Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα Χρήστη Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1

ΘΕΜΑ: Παλιό γήπεδο Καστοριάς

Παλιό γήπεδο Καστοριάς 16 Χρόνια, 3 Μήνες πριν #368

Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΧΛΟΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΟΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΣΤΑΔΙΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ . ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΝ ΟΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΤΕΡΟΙ.

________________________197________________________.JPG
  • arcobaleno
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • Μπήκε στη θερμοκοιτίδα

Απ:Παλιό γήπεδο Καστοριάς 16 Χρόνια, 3 Μήνες πριν #370

Γιώργο καλώς ήρθες κι εσύ στην παρέα μας.
Εύχομαι να είναι ευχάριστη η διαμονή σου στο διαδικτυακό στέκι μας και να μας επιφυλάσσεις κι άλλες φωτογραφικές εκπλήξεις στη συνέχεια.
Δροσερά καλοκαιρινά απογεύματα, μου θυμίζει η φωτογραφία που ανέβασες, τότε που ήμασταν ακόμα πιτσιρικάδες κι η μόνη μας έννοια ήταν το πραγματικό παιχνίδι.
Οι συστάδες των δέντρων συνθέτουν ένα ειδυλλιακό ποδοσφαιρικά σκηνικό, γύρω από το παλιό γήπεδο, που στη συνέχεια έγινε το στάδιο της Καστοριάς.
Ποιας χρονιάς είναι η φωτό;

xloi2008.jpg

Η Χλόη σήμερα
  • garavelas
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • Ο τελευταίος των εξορμηστών

Απ:Παλιό γήπεδο Καστοριάς 16 Χρόνια, 3 Μήνες πριν #373

Ενδιαφέρον θα είχε να βλέπαμε και φωτογραφίες από το παλιό γήπεδο της Καστοριάς (το ξερό), μέσα στην πόλη εκεί όπου σήμερα είναι το πάρκο της ολυμπιακής φλόγας. Εγώ δυστυχώς δεν έχω αλλά νομίζω ότι μπορούν να βρεθούν σχετικά εύκολα.
Διάβασα μάλιστα τις προάλλες ότι ετοιμάζεται να στηθεί μνημείο κάπου κοντά στο πάρκο για την επιτυχία της ομάδας της Καστοριάς, που κατέκτησε το κύπελλο το 1980 αλλά δεν θυμάμαι περισσότερα.
  • christoforos
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • Άρχισε να μπουσουλάει

Απ:Παλιό γήπεδο Καστοριάς 16 Χρόνια, 3 Μήνες πριν #374

Χάρηκα που η φωτογραφία σας άρεσε.
Την χρονολογία της δεν την γνωρίζω αλλά αν υποθέσουμε από την περιγραφή διαφόρων ατόμων μεγαλύτερης ηλικίας που μου έχουν κάνει, πρέπει να ειναι γύρω στο 1970.
Είναι πάντως μια φωτογραφία ντοκουμέντο.
  • arcobaleno
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • Μπήκε στη θερμοκοιτίδα
  • Σελίδα:
  • 1
Χρόνος για την δημιουργία της σελίδας: 0.16 δευτερόλεπτα