Ρε που μπλέξαμε...
Μετά τις καλλιτεχνικές φωτογραφίες του toulia, αποκτήσαμε και τα καλλιτεχνικά ποστάκια του Νίο!
Ανάθεμά με κι αν μπόρεσα να διακρίνω κάτι από τα δυο παραπάνω γιοφύρια...
Έχω κι ένα μικρό πρόβλημα με την μυωπία...
Αλλά έτσι είναι οι καλλιτέχνες!
Ξυπνάνε τη φαντασία μας, γι’ αυτό και μας αρέσουν.
Κάτσε να κάνω κι ένα like όπως παλιά...
Λοιπόν... Στην περιοχή του Επταχωρίου υπάρχουν 2 γεφύρια. Το ένα είναι μέσα στο χωριό και το άλλο που έκανε ότι πόσταρε ο Νio είναι στον δρόμο για Ζούζουλη, γνωστότερο ως γεφύρι Κουτσιουμπλή (δεν ξέρω ποιος ήταν ο Κουτσιουμπλής).
Θα το γνωρίσουμε κι αυτό σύντομα (ανήμερα του Αγίου Ισιδώρου της Σεβίλλης, προστάτη του διαδικτύου), μέσα από το άρθρο που θα ετοιμάσει ο Nio (έχει ξεκινήσει ήδη να το συντάσσει).
Υπάρχουν πολλά θέματα που περιμένουν υπομονετικά στην ουρά για να πάρουν κι αυτά τη θέση τους στην αρχική μας σελίδα αλλά δυστυχώς αυτή η ουρά κινείται με ρυθμούς ταλαίπωρης χελώνας.
ΥΓ. Ξεκινάω τα υστερόγραφα...
ΥΓ1. Για το Χάνι Μπιρίκι ξεκινήσαμε να γράφουμε εδώ μέσα, στο Επταχώρι βρεθήκαμε! Διαδικτυακός διακτινισμός... Με μία λέξη διαδικτυανισμός! Χάνι Μπιρίκι - Επταχώρι με ένα κλικ!
Γεφύρι εν τω μεταξύ πρέπει να υπάρχει και στη Βασιλειάδα (τελικά χαμός γίνεται).
ΥΓ2. Μόνο η GreenEyes με καταλαβαίνει... Έχω καταντήσει γραφικός (το ξέρω, δεν είναι και τόσο άσχημα όσο νομίζετε) και γι’ αυτόν τον λόγο προτείνω το επόμενο αξίωμα μετά το "Έφτασε στο πρώτο έρπινγκ" να είναι το "Σταμάτησε να ποστάρει και να μας τα κάνει καλαμπόκια".
ΥΓ3. Έπειτα από το κάτι σαν άρθρο με τον συμβολικό τίτλο
"Νομός Καστοριάς... Νομός Καταρράκτης!" που σηκώθηκε στη σελίδα μας πριν δύο χρόνια, προβλέπω σύντομα νέο άρθρο στην κεντρική με συμβολικό τίτλο αυτή τη φορά "Νομός Καστοριάς... Νομός - Γέφυρα με το παρελθόν!".
Αλλά τι λέω; Πλέον είμαστε Αντιπεριφέρεια. Για να το πάρουμε επομένως αλλιώς...
"Αντιπεριφέρεια Καστοριάς... Αντιπεριφέρεια – Γέφυρα με το παρελθόν!"
Οι Αντιπεριφέρειες μας μάραναν... Κάθε μέρα χάνουμε και κάτι από την ταυτότητά μας.
ΥΓ4. Επόμενο μεγάλο στοίχημα για την Cyberότσαρκα, η ανακάλυψη των επτά χωριών που φτιάξανε κάποτε το Επταχώρι. Αν επιπλέον έχουν και γεφύρια, με βλέπω Γεφυρολόγο...