Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα Χρήστη Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1

ΘΕΜΑ: Τα μυστήρια του Ολύμπου.

Τα μυστήρια του Ολύμπου. 9 Χρόνια, 6 Μήνες πριν #1389

Μέρος 1

Δεν είναι απλώς η παλιά κατοικία των αρχαίων θεών.Είναι τόπος φορτισμένος με αλλόκοσμη ενέργεια , ίσως μάλιστα να αποτελεί μια από τις Πύλες που οδηγεί στον Αλλόκοσμο. Εξωγήινοι , στοιχειά , αερικά και σκανδαλιάρικα ξωτικά ,σφραγίζουν το μυστηριώδες βουνό της Ελλάδας.
Ο ΟΛυμπος το ιερότερο βουνό της αρχαίας Ελλάδας.Δεν είναι τυχαίο που οι Ελληνες επέλεξαν αυτό το βουνό για τη διαμονή των θεών τους αφού πρόκειται για τόπο όπου υπάρχει έντονο το στοιχείο του μυστηρίου και του ανεξήγητου, τόσο στο παρελθών όσο και σήμερα. Σε διάφορα σημεία του Ολύμπου , σύμφωνα πάντα με μαρτυρίες ,κυρίως ορειβατών και βοσκών έχουν εμφανιστεί πολλές φορές ανθρωποειδή,τα οποία ήρθαν αρκετά κοντά στους ανθρώπους , δίχως να αναφερθούν επιθέσεις.Συγκεκριμένα στο φαράγγι του Ενιπέα έχουν γίνει οι περισσότερες καταγγελίες για εμφάνιση ανθρωποειδών και UFOs που σημειώνονται σε ολόκληρη την Ευρώπη.(ακούς?- ακούω να λες)
Στο οροπέδιο των Μουσών πάλι , κατά τον Όμηρο , βρίσκεται η πυραμίδα που χρησιμοποιούσαν οι Ολύμπιοι Θεοί για τις συνελεύσεις τους.Σήμερα στο χάρτη , η κορυφή αυτή ονομάζεται Προφήτης Ηλίας και έχει υψόμετρο 2787 μ.
Αυτό που διεγείρει όμως ακόμη περισσότερο τη φαντασία και την περιέργεια ταυτόχρονα , είναι πως ύστερα από επιστημονικές έρευνες έχει αποδειχτεί ότι η πρώτη ύλη που δημιουργήθηκε από τη ρευστή μάζα της γης πριν από 145 εκατομμύρια χρόνια περίπου, είναι ο ασβεστολιθικός όγκος του Ολύμπου! Οι Αλπεις και τα Ιμαλάια δημιουργήθηκαν πολλά χρόνια αργότερα...
Συμπερασματικά , η μοναδικότητα του Ολύμπου είναι αδιαμφισβήτητη για όλους τους παραπάνω λόγους, ενώ αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα κεφάλαια στις έρευνες πάνω σε ενεργειακά , ιστορικά , γεωλογικά και εξωπραγματικά επίπεδα.
  • Stergios
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • Στέκεται όρθιος
  • Δημοσιεύσεις: 91
ΕΙΠΑ ΑΜΑΡΤΙΑ..
  • Σελίδα:
  • 1
Χρόνος για την δημιουργία της σελίδας: 0.13 δευτερόλεπτα