Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα Χρήστη Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1

ΘΕΜΑ: Παλατιανό - Κιλκίς

Παλατιανό - Κιλκίς 15 Χρόνια, 4 Μήνες πριν #835

Στον ορεινό όγκο των Κρουσσίων βρίσκεται επίσης ο Οικισμός Παλατιανό με τον ομώνυμο αρχαιολογικό χώρο και τα σημαντικά ευρήματα. Πρόκειται για μίαα από τις σπουδαιότερες πόλεις της αρχαίας Κρηστωνίας (πιθανόν το αρχαίο ΙΩΡΟΝ) που γνώρισε μεγάλη ακμή κατά τους Ελληνιστικούς και ρωμαϊκούς χρόνους. Το σημειο που βρέθηκαν τα αγάλματα ήταν για την εποχή σημαντικό πέρασμα. Ήταν δίοδος προς την λίμνη της Κερκίνης. Πιστεύω πως αξίζει μια cyberότσαρκα.

palatiano.jpg

Πέρα από τα αγάλματα και τους τάφους που έχουν βρεθεί, υπάρχουν τουρκικά κτίρια και βουργαρικά καθώς πέρασαν πολλλοί από εκεί, όπως διάφοροι επίδοξοι χρυσοθήρες.
  • burberrys
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • Μπήκε στη θερμοκοιτίδα

Απ:Παλατιανό - Κιλκίς 15 Χρόνια, 4 Μήνες πριν #837

Με μία πρόχειρη αναζήτηση στο google καταλαβαίνει κάποιος πως πρόκειται για κάτι το αρκετά ενδιαφέρον. Το Κίλκις μας πέφτει λίγο μακριά βέβαια αλλά ίσως θα μπορούσατε και εσείς φίλε burberry να μας βοηθήσετε.
Ποτέ μη λες ποτέ όμως γιατί υπάρχει εδώ και αρκετούς μήνες κιλκισιώτης στην παρέα (σκάστε να βρείτε ποιος είναι, δεν θα τα καταφέρετε) και άσχετα από το ότι δεν έχει κάνει αισθητή την παρουσία του, φτάνει η ώρα να κάνει το μεγάλο μπαμ!
Καλώσηλθατε στο φόρουμ φίλε burberry και περιμένουμε προτάσεις και εικόνες από Πάικο, Δοϊράνη, Κρούσσια όρη...
Είχα δει παλιότερα στην τηλεοράση για την όμορφη Ποντοκερασιά. Αυτά!
  • toulias
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • Έφτασε στο πρώτο έρπινγκ
ΑΘ10

Απ:Παλατιανό - Κιλκίς 15 Χρόνια, 4 Μήνες πριν #846

Καλώς σας βρήκα λοιπον! Να ξέρεις ότι και εγώ ετοιμάζω κάτι, μιας και κατάγομαι από ένα χωριό του Πάικου! Σύντομα θα έχετε νέα μου και υλικό μου ...Πες τον άλλον κιλκισιώτη να έρθει σε επαφή μαζί μου αν θέλει.
  • burberrys
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • Μπήκε στη θερμοκοιτίδα
  • Σελίδα:
  • 1
Χρόνος για την δημιουργία της σελίδας: 0.17 δευτερόλεπτα