάλι καλά που ο Σάκης και ο Garavelas φροντίζουν για την επόμενη γενιά...
ΥΓ2. Ψηλέ δε σε έχω ξεχάσει, θα σε πάρω τηλ άμεσα, απλά υπέθεσα ότι αυτές τις μέρες δε θα μιλιόσουν γι'αυτό το άφησα λίγο.. όσο για προχθές είχα κανονισμένα ραντεβού που δεν επιδεχόταν πιστολιού, και ήταν αδύνατο να σου'ρθω
  • toulias
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • Έφτασε στο πρώτο έρπινγκ
ΑΘ10

Απ: Καταρράκτης στην Τransformation(Μεταμόρφωση) 10 Χρόνια, 4 Μήνες πριν #1900

Ρίγη συγκίνησης διαπερνούν το κορμί μου...
Ένας κόμπος στέκεται στο λαιμό μου...
  • garavelas
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • Ο τελευταίος των εξορμηστών

Απ: Καταρράκτης στην Τransformation(Μεταμόρφωση) 10 Χρόνια, 4 Μήνες πριν #1904

Καλή ιδέα, ευκαιρία για μένα να γυμνάσω λίγο το πόδι μου και μιας και είναι η τελευταία του ψηλού ακόμα καλύτερα.
  • Nio
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • Έφτασε στο πρώτο έρπινγκ
  • STARTER!
Δείξε μου τις τσάρκες σου...
...να σου πω ποιος είσαι!
  • Σελίδα:
  • 1
Χρόνος για την δημιουργία της σελίδας: 0.15 δευτερόλεπτα