Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα Χρήστη Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2

ΘΕΜΑ: Σπηλιά στον Γαύρο....

Σπηλιά στον Γαύρο.... 15 Χρόνια πριν #973

Θυμάστε πουλάκια μου που ψάχναμε μια σπηλιά πάνω από τον παλιό Γαύρο;;; Ε... Ο WiMax είπε ότι υπάρχει δρόμος τελικά ως εκεί πάνω...
Τι λέτε να πάμε μια βόλτα την Κυριακή 11/7/2010;;;;

Έχουμε σκουριάσει....
  • Nio
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • Έφτασε στο πρώτο έρπινγκ
  • STARTER!
Δείξε μου τις τσάρκες σου...
...να σου πω ποιος είσαι!

Απ:Σπηλιά στον Γαύρο.... 15 Χρόνια πριν #974

Τι παλιός, τι καινούργιος γαύρος...
Όλοι ίδιοι είναι!
Εγώ εκεί δεν έρχομαι...

ΥΓ! Σπαζοκλαμπάνιας!
  • garavelas
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • Ο τελευταίος των εξορμηστών

Απ:Σπηλιά στον Γαύρο.... 15 Χρόνια πριν #975

Εγώ λέω να πάμε μια βόλτα παιδιά έστω αναγνωριστική.. Και ο Τούλιας είναι μέσα!
  • WiMax
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • Άρχισε να μπουσουλάει

Απ:Σπηλιά στον Γαύρο.... 15 Χρόνια πριν #976

Και ο ψηλός είναι μέσα !!!
  • LC_Digital_Art
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • Άρχισε να μπουσουλάει
Digital Content Creations

Απ:Σπηλιά στον Γαύρο.... 15 Χρόνια πριν #977

Άντε να μαζευόμαστε!!!
  • WiMax
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • Άρχισε να μπουσουλάει

Απ:Σπηλιά στον Γαύρο.... 15 Χρόνια πριν #978

Α ρε καημένε WiMax πόσο αθώος, μικρούλης κι απονήρευτος είσαι ακόμα...
Δεν παρατήρησες ότι οι στυλοβάτες της Cyberότσαρκας stergios και toulias, δεν έχουν δείξει μέχρι στιγμής κανένα έμπρακτο ενδιαφέρον;
Δεν διάβασες ότι ακόμα κι ο πατέρας σας, δηλαδή εγώ, δήλωσα εξαρχής την απόλυτη άρνησή μου;
Δεν ξέρεις ότι Nio και LCDigital εισίν una faccia, una razza?
Είναι τυχαίο ότι ο LC έκανε το πρώτο του ποστάκι εδώ μέσα; Δε νομίζω...
Έριξαν άδεια κι έπιασαν εσένα...

ΥΓ. Πρόσεχε μην καταπιείς το αγκίστρι! Προλαβαίνεις ακόμα...
  • garavelas
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ

Απ:Σπηλιά στον Γαύρο.... 15 Χρόνια πριν #982

Τι έγινε ρε;
Τη βρήκατε τη σπηλιά;
Αγωνιώ...
  • garavelas
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ

Απ:Σπηλιά στον Γαύρο.... 14 Χρόνια, 5 Μήνες πριν #1149

Eπανέρχομαι 6 μήνες μετά το πείραγμα του συνοδοιπόρου garavela ο οποίος μάλιστα, να συμπληρώσουμε, πως παρίστατο στην συγκεκριμένη εξόρμηση του καλοκαιριού για την αναζήτηση της σπηλιάς στο Γαύρο. Ήμουν άυπνος όλο το βράδυ, μόλις είχα φτάσει από Θεσσαλονίκη με το πρωινό λεωφορείο (για να προλάβω την εξόρμηση) και μόλις είχα χωρίσει με την γκόμενα. Απίστευτη μέρα! Το αποτέλεσμα της εξόρμησης δε θέλω καν να το συζητήσω.

Παρόλαυτα μία βραδινή μου εξόρμηση με τον stergios στα οινοπνευματοποτεία που βρίσκονται πάνω από την Ροτόντα, και σίγουρα τα εντοπίζει κάποιος πολύ εύκολα απ'ότι τις σπηλιές, είχαμε μία απρόσμενη και ευχάριστη συνάντηση που μας έδωσε πληροφορίες σχετικά με τα σπήλαια της γύρω περιοχής. Σπήλαιο στην γύρω περιοχή πράγματι υπάρχει, ο Κώστας το έχει δει αλλά μου το προσδιόρισε ως σπήλαιο του Μελά και όχι του Γαύρου. Πιθανότατα να πρόκειται για το ίδιο...
Είναι στα χέρια μας να το διαπιστώσουμε, ο Κώστας θα έρχεται στην Καστοριά πολύ συχνά τους επόμενους μήνες και εκτός αυτού το άτομο που του υπέδειξε το σπήλαιο με ακρίβεια είναι το παιδί που έχει το καφενείο στο χωριό.
Αυτά...
Αρκετά για σήμερα...
Κακό πράγμα να το παίρνεις σερί για να πας να δώσεις μάθημα - μη το δοκιμάσετε!
Αν παρόλαυτα το δοκιμάσετε ένα ποστάκι στο φόρουμ της cyberότσαρκας είναι ίσως το καλύτερο διάλειμμα! Καλό σας βράδυ!
  • toulias
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
ΑΘ10

Απ: Σπηλιά στον Γαύρο.... 11 Χρόνια, 5 Μήνες πριν #1774

Έβλεπα τις προάλλες την εκπομπή «Μένουμε Ελλάδα» στη ΔΤ και μιλούσε μία κυρία από τον Γάβρο, στον οποίο είχε αφιέρωμα. Ανέφερε μεταξύ άλλων για μία σπηλιά στο Μαλιμάδι πάνω από το χωριό με την ονομασία «Η σπηλιά της Καλλιόπης». Η ιστορία της σπηλιάς σε γενικές γραμμές απ’ όσα θυμάμαι, ανέφερε για έναν μόρτη που γούσταρε μια έμορφη χωριατοπούλα, την Καλλιόπη, η οποία όμως δεν τον ήθελε κι αυτός την πέταξε σε μια τρύπα για να βάλει μυαλό. Ε από τότε, η τρύπα πήρε το όνομα της Καλλιόπης…
Δεν ξέρω αν πρόκειται για την αγνοούμενη σπηλιά της Φρόσως (ποιος ξέρει που την πέταξαν κι αυτή την έρμη) ή μιλάμε για μία νέα τρύπα αλλά φαίνεται ότι τελικά όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και σπηλιά.

vraxos_gavros.jpg

gavros.jpg

Ήταν Κυριακή 11 Ιουλίου του 2010 όταν ανεβήκαμε για πρώτη φορά στον κόκκινο βράχο της φωτογραφίας, για να βρούμε τη σπηλιά της Φρόσως και ψάξαμε όσο ακριβώς χρειαζόταν ώστε να μην τη βρούμε…
Έκτοτε η Φρόσω μπήκε κι αυτή, ίσως πρόωρα, στο πάνθεον κι έγινε συνώνυμο της αποτυχίας, όμως περιμένει υπομονετικά στο σκοτάδι μέχρι τη στιγμή που θα ακουστεί από κάπου παράμερα η τρανταχτή φωνή του Δεμίρη:
«Εύρηκα! Να ρε… Να… Να… Πάρτα τώρα!»,
συνοδευόμενη από τις γνωστές ανάρμοστες κινήσεις του ευέξαπτου εξορμηστή.

garvel_toulias.jpg

mpezas.jpg

stergios_toulias.jpg

Αυτά!
  • garavelas
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ

Απ: Σπηλιά στον Γαύρο.... 11 Χρόνια πριν #1812

spilies.jpg

Άρθρο για τις σπηλιές του Δράκου, του Παταράγκου, του Στάγκου στο Δενδροχώρι και του Γάβρου. Εφημερίδα Φωνή της Καστοριάς, φ. 21.09.1969

Υ.Γ Γατάκια..
  • billkos
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • Στέκεται όρθιος

Απ: Σπηλιά στον Γαύρο.... 11 Χρόνια πριν #1813

Γατάκι κάνε scan την εφημερίδα να μπορούμε να την διαβάσουμε και άσε τις φωτογραφίες...

Υ.Γ: Γατάκι να με πεις όταν θα βγούμε μια φορά μαζί. χχαχαχααχχα
  • Nio
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • STARTER!
Δείξε μου τις τσάρκες σου...
...να σου πω ποιος είσαι!

Απ: Σπηλιά στον Γαύρο.... 11 Χρόνια πριν #1814

Όλοι οι γαύροι εδώ μέσα μαζεύτηκαν... Θα μας κολλήσουν και τίποτα. Τέλος πάντων...
Λοιπόν Billkos…
Ή μεγάλωσε η μυωπία μου ή να βρεις τρόπο να ξανασηκώσεις το αρχείο αφού του κάνεις πρώτα ένα καλό σέρβις. Το ότι διαβάζεται δε σημαίνει ότι βλέπεται κιόλας.
Και για να μην ανοίγω καινούργιο θέμα, σας ενημερώνω ότι η επόμενη εξόρμηση θα είναι στο ύψωμα Καζάνι. Μάλλον την Κυριακή. Γονική συναίνεση προαιρετική.
Λεπτομέρειες στο facebook .
Ίσως βρούμε και τις λίρες.

ΥΓ. Ζητώ συγνώμη προκαταβολικά απ’ όσους δεν θα μπορέσουν να έρθουν στην εξόρμηση επειδή περιμένουν τις γυναίκες τους...
  • garavelas
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ

Απ: Σπηλιά στον Γαύρο.... 11 Χρόνια πριν #1815

Γατάκια, γαύροι, ζλάπια, γκουσταρίτσες και λοιπά ζώα ceep calm.
Το άρθρο δεν μπορεί να σκαναριστεί γιατί προέρχεται από έναν αρκετά μεγάλο τόμο με σκληρό δέσιμο, ο οποίος προφανώς δεν μου ανήκει! Αυτό που μπορεί να γίνει είναι τμηματική φωτογράφιση ή με καλύτερη κάμερα. Μέχρι τότε βάλτε τα γυαλιά πρεσβυωπίας σας, γιατί και έτσι έστω διαβάζεται.
Υ.Γ. Τους έδινες γάιδαρο και τον κοιτούσαν στα δόντια
  • billkos
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • Στέκεται όρθιος

Απ: Σπηλιά στον Γαύρο.... 11 Χρόνια πριν #1816

Γατάκια, γαύροι, ζλάπια, γκουσταρίτσες και λοιπά ζώα keep calm.
Το άρθρο δεν μπορεί να σκαναριστεί γιατί προέρχεται από έναν αρκετά μεγάλο τόμο με σκληρό δέσιμο, ο οποίος προφανώς δεν μου ανήκει! Αυτό που μπορεί να γίνει είναι τμηματική φωτογράφιση ή με καλύτερη κάμερα. Μέχρι τότε βάλτε τα γυαλιά πρεσβυωπίας σας, γιατί και έτσι έστω διαβάζεται.
  • billkos
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • Στέκεται όρθιος

Απ: Σπηλιά στον Βάζελο.... 11 Χρόνια πριν #1817

Τα επανέλαβες για να τα καταλάβουμε καλύτερα;
Εγώ τα κατάλαβα με την πρώτη.
Κάτσε να σου τα πω κιόλας...

Γατάκια, γαύροι, ζλάπια, γκουσταρίτσες και λοιπά ζώα keep calm.

Μετά μου λες σβήνω δημοσιεύσεις...
  • garavelas
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
Χρόνος για την δημιουργία της σελίδας: 0.37 δευτερόλεπτα